Zari werk salwar pak ziet er zo groots uit bij het dragen. Het is perfect om te dragen bij gelegenheden. Zari-werk is een draadwerk van goud of zilver. Het wordt ook in sari’s gedaan, maar werd populairder toen salwar-pak ook zari-werk begon te krijgen. Dit is koninklijk werk waardoor je er verfijnd en stijlvol uitziet. Het trekt meteen de aandacht van de kijker. Zari-werk lijkt zwaar op een salwar-pak en daarom geschikt voor festivals en familiefeesten. Je kunt dit zware salwar-pak dragen waar je geen sarees wilt dragen. Je kunt ontspannen in salwar-pak blijven.

Nieuwste en mooie ontwerpen van Zari Salwar-pakken voor dames in de mode:

Hier zijn de beste ontwerpen voor zari salwar-pakken.

1. Zari Work Punjabi Salwar-pak:

Zari Work Punjabi Salwar-pak

Dit is ook een zari salwar-pak met chanderi-werk. Het is een salwar-pak in Punjabi-stijl met korte kameez en Patiala salwar. Het ontwerp van het grote zari-werk wordt gedaan op de onderkant van kameez, die elegant lijkt te zijn. Zari-werk staat in de schijnwerpers van dit salwar-pak.

2. Pakistaans Zari-werkpak:

Pakistaans Zari-werkpak

Het is een prachtig zari werk salwar kameez met laag op kameez. Het hele voorste gedeelte van kurta, op beide mouwen en onderkant van salwar is versierd met zari-werk. Het is een salwar in broekstijl met dupatta van chiffon omzoomd. Zari-werk op zijden stof ziet er sprankelender uit.

3. Hand Zari Work Salwar-pak:

Hand Zari Work Salwar Suit

Dit zari werk salwar pak in zwarte kleur ziet er zo prachtig uit. Er is een voorkant gesneden op kameez en rokpatroon op salwar. Er is zari-werk op de hele voorkant van kameez en ook een beetje op de onderkant van de rok. De mouwen zijn van netstof aantrekkelijker met zari-werk.

4. Indiase Zari-werkpak:

Indiase Zari-werkpak4

Dit is een appel gesneden zari salwar kameez-ontwerp met zoveel sierlijk. De mouwen in de nek en onderkant van kameez bevatten zwaar zari-werk. Zelfs de Patiala salwar heeft modieus zari-werk. Het werk ziet er zo etnisch en modieus uit.

5. Zari-borduurwerk Salwar-pak:

Zari-borduurwerk Salwar-pak

Het is een artistieke combinatie van zari en borduurwerk. Dit zari salwar kameez-ontwerp heeft franjes in kameez met churidar. Het nekgedeelte heeft veel zari-werk en de churidar heeft ook zari-werk. Er is ook een rond ontwerp op kameez en dupatta met rand.

6. Zari-grens Salwar Kameez:

Zari Border Salwar Kameez6

Dit is een eenvoudig en waardig zari-border salwar kameez-patroon. De hele jurk is effen met zari-rand op de mouw en het einde van kameez. Alle vier de zijden van dupatta hebben ook een zari-rand. Dit zwarte en rode salwar-pak met zari-rand ziet er mooi en fatsoenlijk uit.

7. Zari Work Anarkali-pak:

Zari Work Anarkali-pak

Dit is een lang anarkali zari salwar-pak. Er is zari-werk op het nekgedeelte en de rand van kameez. Op elke kameez-ruche is een grote patch van zari-werk bevestigd. De dupatta heeft ook een dunne gouden zari-rand die schijnt. Gouden zari-werk op gele anarkali ziet er stijlvol uit.

8. Zari Work Designer Salwar-pak:

Zari Work Designer Salwar Suit

Dit designer zari salwar-pak heeft een brede snit aan de voorkant en een effen rok. De kameez is van brokaat materiaal met zari werk en ook rood draadwerk. Je kunt dit ook als feestkleding gebruiken. De kameez is in jasstijl zonder zijuitsnijding. Dit ziet er zo verfijnd uit.

9. Zari-werkpak met Palazzo:

Zari Werkpak met Palazzo9

Dit is prachtig zari werk salwar kameez met palazzo. Er is zari-werk op de voorkant die vervolgens rondingen krijgt en ook op palazzo. Een artistiek bloemontwerp wordt gedaan met behulp van zari-werk op kameez. Nekgedeelte en mouw bevatten ook zari-werk.

Zari salwar-pakken zijn altijd in de mode en zullen nog lang in de mode blijven. Het wordt vervangen door sari’s voor zwaar werk. Met de moderne wereld hebben zelfs dames ervoor gekozen om een ​​zwaar salwar-pak te dragen in plaats van sarees. Zari-werk vervult je hele doel om er klassiek en rijk uit te zien. Het werk is zodanig dat het zeker commentaar krijgt.