Zuid-Indiase sarees komen helemaal uit een andere competitie. Ze worden geleverd met verleidelijke patronen aan de randen en ze zien er allemaal zo levendig en kleurrijk uit dat alle vrouwen verblind zijn door de manier waarop deze sarees worden gepresenteerd. De ontwerpers richten zich op het imponeren van de mensen door het oog te voeden met unieke ontwerpen die ze waarschijnlijk niet voor een andere sari hebben gedaan. Elke sari heeft zijn eigen unieke set ontwerpen. De kleuren kunnen hetzelfde zijn, maar de ontwerpen worden nooit gekopieerd. Ze kunnen echter worden geïmproviseerd.

Mooie en traditionele Zuid-Indiase sari’s met afbeeldingen:

In dit artikel zullen we enkele coole Zuid-Indiase designer-sari’s bespreken die worden geleverd met verleidelijke patronen erop en zijn ontworpen om indruk te maken.

1. White Allure Zuid-Indiase Saree:

Zuid-Indiase sari's

Het ziet eruit als een vrij eenvoudige en duidelijke sari, maar als je er geruime tijd naar kijkt, zul je zien dat de patronen aan de randen waarschijnlijk een van de beste dingen zijn en je zult erg onder de indruk zijn van de manier waarop ze eruit zien. De sari past het beste bij een kleurrijke blouse en wat is er in dit geval beter dan een rode blouse.

2. Zware zijde Zuid-Indiase handgeweven Saree:

Zuid-Indiase sarees 2

Deze sari is geïmproviseerd uit enkele van de beste traditionele en moderne ontwerpen in de wereld van vandaag voor sarees. Het patroon op de randen met de rode kleur en het gouden artistieke werk is de beste eigenschap van deze sari. Daarnaast ziet de witte kleur er zo levendig en aantrekkelijk uit aan de voorkant en dat is ook een ander geweldig kenmerk van deze sari. Als je dit seizoen op zoek bent naar een fatsoenlijke sari die zich onderscheidt van de andere vrouwen die sari’s dragen, dan kan worden gezegd dat dit de juiste dingen voor jou zijn.

3. Wit met gouden randen Designer Zuid-Indiase Saree:

Zuid-Indiase sarees 3

Hier is een sari die koppen zal maken als je hem eenmaal aan hebt. Het verleidelijke patroon op de randen is het belangrijkste element van deze sari waardoor het er zo aantrekkelijk uitziet. Daarnaast zijn er ook ontwerpen gemaakt op het onderste en middelste gedeelte. Al dit artistieke werk dat op dit effen witte materiaal is gedaan, zorgt ervoor dat het er heel speciaal uitziet en vrouwen zullen het met veel plezier op hun lichaam dragen. Er is iets heel speciaals aan deze sari waardoor het er zo aantrekkelijk uitziet.

4. Zuid-Indiase Coimbatore Saree:

Zuid-Indiase sarees 4

Hier is een Zuid-Indiase sari die de nieuwste ontwerpen in de wereld van designer sari’s volgt. Het roze en gouden gemengde patroon van deze sari is de beste eigenschap en het zal iedereen vrij gemakkelijk imponeren als ze ernaar kijken. Als je iets trendy nodig hebt, maar dat geen opschepperij is, dan kan worden gezegd dat deze sari het juiste spul voor jou is. Het zal in de hand hangen met een blouse van bijna dezelfde kleur.

5. Eenvoudige roze Zuid-Indiase Saree:

Eenvoudige roze Zuid-Indiase Saree

Hier is een Zuid-Indiase sari die geschikt is voor alle vrouwen die er zijn. Het ontwerp dat deze sari op het grensgedeelte beoefent, is geweldig en het gaat hand in hand met een opvallend ruitpatroon op de sari. Dit is iets dat kan worden gedragen op een bruiloft en andere soortgelijke gelegenheden. De sari is iets dat je versteld zal doen staan ​​en volledig geschikt zal zijn voor vrouwen van alle leeftijdsgroepen. De sari is gemaakt om indruk te maken, ook al is het vergelijkbaar minder luxe dan de vorige op deze lijst.

6. Blauwe Kanchipuram Saree:

Blauwe Kanchipuram Saree

Kanchipuram is een van de beste soorten sari’s uit Zuid-India. Deze sari’s zijn volledig authentiek en hebben enkele van de beste ontwerpen die op Indiase sari’s kunnen worden gedaan. Deze is een pure zijden sari en ziet er oogverblindend uit. Het zal goed zijn voor die vrouwen die de schoonheid van de traditionele Indiase kleding begrijpen en deze ook effectief kunnen sporten. Deze sari is Indiase kleding voor iedereen (vrouwen). Het past automatisch bij je stylingbehoeften en zorgt ervoor dat je er aantrekkelijker uitziet dan ooit.

7. Blauwe katoenen Zuid-Indiase ontwerper Saree:

Blauwe katoenen Zuid-Indiase designer Saree

Telkens wanneer je complexe patronen op het voorste gedeelte van de sari ziet, moet je begrijpen dat dit Zuid-Indiase sari’s zijn. Deze is niets anders en in plaats van een handgeweven sari te zijn, wordt hij geleverd met een opvallend ingewikkeld en complex ontwerp op het voorste gedeelte. Daarnaast is er enige toepassing van de kleur rood in deze sari die perfect bij het lichaam past en de vrouw er helemaal goddelijk uit laat zien. Het zal voor jou op dezelfde manier werken als je het eenmaal hebt aangebracht.

8. Dharmavaram Silk Saree:

Dharmavaram Silk Saree

Het ontwerp waarmee deze sari pronkt, is iets dat je misschien nog niet eerder hebt gezien. De indrukwekkende kleine ontwerpen op het onderste gedeelte van deze sari, de toepassing van de kleur roze op de pallu samen met het goudkleurige verticale ontwerp, enz. Zijn slechts enkele van de geweldige kenmerken van deze sari. De sari ziet er ook zo aantrekkelijk uit vanwege het materiaal dat is gebruikt bij het ontwerpen van deze sari. Als je deze sari op de juiste manier sport, dan heb je de mogelijkheid om eruit te zien als de mooiste vrouw die de meest aantrekkelijke sari draagt, waar je ook gaat met deze.

9. Zuid-Indiase bruids Saree:

Zuid-Indiase bruids Saree

Dit is waarschijnlijk een van de beste sari’s voor bruiden die er zijn. Als je op je trouwdag een mooie Zuid-Indiase sari draagt, kan niets je er mooier uit laten zien. Niet je make-up, niet de juwelen. Je zult er vooral aantrekkelijk uitzien vanwege de sari. De sari heeft een mooie glans en het is iets dat bijna elke vrouw op haar lichaam wil zien dat wordt uitgedeeld door een kledingstuk. Dit Zuid-Indiase kledingitem is iets dat elke vrouw indrukwekkend zal vinden en zal het misschien gereserveerd willen houden voor sport bij speciale gelegenheden.

10. Ideale Zuid-Indiase bruiloft Saree:

Ideale Zuid-Indiase bruiloft Saree

Dit is een trouwsari die bijna elke Zuid-Indiase vrouw minstens één keer in haar leven heeft gedragen. Het geweldige patroon op het randgedeelte kan worden beschouwd als een van de beste patronen van deze sari. Het middelste gedeelte is ook vrij goed ingericht?.

11. Roze Zuid-Indiase ontwerper Saree:

Roze Zuid-Indiase ontwerper Saree

Het verleidelijke patroon op deze sari is waarschijnlijk een van de beste dingen van deze sari. Het ziet er zo cool uit voor de vrouw dat elke vrouwelijke kijker zich zal voorstellen dat ze deze prachtige sari dragen.

12. Maharashtrian Zuid-Indiase Saree:

Maharashtrische Zuid-Indiase Saree

Deze sari is gemaakt met de combinatie van twee verschillende culturele sari-patronen. Het is eigenlijk een traditionele Zuid-Indiase sari met wat Mumbai-vibes. Het patroon aan de randen en de randen is helemaal cool en geschikt om te sporten met de aantrekkelijke blouse.

13. Blauwe Zuid-Indiase verleidelijke ontwerper Saree:

Blauwe Zuid-Indiase verleidelijke ontwerper Saree

Hier is een blauwe sari die er van een afstand helemaal cool uitziet. Als je er goed naar kijkt, ziet het er even mooi uit en kan het nog steeds een van de beste Zuid-Indiase sarees aller tijden worden genoemd. Het patroon dat erop is aangebracht, is buitengewoon aantrekkelijk en zal vrouwen overtuigen om het op hun lichaam te dragen.

14. Bruiloft Zuid-Indiase Saree:

Bruiloft Zuid-Indiase Saree

Hier is een oranjekleurige sari die op bruiloften kan worden gedragen. Eigenlijk zal het een geweldige beslissing zijn om deze sari bij een bruiloftsgelegenheid te sporten, omdat het met dat doel in gedachten is genomen. Als je op zoek bent naar iets waardoor je er dit trouwseizoen anders uitziet dan de anderen, dan kan worden gezegd dat dit het perfecte ding voor jou is.

15. Designer Zuid-Indiase roze en gele Saree:

Ontwerper Zuid-Indiase roze en gele Saree

Hier is een combinatie van twee van de mooiste kleuren, volgens vrouwen ooit. De sari heeft een aantal mooie vibes samen met de kleurrijke blouse met prachtige ontwerpen met halve mouwen. Er kan worden gezegd dat het iets is dat geschikt is voor alle vrouwen die dit jaar op Zuid-Indiaas wroeten. Dit is een populaire bruidssari in het zuidelijke deel van India.

16. Diep kastanjebruine zijde Zuid-Indiase Saree:

Diep kastanjebruine zijde Zuid-Indiase Saree

Hier is een sari die alle vrouwen daar liever dragen. Het patroon van deze sari in het voorste gedeelte is het vermelden waard en is iets dat je helemaal geschikt voor jezelf zult vinden. De sari kan worden gedragen op bruiloften of worden bewaard voor meer speciale gelegenheden. Het maakt niet uit waar je het draagt, vanwege de verleidelijke patronen zul je het middelpunt van aantrekkingskracht zijn.

17. Witte traditionele Saree:

Witte traditionele Saree

Hier is een Zuid-Indiase sari met de kleur wit. De sari werkt waarschijnlijk voor alle vrouwen die er eenvoudig uit willen zien en vertrouwen op hun innerlijke schoonheid die verantwoordelijk is voor hun aantrekkingskracht. Wanneer je deze sari beoefent, vertegenwoordig je op de een of andere manier de geweldige sari-ontwerpers van Zuid-India. Het harde werk dat is gedaan bij het ontwerpen van deze sari, blijkt uit de allure die sport is.

18. De wit met gouden rand Saree:

De wit met gouden rand Saree

Net als de vorige, heeft deze ook een mooie witte kleur op het lichaam en de slimme patronen op het randgedeelte kunnen ook verantwoordelijk worden gehouden om deze sari er zo aantrekkelijk uit te laten zien. De manier waarop de vrouw deze sari op deze foto laat zien, is behoorlijk indrukwekkend en als je deze sari effectief draagt, kun je er ook hetzelfde of zelfs mooier uitzien.

19. Rode Allure Pallu Saree:

Rode Allure Pallu Saree

Hier hebben we een zeer mooie rode sari die wordt geleverd met een geweldig patroon op het pallu-gedeelte. Het is iets dat bijna alle vrouwen voor zichzelf de voorkeur zullen geven en bij bijna elk evenement of elke gelegenheid willen dragen. De gouden kleur geeft het een ander soort glans en zorgt ervoor dat het er nog aantrekkelijker uitziet dan het ooit had kunnen zijn door alleen de rode kleur te dragen.

20. Blauwe en beige Zuid-Indiase Saree:

Blauw en beige Zuid-Indiase Saree

Dit is een van de beste moderne versies van Zuid-Indiase sarees. Het wordt geleverd met een zeer aantrekkelijk ontwerp op het lichaam met behulp van kleine gestippelde patronen. Als je goed naar de randen kijkt, zul je zien dat sommige beige kleurpatronen ook worden gebruikt bij het decoreren van deze hele designer sari.

21. Veelkleurige katoenen Zari Designer Saree:

Veelkleurige katoenen Zari Designer Saree

Hier hebben we een van de best veelkleurige sari’s aller tijden. Het patroon dat deze sari-plek zo aantrekkelijk is dat mogelijk iedereen die dit bekijkt er voor zal vallen. Wil je er op je best uitzien? Dit is het juiste voor jou.

22. Stijlvolle Zuid-Indiase Saree:

Stijlvolle Zuid-Indiase Saree

De verschillende kleuren die deze sari sport is helemaal geweldig en kan worden beschouwd als een van de beste dingen die er zijn. De ontwerpen zijn in de loop van de tijd veranderd. Ze zijn niet meer traditioneel, maar eerder innovatief.

23. Traditionele Zuid-Indiase bruiloft Saree:

Traditionele Zuid-Indiase bruiloft Saree

Hier is een bruiloftssari die geschikt is voor alle sari-liefhebbers die er zijn. Het verleidelijke patroon dat deze sari-sport waarschijnlijk is vanwege het randgedeelte en de voor de hand liggende oranje en beige gemengde basiskleur.

24. Aristocratische rode Zuid-Indiase Saree:

Aristocratische rode Zuid-Indiase Saree

Hier is een van de mooiste Zuid-Indiase sari’s aller tijden die wordt geleverd met verleidelijke ontwerpen erop. Het patroon dat het speelt met het gouden werk op de rode basis is waarschijnlijk een van de mooiste dingen aan deze sari die erg indrukwekkend is.

25. Gele Zuid-Indiase Saree:

Gele Zuid-Indiase Saree

Hier is een Zuid-Indiase sari die geschikt is voor alle vrouwen die er zijn. Er zijn enkele kleine ingewikkelde ontwerpen gedaan op het gele lichaam van deze sari met kleine ingewikkelde patronen.

Elke sari heeft zijn eigen unieke set ontwerpen. De kleuren kunnen hetzelfde zijn, maar de ontwerpen worden nooit gekopieerd. Ze kunnen echter worden geïmproviseerd. In dit artikel hebben we enkele coole Zuid-Indiase designer-sarees besproken die worden geleverd met verleidelijke patronen erop en zijn ontworpen om indruk te maken.