Salwar kameez-leggings worden tegenwoordig algemeen geaccepteerd. Leggings van het type salwar zijn gemakkelijk en plezierig geworden om te dragen. Het is body fit en strak op de benen. Zelfs kant-en-klare leggings zijn verkrijgbaar in mooie stof. Je krijgt elke kleur die je wilt in leggings. Het is zowel in effen als in patroon verkrijgbaar. Je kunt zelfs je eigen mode maken door kurta te combineren met leggings en bijpassende dupatta te krijgen. Het wordt een unieke print. Zelfs kurtas zijn beschikbaar als gestikt. U hoeft dus niet te wachten op kleermakers om uw salwar-pak te naaien. Alles klaar hebben en meteen dragen.

Nieuwste en modieuze ontwerpen van Salwar Kameez-leggings voor dames in trend:

Laten we eens kijken naar de top 9 salwar kameez met leggings.

1. Salwar Kameez fluwelen legging:

salwar kameez legging

Deze salwar-legging is van fluwelen stof die wat dik en glanzend is. Deze rood kleurige fluwelen legging is aangenaam in koele sfeer. Als je kameez een rode kleur heeft, dan kun je deze fluwelen legging matchen met die kameez en een trendy look hebben.

2. Katoenen Salwar Kameez-legging:

Katoenen Salwar Kameez-legging

Deze salwar kameez met legging heeft een geweldig design met roze als basiskleur en witte bloemenprint. Deze legging ziet er geweldig uit met zijn bedrukte kameez en effen tweekleurige dupatta. Deze legging is van zachte stof waardoor je geen huidirritatie krijgt.

3. Salwar Kameez bedrukte legging:

SalwarKameez-legging met print

Deze legging salwar is in gedrukte vorm met paarse en rode kleur. Je kunt er gewone kurta mee matchen. Deze legging is recht gesneden zonder plooi aan de onderkant. De legging heeft een moderne kunstachtige print die er uniek uitziet en je salwar-pak zal er anders uitzien dan andere.

4. Enkellange Salwar Kameez-legging:

Enkellange SalwarKameez-legging

Deze salwar kameez-legging heeft een enkellengte, wat betekent dat hij tot je enkel reikt en aan het einde geen bloemblaadjes zal vormen. Omdat het in zwarte kleur is, kun je met elke kurta erin gaan. Enkellange leggings zijn momenteel erg in trek en hebben de dames er gek van gemaakt.

5. Achteruitgesneden Salwar Kameez-legging:

Achteruitgesneden SalwarKameez-legging

Dit ontwerp in legging is helemaal nieuw met uitgesneden patroon aan de achterkant. Er is een kruiselings patroon op de achterkant van de zwarte legging. Heb een kurta van knielengte om dit uitgesneden patroon aan de achterkant te laten zien. Deze legging heeft een hoge taille en zit heerlijk strak om de enkel.

6. Salwar Kameez stijgbeugellegging:

SalwarKameez Stijgbeugellegging

Deze salwar-legging ziet eruit als sokken. Het is een klein dun materiaal en heeft een beugelontwerp. Het bedekt ook je voeten. Alleen teen van je been is open. Het is het hele seizoen voordelig omdat het je voeten beschermt tegen zowel hitte als kou. Er is een recht voeringontwerp op deze legging.

7. Salwar Kameez glanzende legging:

SalwarKameez glanzende legging

Het is zo glanzend salwar en legging. Het is een hoge taille en de hele legging straalt van de stof. Dit geeft een goede pasvorm en vorm aan je benen. Dunne benen zien er hot uit in glanzende leggings. De enkel bevat weinig kreukels en de glans van de legging is een eyecatcher.

8. Salwar Kameez-borduurlegging:

SalwarKameez-legging met borduursel

Dit is een prachtige salwar-legging met borduurwerk aan één kant. Op deze groene legging zit een meerkleurig zigzag dessin. Er zijn ook verschillende andere soorten ontwerpen beschikbaar in geborduurde leggings, waardoor je er prachtig uitziet.

9. Salwar Kameez katoenen legging:

SalwarKameez katoenen legging

Dit is een eenvoudige en effen legging salwar in pista groene kleur. Er is veel vraag naar katoenen stof, dus het zal zonder enige twijfel comfortabel zijn. Sommige dames dragen liever alleen een katoenen legging. Omdat de legging geen ontwerp bevat, kan deze met elk ontwerp worden gebruikt.

Salwar kameez legging is als een must voor de dagelijkse behoefte. Een effen legging kan voldoen aan het doel om te matchen met 2 of meer kurta. Dames houden wel een legging in pick-up kleuren die ze gemakkelijk kunnen matchen met veel kurtas. Het bespaart ook hun geld. Legging is iets dat je dagelijks kunt dragen. Zelfs veel kleurtinten zijn beschikbaar in legging met merknaam.