Татуировките са много популярна форма и тенденция в изкуството и в Мумбай има различни магазини, които предлагат тези услуги, за да отговарят на джоба ви.

Салони за татуировки в Мумбай

Най -добрите салони за татуировки в Мумбай:

По -долу са топ 10 салони за татуировки в Мумбай, както следва.

1. Студио за татуировки на извънземни в Мумбай:

Студио за татуировки на извънземни в Мумбай

Това е много добре поддържано студио. Можете лесно да получите необходимите дизайни от тях. Това също е много популярно студио. Можете да получите племенни, момичешки и няколко други разновидности от техния магазин. Тези хора също са специализирани в персонализирани модели. Това се намира в Арам Нагар, Версова. Можете да получите повече информация за цените, които те таксуват, както и за дизайна, който са направили от техния уебсайт. Можете също така лично да ги изпратите по пощата, за да знаете за дизайните, които искате, както и цената за тези видове модели. Техният уебсайт е на http://alienstattoos.com/.

2. Мастила N Игли:

Мастила N Игли

Това е популярен салон в Мумбай за дизайн на мастило. Можете да проверите техните разнообразни произведения от тяхната страница. Можете също така лично да изпратите поща и да знаете от тях за цените на дизайна, а също и за типа модел, който искате. Те правят по поръчка няколко различни племенни и други стилни модели. Магазинът им се намира близо до комплекс Сундарван. Клиентите могат да се свържат с тях чрез страницата им във facebook, която е на адрес https://www.facebook.com/inksandneedlestattoo?fref=photo

3. Body Canvas Studio в Мумбай:

Студио за тяло Canvas в Мумбай

Това е добре познат салон, от който да получите своя дизайн на татуировка. Техните такси също са сравнително по -високи и можете да получите повече информация от уебсайта им на http://www.mumbaitattoos.com/. Този магазин е направил дизайн на няколко боливудски и други известни личности, включително Аамир Хан и Приянка Чопра. Той е най -добрият татуист в Мумбай.

4. Татуировка:

Татуировка

Това е много популярно студио, което ви дава няколко вида дизайн. Тези хора могат също така по поръчка да направят племенни дизайни за вас. Тези хора също са специализирани в японски и азиатски дизайн. Можете да получите повече информация от техния уебсайт на http://www.tattooism.in/. Това е един от най -добрите салони за татуировки в Мумбай.

5. Салон за татуировки на Бен:

Татуировъчен салон на Бен

Ако не харесвате външния вид на стария си дизайн, тези художници могат да ви дадат модел, подходящ за новите тенденции. Можете също така да получите други персонализирани модели от този магазин. Можете да получите повече информация от този уебсайт http://places.wonobo.com/mumbai/bens-tattoo-lounge/1266962.

6. Студио за татуировки на Witch Art в Мумбай:

Witch Art Tattoo Studio в Мумбай

Това добре познато студио се намира в Navi Mumbai. Можете да получите разнообразни дизайни и персонализирани модели от тях. Можете да проверите уебсайта им на http://www.witcharttattoo.com/. Това е най -доброто студио за татуировки в Мумбай.

7. Студио за татуировки на AL в Мумбай:

Студио за татуировки на AL в Мумбай

Това студио се намира в Bandra. Можете да получите разнообразни дизайни от това място. Ако искате племенни или други полинезийски модели, тогава тези художници могат да ви дадат персонализирани модели. В този магазин има и художници за рисуване, които могат да ви скицират персонализирани японски модели. Можете лично да им изпратите имейл, за да знаете за цените им. Можете също да проверите техните дизайни и да получите друга информация от уебсайта им на http://alstattoostudio.com/.

8. Студио за татуировки на палави игли в Мумбай:

Студио за татуировки „Палави игли“ в Мумбай

Това е популярно място за дизайн, което можете да проверите. На уебсайта им има информация и можете да разгледате галерията им с дизайни. Основните художници са Акшай Раджа и Виджай Шах. Техният уебсайт е на адрес http://naughtyneedlestattoos.weebly.com/. Той е най -добрият татуист в Мумбай.

9. Културно студио за татуировки в Мумбай:

Студио за татуировка в Мумбай

Това е популярно студио с разнообразие от японски и древни модели за своите клиенти. Можете да получите повече информация от техния уебсайт на http://www.hakimsaalim.com/. Той е и най -добрият татуист в Мумбай.

10. Tattoo Star Collective:

Tattoo Star Collective

Това е добре познато студио в Мумбай с творчески художници, които могат да направят различни дизайни според вашите удобства. Можете да получите повече информация за техните цени и изображения в галерия от страницата им в facebook на https://www.facebook.com/Tattoostarcollective/timeline. Това е един от популярните салони за татуировки в Мумбай.