Damessandalen nemen de belangrijkste plaats in in mode en trends. Elke vrouw kiest de sandaal op basis van comfort en outfit. De meest trendy sandalen zijn pumps en hakken. Er zijn veel soorten sandalen op de markt verkrijgbaar en ze kunnen voor de gelegenheid worden gekozen. Sommige zijn plat en sommige hebben een hak en ze passen het beste bij informele en formele gelegenheden. Hoewel er veel kleuren beschikbaar zijn, hebben blauw, rood en zwart hun plaats in de trend veroverd.

Eenvoudige en nieuwste blauwe sandalen voor dames:

Hier zijn enkele geselecteerde blauwe sandalen voor je passie en stijl.

1. Platte formele blauwe sandalen:

Platte, formele blauwe sandalen

De bandjes van de sandalen wikkelen zich om de voet en sluiten aan op de zool. Deze hebben platte zolen en zijn het meest geschikt voor formele outfits. Deze zijn gemaakt van allerlei soorten materiaal – leer, rubber, PVC, satijn, enz. De koningsblauwe sandalen zijn de beste keuze voor formele gelegenheden.

2. Gladiatorblauwe sandalen:

Gladiator blauwe sandalen

De gladiatorsandalen – zoals de naam al zegt, kregen de gladiatorstijl. Dit soort sandalen bedekken de voet en het been tot halve knielengte. Deze zijn van vele soorten – knopen, plooien, stroken. De marineblauwe sandalen met korte rokjes zijn de beste outfit voor avonden en feesten.

3. Pompen voor feesten:

Pompen voor feesten:

Pumps lijken op hakken, maar deze hebben een gelijkmatige toename in hoogte, wat minder belasting voor de voet is. Pumps hebben meestal de voorkeur voor speciale avonden en feesten. Hierdoor kan de drager het hele gewicht over de sandaal verdelen. Lichtblauwe sandalen zijn het meest geliefd.

4. Lichtblauwe sandalen:

Lichtblauwe sandalen

Lichtblauwe sandalen zijn de meest gekozen onder hakken. Deze geven een strakke uitstraling en versterken de kleurtoon van de voet. Deze zijn meestal verkrijgbaar als potloodhak of platte schoenen. De hakken die voor speciale gelegenheden worden gedragen, gecombineerd met etnische kleding.

5. Bruiloft blauwe sandalen:

Bruiloft blauwe sandalen

Flats en hakken hebben meestal de voorkeur voor bruiloften en recepties. Soms worden kostbare edelstenen aan de sandalen toegevoegd om het er glanzend en luxueus uit te laten zien. Soms worden eenvoudige kantontwerpen toegevoegd om het er eleganter uit te laten zien en dit zijn meestal donkerblauwe sandalen.

6. Hoge hakken blauwe sandalen:

Blauwe sandalen met hoge hakken

De sandalen met hoge hakken hebben een hak aan de zool van de sandaal. Deze zijn vooral geliefd bij de korte meisjes, omdat ze een belangrijke rol spelen bij het vergroten van hun lengte. Sandalen met blauwe hakken zijn het meest trendy met een breed scala aan kleuren en ontwerpen.

7. Designer blauwe sandalen:

Designer blauwe sandalen

Sommige mensen houden van aangepaste en designerversies in hun outfits. Sommige verkopers maken designer sandalen voor zulke mensen. Deze sandalen zijn meestal gemaakt van zijdesatijn en zijn gemaakt voor speciale gelegenheden.

8. Blue Jewel-sandalen:

Blue Jewel Sandalen

De juweelsandalen zijn het meest bekend in India omdat ze het best passen bij etnische kleding. De sandalen zijn gemaakt van fluweel of zijdesatijn en juwelen (stenen en kralen) zijn bevestigd aan de bandjes van de blauwe damessandalen. Deze worden gedragen voor casual en speciale gelegenheden.

9. Denim casual blauwe sandalen:

Denim casual blauwe sandalen

De denims zijn de meest geliefde blauwe damessandalen. Het materiaal dat voor dit soort sandalen wordt gebruikt is denim. Deze zijn verkrijgbaar in alle soorten – platte schoenen, teenslippers, hakken, hoge hakken, sleehakken, enz. Dit is het beste paar van de vrouwen die houden van een casual manier van kleden.

Sandalen zijn het belangrijkste in een outfit. De sandalen maken de uitstraling perfect en afgewerkt. Het kan worden gekozen uit verschillende reeksen en volgens de gelegenheden. De sandalen zijn het meest geschikt voor speciale avonden en bruiloften. Designer sandalen maken de bruiloft altijd perfect en het materiaal en de kleur kunnen ook dienovereenkomstig worden gekozen.