Попадали ли сте някога на сандали гладиатори? Дори и да не сте чули името, обзалагаме се, че вече ще сте попаднали на този сорт. Известни още от древните военни времена от Рим и Гърция, сандалите гладиатори са сандали с плоски крака, които идват с широки презрамки, държащи подметката на обувките и глезените. Докато дамските и мъжки сандали -гладиатори се издигнаха до известност през последното десетилетие, днес имаме няколко варианта в рамките на оригиналния дизайн. Това са и едни от най -обичаните модели на обувки в съвременния моден свят. Ако и вие обичате да имате разнообразие от стилове и външен вид в гардероба си, нека да разберем всичко за тези стилни гладиаторски сандали за жени и мъже, всичко тук.

  • Списък на гладиаторски сандали за мъже:
  • Списък на гладиаторски сандали за жени:

сандали гладиатори

Характеристики и история на сандалите гладиатор:

Преди да разберем стиловете и моделите на сандалите гладиатори, нека накратко да се докоснем откъде са дошли всички и за какво са.

  • Знаете ли, че всички стилни гладиаторски сандали, които виждате днес, не са от днес или от последното десетилетие, а изцяло от древни времена? Да, правилно чухте! Известни от древни времена в Рим и на гръцки, тези сандали са почти като маркери на статуса в модата и ранг за двата пола.
  • Не само това, по -късно те носеха сандали -гладиатори по време на войната и битките, които помагат да се държи крака напречно с презрамки и да заобикаля глезена. Те се считат за нещо много удобно по време на битка.
  • По -късно, когато светът на модата започна да се заражда, сандалите бяха пуснати официално през 60 -те и 70 -те години на миналия век заради уникалния си дизайн, стил и тематика. Те символизираха смело и стилно отношение на двата пола.
  • Днес тези сандали се предлагат с редица функции – от дизайн, различни материи и стилове, със и без модели с цип, със и без токчета и т.н..

Как да изберем сандали гладиатор?

Преди да успеете в желанието за конкретния стил сандали гладиатори, ето няколко съвета, които можете да имате предвид, преди да изберете перфектния за себе си.

  • Вижте височината и формата на крака си. Ако имате тънки или постни крака, продължете напред с сандали с широка каишка. В противен случай можете да вземете превъзходни варианти с тесни или тънки каишки в тези сандали.
  • Съобразете цвета с тена на кожата си. Можете да изберете различни цветове, като метални нюанси, голи, тъмни и кафяви.
  • Можете също така да продължите с къси или дълги варианти, в зависимост от формата на крака и формата на крака заедно с повода.

Модни и различни видове гладиаторски сандали за жени в тенденция:

Тези сандали определят силата и силата и тези сандали никога не излизат от мода. Нека да разгледаме най -добрите дизайни на сандали Gladiator за дами със снимки.

1. Черни гладиаторски сандали с връзки:

Черни сандали с гладиатор на връзки

Трудно е да устоите на черни сандали Gladiator, чиито ръбове са завързани с връзки. Дантелите са струните, прикрепени към капсите на обувките, така че да можете да стегнете или загубите обувките според вашия комфорт. Тези сандали притежават традиционен вид и са удобни за носене с чувство за елегантност.

2. Гладиаторски сандали до коляното:

Гладиаторски сандали до коляното

Сандалите Gladiator до коленете изглеждат много ефектно и оставят най-доброто впечатление на околните. Тези сандали до коляното придават голяма опора на краката ви и карат потребителя да се чувства по-комфортно и спокойно. Тези сандали изглеждат страхотно, ако се носят с къси поли или рокли, което ви кара да изглеждате горещи и секси.

3. Дизайн на сандали с плосък гладиатор:

Дизайн на сандали с плосък гладиатор

Тези уникални плоски сандали от рис са красиви за гледане и носителят на тези сандали въздейства върху другите. Тези сандали са предпочитани предимно от тези момичета, които имат добър ръст. Тъй като тези сандали са плоски, това не повишава височината им повече и ги прави да изглеждат красиви и красиви.

4. Сиви сандали с висок гладиатор на бедрото:

Сиви сандали с висок гладиатор на бедрото

Сандалите Gladiators с височина до бедрата са много на мода, тъй като ви правят да изглеждате по-горещи и секси и ви придава бляскав вид. Тези сандали дори се предлагат в различен модел, цвят и стил, а вие можете да изберете този, който подобрява визията ви.

5. Женски сандали -гладиатори със скъпоценни камъни:

Женски сандали -гладиатори със скъпоценни камъни

Жените са бижута синхронизирани, тъй като и двете са създадени една за друга. Жените не могат да живеят без бижута. Тук идват сандали Gladiator, върху които са изпъкнали искрящи камъни, придавайки му кралски и елегантен вид. Носителят на тези сандали ще бъде натоварен с комплименти и тези сандали са перфектни парти облекла.

6. Прости бели сандали -гладиатори:

Прости бели сандали гладиатор

Тук идват прости, но уникални и стилни бели сандали Gladiators за всички възрастови групи. Тези сандали със затворени презрамки са много удобни и могат да се носят навсякъде, като офиси или дори за партита, и готини за терени. Малките цветни топки, релефни, я правят привлекателна.

7. Сандали за гладиатор на пеперуди за момичета:

Butterfly Gladiator сандали за момичета

Момичетата винаги предпочитат неща, които придават повече красота на тяхната персона. Тук идват сандалите Gladiator, проектирани под формата на насекомо, пеперуда, които правят вас и краката ви да изглеждате различно и стилно. Тези сандали изглеждат добре на млади момичета и могат да се комбинират с рокли или поли или къси чифтове дънки.

Най -новите и стилни гладиаторски сандали за мъже в модата:

Ето най -добрите и най -добрите гладиаторски сандали за мъже с изображения.

1. Кожени сандали за гладиатори за мъже:

Кожени сандали за гладиатори за мъже

Мъжете предпочитат тези сандали, които са удобни за носене и придават приятно и успокояващо усещане на краката. Сандали -гладиатори, изработени от кожа, са перфектен избор за тях. Използваната кожа е с отлично качество и ви кара да изглеждате умни и модерни. Тези сандали са идеални за партита и почивка, а широките напречни презрамки ви дават по -добър захват при ходене.

2. Сандали с гладиатор на момчета за момчета:

Сандали за момчета с гладиатор

Сандалите -гладиатори набират популярност сред младите момчета, тъй като ги правят да изглеждат готини и стилни. Тези сандали изглеждат страхотно, ако се носят с къси панталони и панталони и придават страхотно захващане на краката им при ходене. Уникалната особеност на тези сандали е, че те никога не нараняват краката ви, тъй като компанията Gladiators никога не включва качеството на техните продукти.

Сандалите на гладиатора не изискват реклама или обяснение, тъй като имената са обясними сами по себе си. Тези сандали се харесват на всяко око като фина кожа, а останалите материали са използвани с отлично качество. Тези сандали са предназначени и за мъже, жени и малки малки сладки. По този начин притежавайте сандал Gladiator и придобийте прекрасен и привлекателен вид.