Clarks is een internationaal merk uit Groot-Brittannië dat wereldwijd bekend staat onder dezelfde naam. Clarks-sandalen zijn nu overal en in bijna alle landen aanwezig en zijn gemakkelijk te vinden in alle grote winkelcentra en winkelbestemmingen. Clarks-sandalen staan ​​​​echt bekend om de kwaliteit van het schoeisel en het comfortniveau dat je krijgt na het dragen van de sandaal.

Eenvoudige en nieuwste Clark-sandalen voor dames en heren:

Deze sandalen gaan erg lang mee en dat is op zich al een bewijs voor de kwaliteit van het product. Hier zullen we een kijkje nemen in de top 9 Clarks Sandal-ontwerpen.

1. Clarks-sandalen met stenen studs:

Clarks Sandalen

Dit soort sandalen is geweldig schoeisel omdat het er stijlvol en koninklijk uitziet als het wordt gedragen. De sandalen hebben brede bandjes aan de voorkant waardoor het comfortabel is om verstelbare bandjes te dragen. Deze sandalen laten je voeten ademen en zijn goed schoeisel als avondkleding of voor chill-outfeesten.

2. Veelkleurige roestvrije Clark-sandalen:

Meerkleurige roestvrije Clark-sandalen

Dit type sandaal ziet er geweldig uit en geeft je voeten een geheel nieuwe look. De sandalen hebben veelkleurige bandjes en de hele sandaal is gemaakt van leer. De sandalen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en variëteiten en u kunt degene naar uw keuze kiezen. Ze kunnen zowel met vrijetijdskleding als met jeans worden gedragen.

3. Clarks platte sandalen met brede pasvorm:

Clarks platte sandalen met brede pasvorm voor dames

Dit soort sandalen zien er erg stijlvol uit wanneer ze worden gedragen met elke gewenste outfit. De stijlvolle platte gouden sandaal geeft je voeten een flatterende look. De sandalen zien er elegant uit aan de voeten van vrouwen.

4. Flip Flop Clarks-sandalen voor heren:

Flip Flop Clarks Sandalen voor Heren

Dit type Clarks-sandalen met slippers ziet er erg trendy uit en zijn behoorlijk comfortabel om te dragen. De voorkant van de sandalen is wijd open en geeft ruimte aan je voeten om te ademen en luchtig te voelen.

5. Sportieve leren Clarks-sandalen voor heren:

Sportieve leren Clarks-sandalen voor heren

De leren sandaal van Clarks ziet er erg indrukwekkend uit tijdens het dragen en geeft je ook sportieve kleding. Het heeft de verstelbare bandjes en geeft je dus comfort als je onderweg bent.

6. Stijlvolle Clarks-sandalen voor heren:

Stijlvolle Clarks-sandalen voor heren

Dit type Clarks-sandalen met voorsluiting geeft mannen een stijlvolle en stijlvolle look. De sandalen hebben een gesloten string aan de achterkant waardoor ze enorme steun geven tijdens het lopen en een slimme haak om de bandjes van de sandalen te sluiten. Dit soort sandalen zijn perfect en passen bij elke soort kleding die je draagt.

7. Clarks Wave-sandalen voor dames:

clarks-wave-sandalen

Dit zijn bruin afgewerkte leren sandalen die door vrouwen gebruikt kunnen worden voor vrijetijdskleding met jeans, chino’s, cargo’s enz. Het unieke golvende ontwerp in de sandaal geeft een prettig gevoel aan de voeten en is ook zeer comfortabel bij de zool. De unieke kenmerken van deze sandalen zijn dat ze nooit pijn doen aan de voeten, aangezien Clarks nooit concessies doet aan kwaliteit. Deze golfsandalen zijn exclusief voor dames.

8. Clarks Cross-sandalen voor heren:

clarks-cross-sandalen-voor-heren

Clarks heeft sandalen voor alle leeftijdsgroepen. Deze gekruiste sandalen zijn dus voor mensen van middelbare leeftijd die comfortabele sandalen willen voor dagelijks gebruik. Ze hebben twee brede kruisbanden voor een betere grip tijdens het lopen. Deze zijn er in verschillende tinten mahonie, bruin, beige, zwart etc. en zijn van echt leer.

9. Clarks Enkelband Sandalen Dames:

clarks-enkelband-sandalen

Dames hebben een overvloed aan opties in Clarks Sandals. Deze sandalen met enkelband staan ​​prachtig bij elke outfit. Ze hebben opties in kleuren met grijs, paars, bruin enz. als de bandjes die de zool van de sandaal aanvullen. Het fijne leer als de zool is erg zacht aan de voeten en is ook elegant.

10. Clark Wedges voor dames:

clark-wedges

Wedges zien er prachtig uit en geven een vrouw die hoogte die haar mooi maakt en bijdraagt ​​aan haar persoonlijkheid. Wedges van Clarks zijn zacht maar toch stevig en stevig en geven extra comfort aan de voeten van een vrouw en daarom kunnen deze wedges zelfs de hele dag gedragen worden zonder pijn aan de voeten.

11. Clarks Mint-sandalen voor dames:

clarks-mint-sandalen

Mint is een patroon met kleine stippen en gaatjes in het bandje van de sandaal met een opvallende eigen schoonheid. De leren zool contrasteert met het bandje met de lichte en donkere combinatie. De sandalen zien er elegant uit aan de voeten van vrouwen.

12. Clarks Charm-sandalen voor meisjes:

clarks-charm-sandalen

Deze unieke Clarks-sandalen met lynx-charme zijn prachtig met een enkele band ertussen, verbonden met een band bij de enkel met een mooie afwerking op de sandaal. Deze zijn perfect bij elke outfit, Indiaas, western enz. Ze hebben veel opties als het gaat om kleuren met zwart, bruin, bleke kleuren enz. om bij hun outfits te passen.

Schoenen van een gerenommeerd en beroemd merk als Clarks of C&J Clark heeft niet veel hype nodig, want het schoeisel spreekt voor zich. Uitstekende kwaliteit van fijn leer en de rest van de materialen, zool van het schoeisel, ontwerp en stijl enz. spreekt iedereen aan. Ze staan ​​vooral bekend om hun Desert-laarzen en hebben een eigen naam gecreëerd met de vele toevoegingen in ontwerpen en stijlen die uniek zijn voor hen.