Sandalen hebben bewezen heel comfortabel te zijn om gemakkelijk te bewegen. Ze worden geleverd met een gladde laagbevestiging en zijn ook gemakkelijk te dragen. Onder de verschillende soorten sandalen worden sandalen met bandjes door de vrouwen gekozen om hun stijlvolle look een complete touch te geven. De hoogte en ontwerpen geven het meer ruimte in hun kledingkast.

Moderne en stijlvolle sandalen met bandjes voor dames:

Hier zijn enkele trendy ontwerpen in sandalen met bandjes die je hart kunnen veroveren.

1. Thongs Sandalen in bandjes:

String Sandalen met bandjes

Zwarte strappy sandalen in leer geven een perfecte en complete bedekking aan de voeten met platte ontwerpen. Ze zijn verkrijgbaar in Hawaii, Zoris, Jandals, Flip-flops, etc. ontwerpen met een dunne hak aan de achterkant. Deze zwarte kleur trekt de aandacht van de kijkers.

2. Sandalen met T-band:

Sandalen met T-band

Goudkleurige sandalen met bandjes en een gevlochten T-strap ontwerp geven de drager een delicate maar verbazingwekkende look voor feestjes en functies. De sandaal geeft een volledige bedekking aan de voeten met het grootste comfort. Meisjes met een korte lengte kunnen dit ontwerp proberen voor hun feest of kantoortijd.

3. Gladiator sandalen met bandjes:

Gladiator sandalen met bandjes

Zwarte sandalen met bandjes en een aantal stroken rondom het been met een platte en hoge hak staan ​​bekend als de gladiatorsandaal. De sandaal ziet er ook perfect uit voor kleine jurken of korte rokjes. Je krijgt goede collecties in handgemaakte gladiator sandalen met bandjes; probeer dit ene unieke ontwerp voor je sandaalgebruik.

4. Sandalen met wigvormige sleehak:

Sandalen met sleehak en bandjes

Wedges wanneer ze bruine sandaaltjes met bandjes krijgen wanneer ze een volledig lederen touch krijgen met platte hakken en kruisstrips, geven de drager een mooie uitstraling. Ze passen perfect op bijna alle soorten jurken. Ook in dit regenseizoen te gebruiken.

5. Sandalen met espadrilles:

Sandalen met espadrilles

Platte sandalen met bandjes zijn geïntroduceerd in een nieuw ontwerp met een muisachtig patroon. De espadrilles zijn aan de zijkanten voorzien van een ingeweven patroon en aan de voorkant zijn diamanten bevestigd. Ook het design krijgt een stevige striplook. Deze wordt geleverd met een andere kleur en een andere collectie in ontwerp voor dit patroon; krijg dit ontwerp voor je stijlvolle en coole look.

6. Designer dikke sandaalbandjes:

Designer dikke sandaalbandjes

Een design zilveren sandaal met bandjes is bezaaid met witte diamanten met een roze tint erover. De lange hak en designer dikke bandjes maken het geschikt voor bruiloften en andere soortgelijke gelegenheden. Designer sandalen zijn altijd een bekende keuze onder meisjes.

7. Sandalen met bandjes:

Sandalen met bandjes

Witte sandalen met bandjes, geïnspireerd op de schoenen, geven de drager een laarsachtige look voor jeans en capri’s. De witte sandalen zijn gemaakt van leer met hoge dikke hakken en kant aan de voorkant van de voet.

8. Jaipuri-sandalen met bandjes:

Jaipuri sandalen met bandjes

Platte sandalen met bandjes, wanneer ze een geborduurd tintje krijgen met Jaipur-ontwerpen, passen perfect bij de traditionele kleding. De sandalen zijn voorzien van stroken die de volledige voeten bedekken met gouden en kleurrijk draadwerk.

9. Sandalen met bijgesneden riem:

Sandalen met bijgesneden bandjes

Een vrij funky ontwerp in de sandalen met bandjes is het met net getrimde sandaalontwerp. De sandaal in kastanjebruin heeft twee bandjes aan de voor- en achterkant die een bewerkte net-touch krijgen met een gesp-look aan de voorkant en een goede hoogte.

De sandalen met riempjes zijn er in zowel platte als hakontwerpen met lichte en handige ontwerpen in fluweel, canvas, stof en leermaterialen. Het ondersteunt je favoriete functies met hoge hakontwerpen en begeleidt je ook bij trekking met vlakke patronen met een perfecte grip. Alle sandalen hebben ook een gedempt effect dat zorgt voor je comfort.