Violet is het nieuwe zwart. Zeg hallo tegen deze verleidelijke kleur die helder en gedurfd is. Violet is een mix van roze en blauwe tinten die heel aantrekkelijk is voor vrouwen. Het is een symbool van royalty en rijkdom. De meeste koninklijke outfits zijn violet van kleur, omdat het een grootse uitstraling biedt. Violette sari’s kunnen het best worden gekozen voor gelegenheden zoals bruiloften en recepties, omdat het een unieke kleur is en je ervoor kunt zorgen dat je apart van de rest begint. Bekijk deze verleidelijke Violet Saree-collectie, als je een publiekstrekker wilt zijn. Deze prachtige ontwerpen passen bij verschillende gelegenheden en op basis van je leeftijd en doel kun je een stuk kiezen dat het beste bij je wensen past.

Violet Saree-ontwerpen en afbeeldingen:

Hier is een lijst met aantrekkelijke sari-ontwerpen in violette kleuren. en dit zijn de beste violette sari-ontwerpen die beschikbaar zijn op de Indiase markt.

1. Dark Violet Silk Saree:

Donkerviolette zijden sari

Deze Zuid-Indiase donkerviolette zijden sari is een blikvanger. Het wordt geleverd in een rijk zijdemateriaal met een grootse, historische pallu. De hele sari is bedekt met kleine zari-motieven om rijkdom te bieden. Het hoogtepunt van de sari is echter het mooie pauwweefsel op de sari, dat de hele look verheft.

2. Violet Plain Saree:

Violet Plain Saree

Gewone sari’s zijn eeuwig. Ze leven voor altijd, zelfs in een markt vol met geweldige designer-sarees. Deze prachtige violette effen sari is gemaakt van georgette-materiaal. Het is buitengewoon sierlijk en lieflijk. Deze sari is het beste te combineren met een mooie designer blouse en zware accessoires.

3. Violette bruiloft Saree:

Violet Bruiloft Saree

Je zoektocht naar een grootse bruiloftssari eindigt met deze koninklijke violette sari. Het is erg groots en is gemaakt van puur Kanjeevaram-zijdemateriaal. De rijke motieven, hoewel de sari je kan laten lijken op een koningin die door het gangpad loopt. De pallu heeft een interessant polka dot-ontwerp voor een andere look.

4. De beste ontwerper Violet Saree:

De beste ontwerper Violet Saree

Dit is het beste violette sari-ontwerp van deze lijst. Het heeft een zeer pakkend ontwerp en het hele patroon is ook heel aantrekkelijk. Als je mooie sari-ontwerpen nodig hebt, dan is dit een van de beste Indiase kledingstukken die er zijn.

5. De violette en roze halve Saree:

De violette en roze halve Saree

Dit is een zeer mooi omarmde sari, die alle looks effectief zal stelen. Het sari-ontwerp is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden en dit specifieke ontwerp is waarschijnlijk een van de beste die bij bijna alle gelegenheden en evenementen kan worden gedragen.

6. De violette en roze Saree:

De violette en roze Saree

Dit is een van de mooiste sari’s aller tijden. Het heeft een zeer goede kleur en het patroon dat erop is aangebracht, is ook behoorlijk aantrekkelijk. Het zijn kleine gestippelde, cirkelvormige, enz. Patroon gedaan door het hele lichaam van de sari met geweldige patronen.

7. Het rode en violette Saree-ontwerp:

Het rode en violette Saree-ontwerp

Dit is waarschijnlijk een van de mooiste sari-patronen aller tijden. Dit ontwerp is zo aantrekkelijk dat iedereen er bijna overal mee kan sporten. De beslissing om de kleur rood met het violette patroon in deze zijden sari op te nemen, is een geweldige beslissing. Het maakte de sari er nog mooier uit en geschikt voor speciale gelegenheden.

8. De kleurrijke Violet Saree:

De kleurrijke violette Saree

Samen met het violet is er op deze sari een toepassing van vele andere kleuren. Als je op zoek bent naar een violette zijden sari, dan is dit volgens jouw keuze best goed. De slimme kleuraanpassingen op sommige delen van de sari worden gebruikt om verleidelijke ontwerpen te maken, waardoor het hele ontwerp lichter wordt.

9. De Violette Saree van Kuala Lumpur:

De Kuala Lumpur Violet Saree

Dit is een van de best uitziende violette sari’s aller tijden. Het heeft een heel mooi ontwerp door het hele lichaam, gedaan met behulp van de kleur goud en dat zal in de eerste plaats mensen aantrekken. Als je op het punt staat een huwelijksceremonie bij te wonen en je wilt onderscheiden van de andere aanwezigen, dan is dit de perfecte sari om jezelf die specifieke glans te geven.

10. Het Violet Net Saree-ontwerp:

Het Violet Net Saree-ontwerp

Deze specifieke violette sari is waarschijnlijk een van de best uitziende sari-patronen aller tijden. Het heeft een echt aantrekkelijk patroon en het ontwerp aan de randen van het materiaal is het belangrijkste aantrekkelijke kenmerk van deze sari. Draag je dit op een feestelijk evenement, dan zijn alle ogen op jou gericht. In plaats van hem te dragen met een violetkleurige blouse, kun je hem ook dragen met je favoriete kleur blouse.

11. De geborduurde zijden Violet Saree:

De geborduurde zijden violet Saree

Dit is een van de best uitziende violette sari-ontwerpen aller tijden. De randen zijn vrij goed versierd met een gouden patroon en dat is wat deze designer sari er anders uit laat zien dan wat dan ook. Dit is een rijke sari met een pure zijde-look en verfraaide draadrand.

12. De roze en violette kleur Saree met volledige mouw:

De roze en violette kleur Saree met volledige mouw

Dit is een mooie violette sari en net als alle andere heeft dit ook iets unieks. Vergeleken met de eerder besproken roze en violette sari, is het materiaal dat is gebruikt om deze te maken anders. Deze eenvoudige sari is verkrijgbaar in een gearceerde variëteit van roze en violette kleuren.

13. Violet Net Saree:

Violet Net Saree

De eerste sari op deze lijst met prachtige violetkleurige sari’s is deze zwarte rand. De sari heeft overal klein steenwerk en je kunt hem gemakkelijk bij alle gelegenheden dragen, maar het is een goed idee om hem te kiezen voor een rustig feestje, omdat hij alle ogen op je gericht houdt.

14. Diep violet Saree:

Deep Violet Saree

De volgende die je kunt bekijken, heeft een prachtige kalash rond de pallu. Dit is nog een net sari, en dan nog een designer. De sari geeft je een kijkje in de nieuwe trend en houdt de roze rand op een eigentijdse manier in stand.

15. Verschillende tinten violet:

Verschillende tinten violet

Als je een sari wilt met overal violet en in alle tinten, kun je met deze sari je liefde voor de kleur tonen. Het heeft een grijze rand, maar dat verhoogt alleen maar de classy look van het hele ontwerp. Het heeft dubbele tinten van lichte en donkere violette kleuren, wat er erg stijlvol en elegant uitziet.

16. Zwart borduurwerk Violet Saree:

Zwart borduurwerk Violet Saree

Met een violette sari en alleen zwarte bloemmotieven aan één kant, is deze sari een georgette, die kan volstaan ​​als je enige echte feestsari voor alle gelegenheden. Hierdoor zie je er erg koninklijk en elegant uit. De zwarte fluwelen rand maakt het geschikt voor niemand minder dan de koningin zelf.

17. Violet Pattu Saree:

Violet Pattu Saree

Gouden omzoomd, deze prachtige cirkelpatroon sari, met een violette en gouden combinatie ziet er precies geweldig uit. De pallu is verbazingwekkend perfect en de gouden past goed bij de kleur. Geen Zuid-Indiase bruiloft is compleet zonder deze prachtige violette Pure Pattu sari.

18. Violet Saree met gouden Zari:

Violet Saree met gouden Zari

Het zari-werk dat je op deze sari ziet, voegt gratie toe aan de toch al perfecte tint violet. Dit is een andere georgette op de lijst en deze zal je huidskleur goed aanvullen. Het kan je ook meteen terugbrengen in het modespel. Het is echter het beste als je dezelfde gekleurde blouse kiest.

19. Zari Work Violet Saree:

Zari Work Violet Saree

Deze violette sari is een netto en het zari-borduurwerk is uitgebreid ingewikkeld. Een lavendelkleurige chiffon om precies te zijn, het is een goede keuze voor feestkleding. Het lichte gewicht, doorzichtige sari is geweldig voor avondfeesten. Het kan je er vrouwelijk en gracieus uit laten zien.

20. Violet Saree met zwart kant:

Violet Saree met zwart kant

Deze sari is een stijlvolle keuze en smaakvol voor etnische dagen. Kijk naar de prachtige borduursels die meteen je aandacht trekken. Van verjaardagsuitnodigingen tot bedrijfsfeesten, jij bent altijd de diva. Deze eenvoudige sari kan worden verhoogd door goede accessoires te gebruiken.

Violet is een van de meest populaire kleuren op de markt geworden. Van een eenvoudige, eenvoudige sari tot een zware bruiloftssari, violette kleur is een publiekstrekker. Deze rijke en koninklijke kleur kan elke persoon er helder en mooi uit laten zien. Vooral in het trouwseizoen, zelfs als je niet de bruid bent, kan het kiezen van een eenvoudige violette sari de aandacht trekken. Violette sari’s kunnen het beste worden gecombineerd met gouden en Duitse zilveren accessoires. Als het een effen sari is, kun je ook voor leuke kralen en accessoires kiezen. We hopen dat je deze mooie Violet Saree-collectie leuk vond en van plan bent er een te kopen.