India is de thuisbasis van enkele van de meest kleurrijke outfits, die de wereld hebben geïnspireerd met hun schoonheid. Welk beter voorbeeld kan men geven over dit geweldige land dan de prachtige 9 yard sari? Sarees hebben altijd een belangrijke positie ingenomen in de Indiase couture, met hun koninklijke aanwezigheid. Van de rijke Kanjeevarams tot de elegante fancy sarees, deze verbazingwekkende gordijnen hebben een lange weg afgelegd. In dit artikel gaan we exclusief praten over enkele van de beste dames Fancy Saree-ontwerpen, die bekend staan ​​om hun gewichtloze stoffen en hun comfort bij alle weersomstandigheden.

Betekenis van Fancy Sarees:

Fancy sarees zijn die welke gebruik maken van machinaal gemaakte, vallende stoffen zoals georgette. Ze zijn lichtgewicht en komen in een breed scala aan patronen. Fancy sari’s werden oorspronkelijk gemaakt als alternatief voor de zware Pattu-sari’s en de onderhoudsvriendelijke katoenen sari’s. Fancy werk sari’s kunnen gemakkelijk thuis worden gewassen en onderhouden. Ze zijn het beste voor dagelijks gebruik en kunnen je stijl en comfort geven. High-end designer Fancy sarees.

Welke stoffen worden gebruikt voor fancy Sarees?

Fancy sarees gebruiken voornamelijk lichtgewicht stoffen zoals chiffon, georgette, rayon, jute, gemengd katoen, polyester en synthetische zijde. Deze stoffen lopen niet uit en kunnen gemakkelijk met de hand of zelfs in de machine worden gewassen. Ze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, prints en patronen.

Wat is de geschikte leeftijdsgroep voor fancy Sarees?

Fancy sarees zijn geschikt voor vrouwen van alle leeftijdsgroepen. Ze zijn zeer veelzijdig en er zijn een aantal soorten op de markt verkrijgbaar die zowel geschikt zijn voor dagelijks gebruik als met een beetje verfraaiing, ook uitstekend geschikt voor feestjes. De chique werksarees hebben over het algemeen de voorkeur van jonge vrouwen van begin twintig tot eind dertig. Terwijl de bedrukte, sobere sari’s geschikt zijn voor alle vrouwen van middelbare leeftijd, die de hele dag comfortabel en luchtig willen blijven.

Nieuwe collectie Fancy Sarees met foto’s:

De beste fancy sarees met foto’s van dit seizoen zijn als volgt:.

1. Fancy Silk Sarees:

Fancy zijden sari's

Bekijk deze verbluffend mooie Fancy Saree die wordt geleverd in een levendige blauwe kleur. Deze elegante sari wordt geleverd in een synthetisch zijdemateriaal dat je de perfecte drapering biedt. Het geeft dezelfde afwerking als die van een pure zijden sari minus de hoge kosten en het gewicht. Het beste deel van deze sari is de prachtig gesneden werkrand in goudkleur. De sari is verfraaid met deze rand om je te laten stralen als een zeemeermin.

 • Saree-ontwerp: Blauwe zijden fancy sari met gouden geslepen werkkantrand
 • Materiaal: Satijn
 • Gewenste gelegenheden: Bruiloften, recepties en kleine bijeenkomsten
 • Geschikte lichaamsvorm: Perfect voor alle lichaamstypes

2. Fancy Sarees met stenen:

Fancy Sarees met stenen

Dit is een van de bestsellerontwerpen in het chique sari-segment. Deze vorstelijk uitziende roze en groene Fancy Saree wordt geleverd met een zwaar versierde stenen werkrand en een bijpassende blouse. De sari is gemaakt van materiaal op basis van zijde van fijne kwaliteit om je een rijke look en feel te geven. Het kan gemakkelijk hoofden naar je toe draaien met deze elegantie en gratie. Het beste van deze sari is dat je geen extra accessoires nodig hebt.

 • Saree-ontwerp: Roze en groene fancy zijden sari met stenen werk
 • Materiaal: Fancy zijde
 • Gewenste gelegenheden: Bruiloften, Recepties
 • Geschikte lichaamsvorm: Perfect voor slanke lichamen

3. Surat Fancy Saree:

Surat Fancy Saree

Er is geen betere manier om de schoonheid van Surat-sarees te beschrijven dan deze elegante blauwe fancy sari. Het is een perfecte keuze voor alle etnische gelegenheden en is gemaakt met georgette van goede kwaliteit. De sari heeft een uniek ontwerp aan de onderkant, dat is gemaakt met strepen van blauw en beige. De Pallu is eenvoudig gehouden in rijk marineblauw met kastanjebruine rand. Deze sari wordt geleverd met een contrasterende gouden blouse.

 • Saree-ontwerp: Blauwe Georgette Surat Fancy Saree
 • Materiaal: Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Bruiloften, recepties, etnische evenementen
 • Geschikte lichaamsvorm: Perfect voor slanke lichamen

4. Fancy Pata Saree:

Fancy Pata Saree

Deze kastanjebruine en rood bedrukte Pata Fancy Saree is zeker een winnaar. Het is gemaakt van georgette materiaal en is extreem zacht en lichtgewicht. Deze sari is perfect voor etnische kleding en ook geweldig voor dagelijks comfort. De sari wordt geleverd met een groene rand als aanvulling op de rode tinten. Deze sari wordt geleverd met een bijpassend blousestuk dat aan de sari is bevestigd. Combineer het met hoge hakken en statement oorbellen om de show te stelen!

 • Saree-ontwerp: Kastanjebruine bedrukte Pata Fancy Saree met groene rand
 • Materiaal: Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Etnische kleding en alledaagse stijl
 • Geschikte lichaamsvorm: Perfect voor slanke lichamen

5. Witte Fancy Saree:

Witte Fancy Saree

Zie eruit als een engel in deze puur witte Brasso fancy saree. Deze sari kan het hart van je man stelen en ervoor zorgen dat hij je spoor wil volgen. De sari wordt geleverd met overal stenen en parels ingelegd. Het hoogtepunt is de goudgeslepen werkrand die er schoonheid en elegantie aan toevoegt. Het wordt geleverd met een witte bijpassende blouse zodat je er niet minder uitziet dan een wandelende, pratende nimf.

 • Saree-ontwerp: Witte Brasso Saree met gouden geslepen werkrand
 • Materiaal: Brasso
 • Gewenste gelegenheden: Receptie, Avondkleding en Date Nights
 • Geschikte lichaamsvorm: Perfect voor slanke lichamen

6. De kleurrijke fancy Saree:

De kleurrijke fancy Saree

Dit is een mooie sari die wordt geleverd met een geweldige weergave van kleuren. De patronen die erop zijn gemaakt, zijn erg aantrekkelijk en je zult verliefd worden op het patroon dat dit in het randgedeelte laat zien. Je hebt waarschijnlijk eerder zo’n designer-sari gezien, omdat deze erg populair is en veel vrouwen zo’n designer-sari dragen. Van de pallu kan worden gezegd dat het een van de meest aantrekkelijke kenmerken van deze sari is en voor alle geweldige feiten kan worden gezegd dat het de beste chique sari aller tijden is.

 • Saree-ontwerp: Veelkleurige Georgette Saree met versierde rand
 • Materiaal: Crêpe
 • Gewenste gelegenheden: Deze sarees zijn geweldig voor kleine feestjes en religieuze ceremonies.
 • Geschikte lichaamsvorm: Ze zijn het beste voor alle lichaamstypes gezien de lichtgewicht stof

7. Het Gujarati Fancy Saree-ontwerp:

Fancy Sarees-Gujrati Saree Design 2

Dit is een van de mooiste sari’s van dit jaar. Het verleidelijke ontwerp dat deze sari laat zien op de mouwen en ook in het onderste gedeelte is een van de meest interessante feiten over deze sari en vrouwen zullen helemaal weg zijn van het artistieke patroon dat deze sari door het hele lichaam beoefent. Als je goed kijkt, zul je erachter komen dat er meer dan één kleur in deze sari is aangebracht en je zult genieten van de manier waarop deze sari het verleidelijke patroon op het lichaam heeft. Dit is een van de beste traditionele fancy sarees.

 • Saree-ontwerp: Lehenga-stijl Veelkleurige Fancy Saree met geborduurde rand
 • Materiaal: Netto
 • Gewenste gelegenheden: Beste voor Garba en religieuze bijeenkomsten
 • Geschikte lichaamsvorm: Deze zijn geschikt voor slanke lichaamstypes

8. De nieuwste designer Fancy Saree:

Fancy Sarees-Nieuwste Designer Fancy Saree 3

Als je op zoek bent naar een mooie sari om te dragen tijdens een huwelijksceremonie, dan is dit misschien iets voor jou. Het wordt geleverd met zeer aantrekkelijke en opvallende patronen op het onderste gedeelte. Het randgedeelte en de randen zijn zeer goed versierd met een bloemmotief en dat kan worden beschouwd als een van de belangrijkste geweldige dingen van deze sari. Het geweldige bloemenpatroon is een van de beste dingen over deze sari en dat maakt in de eerste plaats indruk op mensen. Dit is een van de nieuwste designer-sari’s.

 • Saree-ontwerp: Half-en-half stijl Beige en kastanjebruine bloemen Brasso saree
 • Materiaal: Brasso en Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Avondbijeenkomsten
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor zandloperfiguren

9. De blauwe katoenen fancy Saree:

De blauwe katoenen fancy Saree

Sommige vrouwen hebben een misvatting over katoenen sari’s en beschouwen ze als minder aantrekkelijk in vergelijking met zijden. Katoenen sari’s zijn ook erg mooi en behoorlijk aantrekkelijk en er kan geen beter bewijs zijn dan deze. De kleine maar ingewikkelde patronen die op deze sari zijn gedaan, zullen ervoor zorgen dat vrouwen er in de eerste plaats voor vallen. De blauwe kleur is iets dat mensen in de eerste plaats in deze sari geïnteresseerd zal maken. Dit is een van de mooie katoenen fancy sarees.

 • Saree-ontwerp: Zwarte en gouden strepen Faux Pas Chanderi Fancy Saree
 • Materiaal: Chanderi zijde
 • Gewenste gelegenheden: Traditionele gelegenheden
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor alle lichaamstypes

10. De Fancy Saree in oranje:

Fancy Sarees-Fancy Orange 5

Oranje is zo’n kleur die mensen geïnteresseerd zal maken in een bepaald materiaal. En als je zo’n sari van verleidelijke patronen combineert met de altijd prachtige oranje kleur, wordt het de beste. Deze feestelijk ogende sari is iets waardoor vrouwen in de eerste plaats in de sari worden aangetrokken. Het geweldige ontwerp met de ingewikkelde patronen op het randgedeelte van de pallu is de toon van de beste eigenschappen met betrekking tot het onderste gedeelte van deze sari. Deze sari heeft een beetje van alles waardoor hij er zo levendig en aantrekkelijk uitziet.

 • Saree-ontwerp: Oranje en beige half en half fancy Saree
 • Materiaal: Brasso en Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Get Togethers en avondfeesten
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor alle slanke lichamen

11. De Red Fancy Designer Saree:

Fancy Sarees-Rood Fancy Designer Saree 6

Dit is niet zomaar een designer sari. Het goudkleurige patroon dat op deze sari is aangebracht, maakt vrouwen in de eerste plaats geïnteresseerd in deze designer sari. De verleidelijke kleine ingewikkelde patronen van deze sari maken deze sari zo aantrekkelijk. Als je erover denkt om iets heel aantrekkelijks te sporten, dan is dit misschien precies het juiste spul voor jou. Een van de beste dingen van deze sari zijn de kleine en delicate gouden kleurontwerpen die over het rode oppervlak van deze sari zijn gedaan, wat dit mooie designermateriaal zo interessant maakt.

 • Saree-ontwerp: Maroon Fancy Saree met all-over goudwerk
 • Materiaal: Banarasi Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Eenvoudige gelegenheden en bijeenkomsten
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor slanke vrouwen

12. De rode Saree met bloemmotief:

Fancy Sarees-rode Saree met bloemmotief 7

Dit is een prachtige rode sari die wordt geleverd met opvallende bloemmotieven op het zwarte oppervlak van deze sari met behulp van de oranje kleur. De verleidelijke bloemenpatronen brengen deze sari naar het volgende niveau van aantrekkelijke Indiase design sari’s. Het geweldige patroon op de zwarte basis in het onderste gedeelte van deze sari is een van de beste feiten over deze sari en dat is wat vrouwen in de eerste plaats naar deze rode fancy designer sari zal trekken.

 • Saree-ontwerp: Roestrode Fancy Saree met bloemenplooien
 • Materiaal: Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Kleine feestjes en borrels
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor slanke vrouwen

13. De roze fancy allure:

Fancy Sarees-roze Fancy Allure 8

Als je dit seizoen een mooie, chique sari nodig hebt, dan is dit misschien iets voor jou. De sari wordt geleverd met verleidelijke ontwerpen op het onderste deel van het lichaam met de kleur wit als achtergrondkleur. Het roze patroon waarmee deze sari pronkt, is zo opvallend dat iedereen die ernaar kijkt, onder de indruk zal zijn van het geweldige ontwerp dat het draagt.

 • Saree-ontwerp: Roze half-en-half sari met witte bloemen bedrukte plooien
 • Materiaal: Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Dagelijks gebruik
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor alle lichaamstypes

14. Het oranje en blauwe Saree-ontwerp:

Fancy Sarees-oranje en blauw Saree-ontwerp 9

Dit is een fantastisch uitziende oranje sari met een verleidelijke kleur op het oppervlak. Je zult helemaal versteld staan ​​van de manier waarop deze sari eruitziet. Het geweldige patroon van deze sari is iets dat bedoeld is om vrouwen ernaartoe te trekken. Het randontwerp fungeert als kers op de taart en maakt de sari er nog aantrekkelijker uit. Als u op zoek bent naar de nieuwste ontwerpen in de categorie fancy designer sarees, dan is dit misschien wel iets voor u. De sari gaat in de hand met een door een ontwerper gemaakte blouse van blauwe kleur.

 • Saree-ontwerp: Oranje en roze Georgette Saree met rijke rand
 • Materiaal: Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Recepties en feesten
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor slanke vrouwen

15. De oranje en crèmekleurige Saree voor rode blouses:

Fancy Sarees-oranje en crèmekleurige Saree voor rode blouses 10

Als je dol bent op rode blouses, dan heb je een mooie sari nodig die past bij en verfraait met de kleur van de blouse zelf. Het verleidelijke ontwerp aan de randen is iets dat in de eerste plaats de aandacht van de sari-liefhebbers zal trekken. Als je het materiaal van de sari’s kunt herkennen door ernaar te kijken, dan zul je gemakkelijk de pure schoonheid van deze fantastisch uitziende sari kunnen ontdekken. Dit is een van de beste chique sari’s voor een bruiloft.

 • Saree-ontwerp: Rode en oranje zware Georgette Saree met rijke rand
 • Materiaal: Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Recepties en Bruiloften
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor slanke vrouwen

16. De mooie blauwe ontwerper Saree:

Fancy Sarees-Fancy Blue Designer Saree 11

Als je dit seizoen op zoek bent naar een van de mooiste designer sari’s, dan is deze specifieke blauwe er zeker een van. Het verleidelijke bloemenpatroon op het middelste gedeelte van deze sari is de belangrijkste attractie en zal in de eerste plaats indruk maken op mensen. Het kleurrijke bloemenpatroon kan worden beschouwd als een van de meest aantrekkelijke kenmerken van deze sari en je zult helemaal onder de indruk zijn van de manier waarop deze sari eruit zal zien als je hem effectief op de meest geschikte locatie draagt.

 • Saree-ontwerp: Marineblauwe Georgette Saree met rijk geborduurde rand
 • Materiaal: Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Recepties en feesten
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor slanke vrouwen

17. De Bollywood Pink Saree:

Fancy Sarees-Bollywood roze Saree 12

Dit is een van de meest populaire roze sarees omdat het ooit door een Bollywood-beroemdheid in een film werd gedragen en dat vrouwen inspireerde om de exacte look te krijgen. Nou, daar is het niet alleen populair voor. De sari heeft zijn eigen unieke reeks ontwerpen op het grensgedeelte. De zilveren kleur ziet er helemaal geweldig uit op de roze basis en dat kan worden gezegd dat dit een van de beste feiten over deze sari is.

 • Saree-ontwerp: Roze Georgette Saree Met gouden kanten rand
 • Materiaal: Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Bijeenkomsten en feesten
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor slanke vrouwen

18. De eenvoudige maar mooie katoenen kleurrijke Saree:

Fancy Sarees-eenvoudig maar fancy katoen kleurrijke Saree 13

Dit is een katoenen sari als geen ander. Het geeft meer dan één kleur weer. De kleine patronen die erop zijn gemaakt, zijn zo geweldig dat het indruk zal maken op iedereen die ernaar kijkt. Als je iets nodig hebt dat helemaal nieuw is, niet te veel en tegelijkertijd heel chique, dan is dit de juiste sari voor jou. Dergelijke patronen zie je niet vaak. Eigenlijk is dit een van de weinige sari’s die dit soort ontwerp dragen. Een van de meest aantrekkelijke feiten over deze sari is het mengsel van twee kleuren op het lichaam.

 • Saree-ontwerp: Kastanjebruine en oranje sari met bloemenprint
 • Materiaal: Zijde
 • Gewenste gelegenheden: Dagelijks gebruik
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor alle lichaamstypes

19. De groene en zwarte ontwerp Saree:

Fancy Sarees-groen en zwart ontwerp Saree 14

Dit is een van de beste designer-sarees aller tijden die de twee kleuren groen en zwart dragen. De rode ontwerpen op het grensgedeelte zijn ook een van de beste eigenschappen van deze sari en trekken in de eerste plaats mensen aan. De geweldige ingewikkelde ontwerpen die op het lichaam van de sari zijn gedaan met behulp van het bloemenpatroon is iets dat is gemaakt om indruk te maken en het zal de klus klaren om je eruit te laten zien als de mooiste vrouw die er is met een sari.

 • Saree-ontwerp: Half en half groen en kastanjebruin Banarasi Fancy Saree
 • Materiaal: Banarasi Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Bruiloften en recepties
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor slanke vrouwen

20. Het netmateriaal Red Fancy Saree:

Fancy Sarees-Net Materiaal Rood Fancy Saree 15

Hier is een rode sari gemaakt van netmateriaal. Het transparante materiaal van deze sari is zo aantrekkelijk dat het in de eerste plaats indruk zal maken op mensen. Samen met het prachtige materiaal en de kleur, is het zilveren patroon van deze sari absoluut iets heel aantrekkelijks dat deze sari zo speciaal maakt. Het onderste gedeelte van de sari is weer iets dat wordt geleverd met geweldige patronen met bloempatronen erop. Als je een aantal van de beste designer-sarees aller tijden nodig hebt, dan moet je proberen deze te sporten tijdens een speciaal evenement.

 • Saree-ontwerp: Rode gesaldeerde Saree met rijke stenen werkrand
 • Materiaal: Netto
 • Gewenste gelegenheden: Bruiloften en recepties
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor slanke vrouwen

21. De Pattu Fancy Saree:

Fancy Saree voor blouses met volledige hals 16

Als je verliefd bent op blouses met een volledige hals, dan is dit de beste sari voor jou. De sari is gemaakt om te werken met blouses met een volledige hals en een vrouw zal er absoluut verrukkelijk uitzien als ze zo’n geweldige sari laat zien. Dit is een van de beste pattu fancy sarees. Het beste deel van de sari is de prachtige rand, die gratie en elegantie toevoegt.

 • Saree-ontwerp: Rode Georgette sari met crèmekleurige kanten rand
 • Materiaal: Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Bruiloften, recepties en kleine bijeenkomsten
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor slanke vrouwen

22. De rode en gouden Saree:

Fancy Sarees-rode en gouden Saree 17

Er is iets aan deze sari dat bijna iedereen zal aantrekken. Het gouden patroon van deze sari is zo opvallend dat je deze chique designer sari bijna overal mee naartoe wilt nemen. Het beste aan deze sari is waarschijnlijk het ingewikkelde kunstwerk op het onderste gedeelte.

 • Saree-ontwerp: Kastanjebruin en bruin Half en half Saree met rijke rand
 • Materiaal: Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Bruiloften, recepties en kleine bijeenkomsten
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor slanke vrouwen

23. De Georgette en Pink Fancy Saree:

Fancy Sarees-Georgette en Pink Fancy Saree 18

Als je op zoek bent naar een chique sari, dan is dit misschien iets voor jou. Het verleidelijke patroon dat deze sari sport is een van de mooiste dingen ervan. Je zult deze verleidelijke georgette-kleur kunnen combineren met roze, simpelweg vanwege het feit dat de kleurencombinatie zo sober is. Dit is een van de beste georgette fancy sarees.

 • Saree-ontwerp: Roze Georgette Fancy Saree met zware geborduurde rand
 • Materiaal: Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Bruiloften, recepties en kleine bijeenkomsten
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor slanke vrouwen

24. De zwarte en rode net Saree:

Fancy Sarees-zwart en rood net Saree 19

Als u op zoek bent naar mooie sarees, dan is dit iets dat van het grootste belang zal zijn. Het meest chique aan deze sari is de briljante aantrekkingskracht die hij uitoefent en ziet er nog steeds vrij eenvoudig uit. Er kan worden gezegd dat het een van die sarees is die bij bijna alle gelegenheden redelijk comfortabel kan worden gedragen. Dit is een van de beste netto fancy sarees.

 • Saree-ontwerp: Rood en zwart net Georgette Saree met zwarte kanten rand
 • Materiaal: Netto
 • Gewenste gelegenheden: Receptie, Avondfeesten
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor slanke vrouwen

25. De zwarte chiffon Saree:

Fancy Sarees-Zwarte Chiffon Saree 20

De sari’s van chiffon zijn absoluut een van de mooiste sari’s aller tijden. Deze specifieke is ook best aantrekkelijk en kan worden gebruikt als feestkleding. Dit is een van de beste chique sari’s van chiffon. Dit is een van de beste chique sari’s van chiffon. Het kan worden gestyled met een mooie blouse om de look helemaal te transformeren. Het is jouw beurt om er sensueel uit te zien in deze prachtige sari.

 • Saree-ontwerp: Saree van zwarte chiffon met rode satijnen rand
 • Materiaal: chiffon
 • Gewenste gelegenheden: Receptie, Avondfeesten, Afspraakjes
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor slanke vrouwen

26. The Green Party Wear Fancy Saree:

Fancy Sarees-Groene Feestkleding Fancy Saree 21

Hier kunnen we zien dat deze sari er zo aantrekkelijk uitziet en misschien wel een van de best uitziende sari’s aller tijden is. Het patroon dat deze sari-sport het uiterlijk steelt en maakt, is veel indrukwekkender dan alle andere onder de categorie van deze. Dit is een van de beste fancy sarees voor feestkleding.

 • Saree-ontwerp: Groene en blauwe Banarasi Fancy Saree met gouden stippen
 • Materiaal: Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Receptie, bruiloften en traditionele gelegenheden
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor alle lichaamstypes

27. De verleidelijke roze fancy Saree:

Fancy Sarees-verleidelijke roze Fancy Saree 22

De roze chiffon sari is ook iets dat bedoeld is om indruk te maken op mensen. De geweldige ontwerpen op het randgedeelte van deze sari maken het er in de eerste plaats zo aantrekkelijk uit. Als je dit jaar op zoek bent naar iets nieuws en speciaals, dan is deze sari misschien wel iets voor jou.

 • Saree-ontwerp: Roze en blauwe half-en-half chiffon Saree met zelfontwerp
 • Materiaal: Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Receptie, bruiloften en traditionele gelegenheden
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor alle lichaamstypes

28. Bollywood Designer Pink en Georgette Fancy Saree:

Fancy Sarees-Bollywood Designer Pink en Georgette Fancy Saree 23

De roze verleidelijke kleur op een sari met geweldig materiaal maakt het er altijd aantrekkelijker uit in vergelijking met de andere die er zijn. Deze is niets anders en kan worden gezegd dat het een ontwerp is dat voor de meeste vrouwen zal werken. Dit is een van de beste designer georgette fancy sarees.

 • Saree-ontwerp: Roze Georgette Saree met zilveren pailletten en zwart fluwelen rand
 • Materiaal: Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Receptie, Bruiloften
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor slanke lichamen

29. De Punjabi-ontwerper Fancy Saree:

Fancy Sarees-Punjabi Designer Fancy Saree 24

Dit is iets dat gedragen kan worden op bruiloften. Elke vrouw die deze sari effectief sorteert, ziet eruit als de goddelijke schoonheid. Dit is een van de beste chique sarees van Punjabi. De rijke tinten en de levendige ontwerpen maken dit een van de meest populaire keuzes van veel vrouwen. Het kan worden gebruikt voor dagelijks gebruik en kan ook worden omgezet in occasionele slijtage door accessoires te kiezen.

 • Saree-ontwerp: Groen en kastanjebruin bedrukte fancy Saree
 • Materiaal: Lycra
 • Gewenste gelegenheden: Dagelijks gebruik, kleine bijeenkomsten
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor alle lichaamstypes

30. De gebroken witte bloemen Saree:

Fancy Sarees-Off White Floral Saree 25

De gebroken witte sari met kleurrijke bloemenpatronen is waarschijnlijk de beste designer fancy sari om deze lijst mee af te sluiten. Zelfs als het een lichtere kleur heeft in vergelijking met de eerder besproken kleuren, is het nog steeds erg indrukwekkend en zullen vrouwen naar speciale evenementen willen dragen. Deze sari kan gemakkelijk worden omgezet in een avondkleding, door simpelweg een mouwloze blouse en een mooie choker te kiezen.

 • Saree-ontwerp: Gebroken witte Georgette Saree met bloemenprint
 • Materiaal: Georgette
 • Gewenste gelegenheden: Dagelijks gebruik, kleine bijeenkomsten
 • Geschikte lichaamsvorm: Het beste voor slanke lichamen

Tips om een ​​mooie Saree te dragen:

Als je een perfect laken wilt, bekijk dan deze tips hieronder:

 • Ga altijd voor een getailleerde petticoat om je de juiste maat te geven aan de sari.
 • Als je een getailleerde look wilt, kies dan voor petticoats met een visgraatpatroon van stretchmateriaal.
 • Als je een zwaar, volumineus lichaam hebt, vermijd dan katoenen binnenwerken, omdat dit meer volume kan toevoegen.
 • Fancy sarees kunnen worden gecombineerd met elke blousestijl. Ga dus zo creatief mogelijk met de ontwerpen.
 • Kies statement oorbellen die in contrast staan ​​met je sari.
 • Draag hoge hakken om meer schoonheid en gratie toe te voegen aan de sari.

Hoe Fancy Saree te stylen?

De beste manier om een ​​Fancy Saree te stylen, is door eerst te begrijpen hoe je je look wilt ontwerpen. Als je een sobere, alledaagse look wilt proberen, combineer je deze het beste met een mooi aansluitende blouse en kies je voor minimale accessoires. Als je er echter naar uitkijkt om een ​​menigte of een bijeenkomst onder ogen te zien, kun je kiezen voor een stijlvolle designerblouse en een aantal opvallende, statement-accessoires. Vergeet niet om die hoge hakken te dragen om meer gratie aan de sari toe te voegen.

Is een fancy Saree geschikt voor een bruid??

Natuurlijk! Wie zegt dat bruiden alleen in zware Kanjeevarams moeten worden uitgedost? Bruiden hebben veel opties om uit te kiezen in het Fancy Saree-segment. Je moet de sari kiezen die is gemaakt van stof van goede kwaliteit en echt steen- of draadwerk. Ga ook voor rijkere tinten zoals kastanjebruin, rood, roze of groen om je op je D-Day eruit te laten zien als een diva!

We hopen dat dit artikel je zoektocht naar mooie sarees heeft vereenvoudigd! Met de markt overspoeld met veel ontwerpen, moet je de juiste kwaliteit stof kiezen om het verschil te maken. Een goedkope faux pas-stof kan er uiteindelijk voor zorgen dat je er vreselijk uitziet. Vooral als u op internet koopt, moet u de details aandachtig lezen en inzoomen op de afbeelding om de details te kennen. Dus dames, het is tijd om je garderobe te vullen met een aantal van deze geweldige fancy sarees die je zeker zullen helpen om op de hoogte te blijven van het stijlspel!