Nu komt de tijd van mooie sandalen. Nu begrijpen mensen fancy als deelslijtage, maar de werkelijke betekenis van deze mooie term is de nieuwste. Dus in dit bericht behandelen we enkele van de nieuwste mooie sandalen.

De nieuwste fancy sandalen zijn iets dat in de trend is. Nu zijn trends iets dat vrij sterk varieert. Het is erg subjectief en gedifferentieerd. Trends verschillen dus van persoon tot persoon en van plaats tot plaats. Dus wat trendy is in ons land, is misschien niet trendy in een ander land. Dus een opmerking voordat u aan dit bericht begint, is dat dit een lijst met mooie sandalen is, net volgens mijn keuze en algemene markttrends.

Dus, zonder veel tijd te verspillen, gaan we naar onze post. Hier is de compilatie van top 9 mooie sandalen voor het trouwseizoen voor zowel mannen als vrouwen, samen met afbeeldingen die ook in India online kunnen worden gekocht.

Beste fancy sandalen voor bruiloft voor mannen en vrouwen met afbeeldingen:

1. Schoenen :

Fancy sandalen voor trouwschoenen 1

Schoenen zijn iets dat we allemaal in onze garderobe moeten hebben. Ze dienen veel doel. Of je nu laag wilt blijven of casual kiest voor sneakers. Tegenwoordig zijn sneakers er in een grote verscheidenheid aan keuzes en ontwerpen. U kunt dus gemakkelijk uw keuze maken. Evenzo als je voor een uitje of trekking gaat, ga dan voor sportschoenen. Ze zijn behoorlijk duurzaam en geven je de perfecte grip en grip. En als je die tomboy en stoere look wilt hebben, zijn er laarzen voor jou.

2. Slippers voor heren:

Fancy sandalen voor bruiloft slippers 2

Een andere super stijlvolle en casual sandaal is teenslipper. Het lijkt erop dat flip-flops zijn ontstaan ​​​​en een revolutie teweeg hebben gebracht in vergelijking met de tijden van voorgaande jaren. De teenslipper van vandaag is meer een garderobe-essentieel en een mode-nietje. U kunt een grote verscheidenheid aan keuzes hebben in termen van patronen en kleuren in deze teenslippers. Deze kunt u waar u ook bent binnen en wanneer u naar buiten gaat maar toch iets comfortabels wilt dragen. Zelfs bij langere reistijden zijn slippers de beste.

3. Halfhoge fancy sandalen voor meisjes:

mooie sandalen

Sandalen met halfhoge hakken zijn voor die meisjes die niet van die schoenen met extreem hoge hakken houden of deze niet kunnen dragen. Ze zijn ca. Hak van 2-3 inch. Deze zijn perfect voor dagelijks gebruik. Petite frames kunnen deze sandaal rocken door ze eruit te laten zien zonder dat het er te chic uitziet.

4. Zwarte sandaalpompen voor dames:

Fancy Sandalen Voor Bruiloft Pompen 4

Dit zijn de sandalen met hoge hakken. Dit zijn degenen die vergelijkbaar zijn met modellen. Ze hebben dunne puntige sandalen. De hakhoogte in deze pumps begint vanaf 3 inch. En ze kunnen oplopen tot 6-7 inch. Ze komen meestal in effen blokkleuren, maar nu zijn ook de verschillende patronen van een dag te zien.

5. Sandalen met bandjes:

Fancy sandalen voor bruiloftSandalen met bandjes 5

Dit zijn de dunne en gemakkelijke sandalen. Ze hebben dunne strepen die er heel flatterend uitzien op lichte, slanke voeten. Ze zijn perfect voor lange zomerse uitstapjes. Het zijn meestal flats. Maar je kunt ook strappy sandalen krijgen in kleine platforms. Ik heb nog niet veel van deze strappy sandalen gezien met hoge hakken of plateauzolen.

6. Belles voor bruiloft:

Fancy sandalen voor bruiloft Belles 6

Dit is mijn meest favoriete paar sandalen. Ik heb het gevoel dat belle een mijlpaal heeft bereikt op het gebied van schoenenindustrie. Ze zijn vrij eenvoudig en handig in gebruik.

7. Loafers voor heren:

Fancy sandalen voor bruiloft loafers 7

Weer een revolutie op het gebied van schoenen. Ze lijken veel op belle, maar de voeten zijn veel meer bedekt in vergelijking met belle.

8. Muilezelsandalen voor dames:

Fancy sandalen voor bruiloftMule-sandalen 8

Dit is een gemakkelijke slip op sandalen. Maar om het schoeisel op zijn plaats te houden, worden muilezels gebruikt.

9. Platformsandalen voor dames:

Fancy sandalen voor trouwplatforms 9

Serieus platforms maakten het leven van meisjes gemakkelijker. Ze geven je lengte zonder het te pijnlijk voor je te maken zoals bij pumps en kitten heels.

Dit was dus een overzicht van de top 9 mooie sandalen. Je kunt ze in de dichtstbijzijnde winkels krijgen tegen redelijk goede prijzen. Dus ga je gang en maak je keuze.