Sandalen zijn meestal gemakkelijk te dragen instapschoenen, waardoor de voet zichtbaar blijft. De basis en de riem van de sandaal kunnen van verschillende soorten zijn gemaakt, zoals in Mexico is de Huarache volledig gemaakt van leer, wat de sandaalindustrie inspireerde om met een innovatief idee te komen om houten sandalen te maken, dit artikel zou mensen helpen om een kort idee over de verschillende soorten houten sandalen.

Stijlvolle en moderne houten sandalen voor dames en heren:

Laten we eens kijken naar de houten dames- en herensandalen in verschillende stijlen.

1. Effen platte houten sandaal met Y-riem voor heren:

Effen platte houten sandaal met Y-riem voor heren

Deze effen platte houten sandaal ontworpen voor mannen is het meest aangenaam om te dragen sandaaltype dat elke man zou moeten hebben. De basis van de zool is gemaakt van machinaal gesneden lichtbruin hout in een platte basis die aan de voorkant smaller wordt en zijn scheur door de Y-riem vindt.

2. Houten blokhak sandaal voor dames:

Houten blokhak sandaal voor dames

Deze sandaal met blokhouten hakken is een vrij comfortabel om te dragen sandaalontwerp dat is gemaakt van een enkel houten blok om de basis en het vierkante blokhakontwerp te vormen. De bovenzool is gelijmd met synthetisch materiaal dat vergelijkbaar is met de bovenbekleding.

3. Houten sandaal met sleehak voor dames:

Houten sandaal met sleehak voor dames

Damessandaal met houten hak heeft de aandacht van alle vrouwelijke groepen getrokken door het betoverende ontwerp en het comfort dat wordt geboden door de vlakke, vlakke basis met een vierkante blokhak. De bovenkant van de sandaal kan gemaakt zijn van suède of een ander synthetisch materiaal.

4. Designery heel slip op houten sandaal voor dames:

Designery Heel Slip-On Houten Sandaal voor Dames

Innovatieve, creatieve ideeën die deze houten sandaal met een uniek sandaalpatroon maakten dat vrouwen ze graag als sandaalcollectie willen hebben. De zool is gemaakt van hout en de hiel is heel anders gesneden en toont artistiek werk met behulp van heteluchttechnologie.

5. Handgemaakte instappers houten sandaal voor heren:

Handgemaakte instappers houten sandaal voor heren

Dit slip-on sandaalontwerp is vergelijkbaar met het Y-riemontwerp, behalve het bovenste ontwerp, de bovenkant van de sandaal is gemaakt met behulp van twee plastic of houten strips die in een boogvorm zijn gebogen en op de bovenzijde van de zool zijn gesoldeerd of genageld.

6. Japanse Geta Unisex houten sandaal:

Japanse Geta Unisex Houten Sandal

De Japanse stijl van het dragen van sandaal, genaamd de Geta, gedragen tijdens speciale gelegenheden en ook als buitensandaal. Dit unieke ontwerp heeft twee hielblokken die aan de onderkant van de sandaal zijn bevestigd en de bovenkant van de basis heeft de Y-riem die als teenversterking fungeert.

7. Houten blok Unisex sandaalontwerp:

Houten blok Unisex sandaalontwerp

De basis van de zool is gemaakt met behulp van een kleine gelijke lengte van gepolijste houten strips die zijn verbonden om de zool te vormen en de teen heeft een boogvormig kenmerk gemaakt met behulp van kleinere gepolijste houten strips.

8. Houten sandaal met dichte neus voor dames:

Houten sandaal met dichte neus voor dames

Deze houten sandaal met gesloten neus valt onder de houten plateausandalen voor dames. De basis en de hiel zijn gemaakt van het enkele houten blok. De kleur van de basis en hiel kan worden veranderd met een olievlek.

9. Houten sandaal met spitse hak voor dames:

Houten sandaal met spitse hak voor dames

Vrouwen willen graag ten minste één sandaal met spitse hak in hun schoenencollectie, om die lijst met inbegrip van deze moderne houten designer sandaal zou geweldig zijn. De spitse hak en de basis zijn gemaakt van een enkel blok hout en het bovenstuk is ook gemaakt van houten strips.

Deze trendy sandalen met houten hak die in je sandalencollectie liggen, zouden laten zien dat hij of zij up-to-date is als we het hebben over het moderniseren van jezelf, samen met het mode-booming-tijdperk. Het gebruik van moderne technologieën in de schoenenindustrie is begonnen met het produceren van houten sandalen in verschillende ontwerpen.