В днешната западна култура дългата рокля се е превърнала в неразделна част от гардероба на всяка дама. Сега се носи за всяка функция. Малките момичета обичат роклята, но сега дори възрастните обичат да носят дълги платна. Булките започнаха да носят тежки и дизайнерски дълги рокли в деня на приемането си. Дългите рокли заеха мястото на дългите курти и салварските костюми. Стана лесно да се вземат дълги рокли от пазар или от онлайн продавачи. Тя може да бъде проста или тежка. Ще получите разнообразни шарки в дълги рокли. Той отговаря на търсенето на съвременните дами. Дългите рокли могат да се носят през всеки сезон. Но памучните рокли са по -търсени през лятото. Дамите могат дори да носят различни прически и бижута с дълги тежки рокли. Ще блеснете с такова обличане по време на партито. Някои памучни рокли са толкова прости, които домакините могат да носят и у дома. Купувайки само плат, можете да го накарате да шие дълги рокли със собствените си шарки. Това е като да проектирате самостоятелно дълга рокля.

Дългите рокли са често срещани в чужди страни. Кралиците на чужди държави носят такива красиви дълги рокли. Но сега това стана обичайно за всяка дама. Вместо сари, дамите носят дизайнерски дълги рокли и в брачните функции. Тя може да бъде светла или права. Някои дълги рокли са дори експлозивни, които се носят предимно на партита, за да добавят блясък. Младите момичета ще намерят дълги рокли по техния вкус, които са секси. Но за дамите дългите рокли трябва да бъдат прилични, което отговаря на нуждата им да носят, докато са с по -възрастните.

Красиви и най -добри дълги рокли за жени и детски момичета:

Тук, нека намерим съставен списък на топ 30 на най -новите дизайни на дълги рокли с изображения.

1. Дизайнер Long Frock:

Дизайнер Long Frock

Тази нова дълга рокля е дизайнерско парче. Има мрежест ръкав с декоративен модел на врата. Вратът има наклонен флорален дизайн. От кръста роклята е светла и има флорален принт. Материята е толкова мека и гладка, че винаги ще останете развълнувани да я носите отново и отново.

2. Anarkali Design Long Frock:

Anarkali Design Long Frock

Тази рокля има пламъци като рокля от Анаркали. Горната златна рокля е без ръкави със синя яка и копчета отстрани. На гърдите на роклята е залепен един голям пластир. Долната рокля е като синя пола със златен цветен принт и широка златна рамка. Можете да изберете това за вашите момичета като парти облекло.

3. Long Frock с яке:

Long Frock с яке

Тази дамска рокля е в червен цвят, обикновена до дъното, а в долната част има малки златни щампи. Роклята също има прозрачно яке, което е вързано отгоре и е отворено. От едната страна има панел за работа, а от другата страна – бродерия.

4. Пълна дълга рокля:

Puff Long Frock

Малкото момиче изглежда зашеметяващо в тази модна рокля. Синята рокля има мрежови разходи от син цвят, върху които има златен печат на цветя. На кръста има голямо фалшиво синьо цвете, свързано със златни дантели от двете страни. Роклята е в бутер стил от талията.

5. Long Frock с чекове:

Long Frock с чекове

Дизайнът на костюма с дълги рокли има щампи. И четирите рокли са в различни цветове с променлив модел на врата и ръкавите. Някои са прави, докато малцина са малките. Всички рокли са от чист памук, което доставя изключително удовлетворение при носенето на всички дами.

6. Бродирана дълга рокля:

Бродиран дълъг рок

Това е последната дълга рокля с бродерия. Рокът има златист обикновен плат с червена дантелена материя, прикрепена от външната страна от врата до кръста. След това има обикновена червена шифонова тъкан с два-три материала вътре. Той е с дължина на пода, а цялото облекло е просто невероятно проектирано.

7. Дълга топка:

Дълга топка Frock

Тази дълга чадрова рокля има топка като широк стил. Прасковата с цвят на праскова има шарка с деколте на врата с голямо цвете, прикрепено отпред. Зад него има вързан колан. Прическата също е подчертана с изкуствени цветя, прикрепени с мрежеста шарка отгоре.

8. Стилен Long Frock:

Стилен Long Frock

Този дизайн на рокля е твърде стилен и се предлага в различни цветове. Без ръкави е със свалено рамо. На страничното рамо на ръкава има открит незначителен разрез, който има сребърна външна рамка. Отстрани на талията има сребрист пачуърк, който блести над роклята.

9. Long Frock с шапка:

Дълъг рок с шапка

Този модел рокля има невероятна шапка с волани. Долната част на роклята е в зелен цвят, с красиви отпечатъци от син цвят. Горната част на роклята е чисто синя и има печат върху рамото и шията. Роклята изглежда ярка.

10. Изрежете рамото с дълъг фрак:

Изрязано рамо с дълъг фрак

Тази печатна дълга рокля за тийнейджъри има изрязан модел на рамото. Кръглата врата е украсена с рамка. Стилът на изрязаното рамо също е гарниран с рамка. Той има 3/4 ръкав, а в средата има копче като шарка от мъниста. Просто изглежда грациозно.

11. Дантела Long Frock:

Дантела Long Frock

Тази бебешка розова рокля за възрастен е просто сладка. Вътре има розов връх с тръбен модел, а отвън има розова дизайнерска дантела, прикрепена с модел с половин ръкав. На талията има обикновен розов копринен колан, а от кръста роклята върви с потока в стил пламък.

12. Костюм Long Frock:

Костюм Long Frock

Този нов модел рокля е в стил костюм. В роклята има и дупата. Целият ръкав и шията имат тежка работа, а отдолу има три златни подплата. Роклята с такъв тип рокли е подходяща за всякакви фестивали и семейни функции.

13. Случайни дълги рокли:

Случайно Long Frock

Този дизайн на рокли е в западен стил. Роклята е с кръгла кройка и без ръкави. Рокът е с дължина до коляното отвътре, а върху него е прикрепена друга мрежеста тъкан. Краят на роклята е украсен с мъниста. Талията има черен колан с възел отстрани на талията.

14. Пакистански дълъг рок:

Пакистански Long Frock

Тази нова дълга рокля с ръкави е в пакистански стил, защото дамата е покрила и цялата му глава с дупата. Бялата рокля има жълт цветен печат и зелени листа. Ръкавът е дълъг и свободен, който се стеснява на китката. Роклята е много широка и дава ярка светлина.

15. Бална рокля Long Frock:

Бална рокля Long Frock

Тази рокля за жени е блестяща и съвременна. Панталонът е без ръкави с ленти на рамото. Горната част на роклята има модерна бяла рамка. От кръста има бална рокля на пластове. Червената мрежа се носи на ръце по начин като ангелски крила.

16. Елегантна дълга рокля:

Елегантно Long Frock

Тази дълга индийска рокля носи елегантност в своята простота. Роклята има къс ръкав с мрежеста шарка на врата. Има гранична работа от двете страни на гръдния кош. Долната рокля е обикновена с две широки розови рамки в долната част. Роклята има прости произведения на изкуството.

17. Long Frock без гръб:

Long Frock без гръб

Това е чувствен най -новия дизайн на дългите рокли със стил без гръб. Целият гръб е отворен до кръста в рокля с кука отгоре. Цялата черна рокля е плътно прилепнала с дантела отгоре. Пълният ръкав също е от дантела с декоративен дизайн. Роклята изглежда сложна.

18. Сватба Long Frock:

Сватба Long Frock

Булките обикновено носят такъв вид рокля в нов стил в деня на брака си. Роклята е тръба, а цялата рокля е украсена с бяла работа. Дамата е носила и диадема на главата си, прикрепена с дълга мрежеста материя, която е с дължина на пода и има неравен размер на цветето.

19. С участието на Long Frock:

С участието на Long Frock

Тази проста рокля има бял цвят със среден размер на звезда. Тази синя рокля без ръкави има кръгла шия с тръбопроводи върху врата и ръкава. На талията има контрастен син колан, който прилепва по тялото. Дамата ще се краси с тази изумителна рокля.

20. Дълги волани:

Дълъг волан

Този дизайн с дълги рокли е невероятен. Тази рокля с цвят на праскова има форма на топка и е направена набръчкана от кръста, която изглежда просто страхотно. Роклята е в стил тръба с ламперия. Аксесоар с рокля изглежда славен.

21. Високо-ниско дълъг фрок:

Високо-ниско дълъг фрок

Този бял модел с дълги рокли е във висок-нисък стил. Предната рокля е висока, а задната е ниска. Рокът има тънка лента в стил спагети на рамо. Това е дълбок V -образен врат с превъзходна работа върху горна рокля. Долната част на роклята има великолепни слоеве във висок-нисък стил.

22. Pearl Work Long Frock:

Перлена работа Long Frock

Това е права рокля за жени в бял цвят. Целият врат съдържа линия от малки и големи перли. На гърба половината от роклята е украсена с перлени работи. На талията има перлен колан. Гърбът на роклята е отворен наполовина V, което е съблазнително.

23. Дълги ръкави с дълъг ръкав:

Дълги ръкави с дълъг ръкав

Това е естетическа рокля със странично изрязване. Роклята е в стил халат със затворен дълбок врат и пълен ръкав. Отстрани на роклята има разрез, от който се вижда голяма част от крака. Тази рокля с отворена коса и перлена огърлица предизвиква мъжки интерес.

24. Дълги макси рокли:

Дълъг Макси Фрок

Това е нов дълъг рок в стил макси с буфани ръкави. Пълният ръкав е с бутер стил с тесен на китката. Коланът от същата рокля е завързан, за да прилепне към тялото. Цялата рокля има отпечатък от куп цветя на редовни интервали. Подходящ е и за плажно облекло.

25. Party Wear Long Frock:

Парти облекло Long Frock

Тази рокля за момиче блести. Цялата рокля е украсена със златни метални топки, прикрепени към нея, които са искрящи. Момичето също има златиста коса, която съвпада добре. Широките пламъци на роклята разкрасяват на рампата с чиста и модерна работа.

26. Net Long Frock:

Net Long Frock

Тази рокля е с нетни разходи за материали. Това е синьо сатенено облекло без ръкави с мрежа отвън. Мрежестата материя има пълен ръкав и уникални щампи. Изглежда, че върху синята мрежа има печат на птици, който изглежда отличителен от другите рокли и изглежда умел.

27. Velvet Long Frock:

Velvet Long Frock

Тази рокля е от кадифена материя и дълбок кръгъл врат. Вратът е изчезнал малко под рамото. Цялата рокля е права и има тесен бод от венците от кръста. Към двете рамене е прикрепен малък цветен модел. Цялата рокля изглежда необикновено.

28. Дълъг пачуърк фрок:

Дълъг пачуърк Фрок

Това е най -новото облекло с невероятна печурка на талията. На кръглата шия има и тежка граница. Печворкът на талията е широк и изглежда феноменален. В горната част на роклята има стиснато венчелистче, а под пластирката, прекрасното венчелистче направи, за да придаде форма на волана.

29. Fancy Long Frock:

Fancy Long Frock

Този стил на рокля е фантазия. Върху аквамариновата рокля има бяла прозрачна мрежеста материя. Тази бяла мрежеста материя също е с бял цветен печат върху нея. Син камък с форма на круша е прикрепен към раклата, ограден със сребрист цвят. Има и съвпадаща Тиара с два сини камъка.

30. Стилен дълъг фрок:

Стилен Long Frock

Този прост дизайн на рокли е великолепен. Това е черна рокля с висока яка, която е отворена от кръста. Зад черната рокля вътре има пълна рокля с флорален печат. Той е прав и не съдържа ракети. Има модел на изрязана форма на врата и цялата рокля изглежда въздействаща.

Трябва да сте нащрек, докато избирате дълга рокля. Тя трябва да е добре прилепнала към формата на тялото ви, да не се спуска рамото и да не е експлозивна, което може да ви навреди по друг начин. Ако е плътно до тялото, трябва да сте слаби. Здравите дами трябва да изберат дълги рокли, за да не се смущават от формата на тялото си.