Има различни видове рокли като индийски, индо-западни, западни и др. Всички те се различават по дизайн и шарки. Роклите са много удобни за използване и стилни. Може да се използва като официални, ежедневни и парти облекла. Що се отнася до индийските рокли, има много нов дизайн на рокли.

Най -новите и атрактивни индийски дизайни за жени в тенденция:

Вижте някои популярни дизайни на Indian Frock, които можете да опитате този път.

1. Индийски рок в стил рокля:

Индийски рок в стил рокля

Това е рокля в стил индийски рокли за жени. Изработена е от мрежест материал и тази дълга рокля с пълни ръкави се предлага с бродирани мрежести ръкави. Горната част на роклята е бродирана с цветен дизайн, а деколтето има грандиозна бродерия. Така че, не е нужно да носите тежки аксесоари с него. Самата рокля изглежда страхотно и можете да я използвате като парти облекло.

2. Чадър Anarkali Long Frock:

Чадър Anarkali Long Frock

Това е дизайн на костюм Indian Frock с чадър. Това е нов стилен дизайн на парти облекло за жени. Изработена е от мрежест и полиестерен материал и е бродирана от предната страна и отзад. Костюмът Anarkali с дълъг ръкав и дълъг ръкав е отличен дизайн с грандиозна бродерия. Можете да го носите с прости аксесоари, за да получите пълен вид.

3. Булчински двуслоен дълъг рок:

Булчински двуслоен дълъг рок

Това е отличен индийски дизайн на рокли за жени. Това е подходящо като булчинско облекло. Той идва с тежка бродерия от горе до долу. Това е златна и червена комбинация и се предлага с двуслоен дизайн. Тази красива рокля с дълъг ръкав прави всяка булка стилна.

4. Яке Стил Дълга анаркалия:

Яке Стил Дълго Анаркали Фрок

Това е модерен яке тип Анаркали за жени. Тази бродирана рокля с пълен ръкав е изработена от полиестер и кадифе. Можете да носите тази зелена рокля като парти облекло. Бродерията е цветен дизайн. Този отличен дълъг рокля с чадър ще ви направи стилни и модерни.

5. Преден отворен стил с двойна риза Frock:

Преден отворен стил с двойна риза Frock

Това е нов дизайн на индийска рокля 2018. Тази черно -бяла комбинация от дизайн на двойна риза работи добре. Това е дълга рокля в стил яке с бродерия по краищата. Това е стилна рокля, която можете да носите за партита и събирания. Вътрешният черен слой също е красиво бродиран. Изберете този стилен дизайн, за да подобрите визията си.

6. Ангракха стил Анаркали Фрок:

Анаракли Фрок в стил Анграха

Това е стилна индийска дълга рокля за жени. Можете да използвате това като парти облекло. Изработен е от отличен копринен материал и се предлага с великолепна бродерия. Това ще направи външния ви вид стилен и модерен. Можете да го носите дори без никакви аксесоари, защото самата рокля изглежда великолепна.

7. Дълга рокля на дизайнер в индийски стил:

Дизайнерска дълга рокля в индийски стил

Това е модерна индийска рокля за дами. Можете да носите това за партита и функции. Това е дизайн от тип Angrakha и върху него има цветна бродерия. Изработена е от мека мрежеста материя, а деколтето идва с последователен дизайн. Това е отличен избор на рокля, за да блесне сред другите. Опитайте се винаги да носите някакъв уникален стил на обличане.

8. Модна дължина на пода Frock:

Модерна дължина на пода Frock

Това е стилна индийска рокля за жени. Можете да го използвате като парти облекло. Златната и зелената комбинация изглежда добре. Горната част е великолепно бродирана и изглежда великолепно. Това е нов модерен дизайн с дълги рокли, който можете да изпробвате този път.

9. Banarasi Long Frock:

Banarasi Long Frock

Това е нов индийски дизайн с дълги рокли за дами. Той е изключително за партита. Той се предлага в материал grand banarasi и ви придава традиционен кралски вид. Можете да блеснете сред другите, като носите този изключителен дизайн с дълги рокли. Той идва с дизайн с яка с висока шия и не е нужно да носите много аксесоари с него.

10. Maroon Designer Party Wear:

Maroon Designer Party Wear

Това е най -добрият индийски дизайн на рокли за дами. Можете да носите за партита и други функции. Изработен е от бродиран мрежест материал. Това е дизайн с яка с висока врата и можете да бъдете стилни в тази рокля.

11. Jacket Style Anarkali Frock:

Яке Стил Anarkali Frock

Това е дълъг индийски дизайн на рокли за жени. Той е изработен от висококачествен полиестерен материал и има красива бродерия и лепенка. Можете да го носите за партита, сватби и други традиционни поводи. Също така носете прости аксесоари с него, защото самата рокля изглежда великолепна.

12. Моден костюм в стил Anarkali Frock:

Моден костюм в стил Anarkali Frock

Това е комбинация от тенденция и традиция. Това е стилен нов дизайн на индийски рокли за дами. Това е многослоен тип и е изработен от полиестер и мрежест материал. Той е силно бродиран с цветен дизайн и ще ви даде прекрасен стилен външен вид за всички партита. Подходящ е за парти облекло.

13. Pishwas Anarkali Frock:

Pishwas Anarkali Frock

Това е индийско момиче рокля дизайн. Можете да го използвате като парти облекло. Това е разнообразие от дизайн, който можете да изпробвате този сезон. Бляснете сред другите, като носите този супер нов дизайн на рокля Анаркали. Това е комбинация от много цветове и е подходяща за всеки тип кожа.

14. Индианска рокля в стил палто:

Палто в стил Indian Frock

Това е нова стилна дълга индийска рокля за жени. Можете да го използвате като парти облекло. Палтото е изработено от бродиран кадифен материал, а долният слой е от памучен материал. Тази рокля е отлична и подчертава вашата красота и стил. Тази рокля е елегантен дизайн и можете да опитате нов дизайн за промяна.

15. Стилен Анакали Фрок:

Стилен анаркали фрок

Това е модерен дизайн на дамски рокли Anarkali. Той идва с елегантна бродерия и е изработен от полиестерен материал. Дупатата е изработена от материал тип мрежа. Това е рокля за парти и ще ви придаде елегантен вид. Подобрете стила си, като изберете най -модерния индийски дизайн на рокли.

Всички горепосочени дизайни са нови и различни стилове. Когато искате да изпробвате нов стил, тази статия ще ви помогне с това. Да бъдеш уникален е по -добре от това да бъдеш безупречен. Така че, смейте да бъдете различни, никой не може да замени вашите стилове.