Het fluwelen materiaal in de pakken zou de salwar-pakken er nog presentabeler en aantrekkelijker uit laten zien met het versterkende effect. Vrouwen zullen deze zeker kopen vanwege hun goede uiterlijk. Hier is een lijst van de top 9 fluwelen salwar-pakken die zeker indruk op je zouden maken. Ga er alstublieft doorheen en koop de beste voor u.

Nieuwste en prachtige fluwelen Salwar Kameez-modellen voor dames in trend:

Laten we eens kijken naar de nieuwe collectie fluwelen salwar-pakontwerpen voor dames.

1. Sober fluwelen Salwar Kameez:

Sober fluwelen Salwar Kameez

Een fluwelen salwar kameez zal er door het materiaal ongetwijfeld sober uitzien, maar de bovenstaande staat op een hoger niveau met de kastanjebruine en crèmekleurige combinatie die hij heeft. Het salwar-pak heeft een bloemenprint op het doek in gouden kleur en transparante kleding in de nek. Het is een must-buy voor je sobere looks.

2. Feestkleding Fluwelen Salwar-pak:

Feestkleding Fluwelen Salwar-pak

De rode kleur is universeel geliefd en het salwar-pak in dezelfde kleur komt in aanmerking voor perfecte bruiloftskleding. De jurk is zeer verfijnd om te dragen met klein ontwerpwerk, alleen gouden voering op de dupatta en de wijd ontworpen salwar. Koop dit voor je stijlvolle looks op elke bruiloft.

3. Effen Punjabi Velvet Salwar-pak:

Effen Punjabi fluwelen Salwar pak

De salwar kameez in een effen kastanjebruin pak met een gouden zari-rand. Het pak heeft een prachtige effen look en de effen gouden dupatta verhoogt de schoonheid van de jurk. Dit zou elke vrouw goed staan ​​en zou op hun boodschappenlijstje moeten staan.

4. Elegant Salwar-pak:

Het elegante salwar-pak

Zwart gekleurd salwar-pak heeft altijd een element van elegantie met zich mee. Het zwarte pak is zo’n stuk. Een effen pak met de gouden kralen aan de hals en de randen aan de onderkant en de zwaar ontworpen dupatta met de bezaaide gouden kralen is wat het kenmerkt. Je zult er het schattigst uitzien in de menigte waarvoor je dit draagt.

5. Recht marineblauw Salwar-pak:

Recht marineblauw salwar pak

Uniek ontworpen met gouden veters overal samen met een aantrekkelijk nekontwerp, is het marineblauwe gekleurde salwar-pak een must-buy voor alle vrouwen. Het heeft een eenvoudige salwar samen met een eenvoudige dupatta die je een eenvoudige en mooie look geeft.

6. Anarkali-stijl fluwelen Salwar-pak:

Fluwelen salwar-pak in Anarkali-stijl

Met de oranje en de zwarte kleurencombinatie is de fluwelen salwar kameez de prachtige traditionele kleding voor uw belangrijke feesten. Het oranjekleurige broekje heeft het dessin van grote bloemen in dezelfde kleur en het borstgedeelte heeft de effen zwarte kleur in de fluwelen kleding. Het zou dus helpen als je dit zou kopen vanwege het mooie uiterlijk.

7. Indo-westerse fluwelen Salwar-pak:

Indo-westers fluwelen salwar-pak

Ontworpen op een westerse manier met gestreepte schouderveters, heeft de outfit een uiterst aantrekkelijke uitstraling. Het salwar-pak heeft contrasterende blauwe kleuren, waarbij het pak de donkerblauwe is en de Patiala de lichtblauwe. Dit is een goede koop voor uw uitstapjes en andere bijeenkomsten.

8. Bruidskleding Fluwelen Salwar-pak:

Bruidskleding fluwelen salwar pak

Dit is een perfect bruidsfluwelen salwar-pak in de rode kleur, samen met de door zari ontworpen dupatta die het heeft. Je kunt hier gemakkelijk de voorkeur aan geven voor je bruiloft, en je zult er zeker net zo prachtig uitzien als altijd.

9. Mouwloos Salwar-pak in fluwelen stof in Patiala-stijl:

Mouwloos fluwelen salwar-pak in Patiala-stijl

Het is een Patiala pak in de paarse en groene kleurencombinatie. Een heel casual exemplaar met het mouwloze ontwerp en een beetje werk aan de kurta, dit kan de beste optie zijn voor je vrijetijdskleding. Dus koop dit en draag het uit met je vrienden.

De lijst heeft alle opties voor u beschikbaar. Niet alleen de dessins, maar je vindt alle kleuren in de pakken die worden vermeld. Koop degene die het beste bij je past.