Een parel is in feite een glinsterend object dat hard van aard is. Het kan worden geproduceerd met zachte weefsels. Over het algemeen is het afgeleid van het levende weekdier of een ander dier. Het is samengesteld uit calciumcarbonaat dat een witte kleur heeft. De kristalparel is er in vele maten. De sari’s van het parelwerk zijn ook ontworpen met behulp van kleurrijke parels. De parels zouden bevallen in de Golf van Mannar in Sri Lanka. De meeste waardevolle parels zijn afkomstig uit de oude tijd van koning Devanampiya. Hetzelfde parelwerk is ingeprent om mooie en koninklijke sari’s te maken. De belangrijkste oorsprong lijkt in Sri Lanka te liggen met meer dan 100 soorten parels.

Pearl Work Saree Belang:

De sari’s van het parelwerk zijn in alles mooi, of het nu uiterlijk of standaard is. Dezelfde sari’s zijn verkrijgbaar in alle soorten. De kleurrijke parels worden gebruikt om een ​​fascinerende en andere look in de sari te geven. De randen kunnen worden versierd met enkele mooie parels om een ​​natuurlijke uitstraling te geven. Een combinatie van veel verschillende soorten parels kan echt een versterkende look geven. Dus de Pearl Saree-ontwerpen zijn de beste optie vanwege het belang van waardevolle parels voor sommige grote functies.

Pearl Work Sarees-functies:

De sari’s van het parelwerk zijn gefascineerd door eersteklas en waardevolle parels om glans te geven. Nu komen er verschillende ontwerpen waarbij je de parels langs de randen of ergens halverwege op de sari kunt vinden. Een kleurrijke combinatie van parels kan het er echt bewonderenswaardig uit laten zien. Bovendien komen de sari’s met parelborduurwerk in een geweldige collectie met super en fascinerende looks. Dus de kenmerken van parelsari-ontwerpen zijn op verschillende manieren verslaafd aan het gebruik van parels op de sari.

Welke stoffen worden gebruikt voor Pearl Work Sarees?

Het patroon van de sari kan elk zijn, maar de echte kwaliteit wordt gemeten door het gebruik van stof in sari’s. De sari’s met parelwerk gebruiken stoffen zoals brokaten, chanderi, chiffon, katoen, zijde, georgette, linnen, lycra, net, enz. Deze stoffen kunnen worden gebruikt voor het maken van een sari terwijl de pure essentie van stof wordt gebruikt. De sari’s van het parelwerk kunnen in verschillende patronen worden ontworpen en de gebruikte stoffen kunnen de kwaliteit van de sari meten. De parelkatoenen sari’s zijn een van de sari’s uit de collectie.

Welke lichaamsvorm vrouwen hebben de voorkeur??

De lichaamsvorm speelt een belangrijke rol bij het beslissen welke sari door welke lichaamsvorm moet worden gedragen. De parel werk sari’s zijn voor vrouwen met een slank lichaam. Een slank lichaam geeft altijd een aantrekkelijke uitstraling, of het nu gaat om saree- of salwar-pakken. Het is niet alleen beperkt tot slanke lichamen. Een gezond lichaam kan ook de parelsari’s van stoffen als katoen en zijde dragen. Het is dus best aan te raden voor slanke en fitte lichamen om de glans en waarde van parelwerk-sarees te accommoderen.

Mooie collectie Pearl Work Sarees met foto’s:

Laten we eens kijken naar de eersteklas parelsari-ontwerpen voor bruiloften en koninklijke functies.

1. Pearl Border Saree:

Parelrand Saree

De sari’s met parelrand zijn in principe ontworpen samen met randen met enkele kleurrijke parels. Het geeft het een aantrekkelijke uitstraling.

Saree-ontwerp en gebruikte stof: De parelsari-ontwerpen voor de rand zijn gemaakt met een dunne voering van gekleurde of niet-gekleurde parels langs de fijne lijn van randen. Deze grenssarees kunnen dus worden opgevuld met glanzende parels om een ​​verbazingwekkende uitstraling te geven. De gebruikte stof is katoen of net om de beste kwaliteit te krijgen in de naam van parelwerk-sarees.

Gelegenheden om te dragen: De sari’s met parelrand zijn te zien op eenvoudige en kleine feestjes of functies.

2. Pearl Work Designer Saree:

Pearl Work Designer Saree

De sari’s van parelwerkontwerpers zijn vervaardigd met parels van topklasse en verschillende ontwerpen om het echte gebruik van parels mogelijk te maken.

Saree-ontwerp en gebruikte stof: De sarees van de ontwerper betekenen dat er ontwerpen van topklasse op staan. Deze ontwerpen kunnen een combinatie zijn van twee of meer geweldige combinaties van eenvoudige ontwerpen. Sommige echt goede ontwerpen, zoals een koninklijke uitstraling en een goede afwerking, kunnen aan de sari worden verstrekt. Deze designer sari’s hebben zijde of netstof die wordt gebruikt om kwaliteit als belangrijkste prioriteit te geven.

Gelegenheden om te dragen: De sari’s van de parelwerkontwerper kunnen worden gehouden voor dezelfde grote functies of huwelijken.

3. Bruiloft Saree met parels:

Bruiloft Saree met parels

De bruiloftssari’s met parels zijn speciaal ontworpen om te worden gedragen in huwelijksfuncties. Deze sarees hebben een gevarieerde en goede uitstraling.

Saree-ontwerp en gebruikte stof: Dit zijn weer een collectie van designer sarees maar speciaal gemaakt voor bruiloftsdoeleinden. Men kan de netstof ervoor gebruiken. Sommige speciale ontwerpen in overeenstemming met de gebruikte parels zijn erin verwerkt. Van hetzelfde kan een puur vleugje bruiloftssari worden verwacht. Deze parels kunnen echt glans toevoegen aan de algehele look.

Gelegenheden om te dragen: Hoogstwaarschijnlijk worden deze sarees gedragen op grote evenementen en huwelijken.

4. Parelborduurwerk Sari:

Parel Borduurwerk Sari

De sari met parelborduurwerk is een van de meest gewilde sari’s uit de parelcollectie. Het heeft een ander uiterlijk in vergelijking met alle andere parelsari’s.

Saree-ontwerp en gebruikte stof: Het belangrijkste gebruik van de parel wordt gedaan voor glanzende doeleinden. De geborduurde look samen met wat glans zou echt sterren toevoegen aan je look. Speciale borduurmotieven zijn in de sari aangebracht voor een verbazingwekkende look. Dezelfde zijden stof kan worden gebruikt om de kwaliteit te verbeteren. De zwarte sari met parelwerk is een van de beste sari’s uit borduurcollecties.

Gelegenheden om te dragen: De gelegenheden moeten groot zijn om de sari met parelborduurwerk te passen.

5. Parelkant Saree:

Parelkant Saree

De sari’s met parelkant zijn ook een designer-sari die topkant gebruikt. Deze veters kunnen langs de randen worden aangebracht om het een perfecte look te geven.

Saree-ontwerp en gebruikte stof: De parelwerk sari’s zijn gevarieerd in zowel kwaliteit als ontwerpen. Dezelfde collectie is een sari met parelkant die topkant over de sari gebruikt om een ​​aantal mooie looks in de sari te binden. De gebruikte stof is linnen of katoen om de algehele kwaliteit te meten. Dus kanten sari’s zijn er ook in verschillende andere ontwerpen.

Gelegenheden om te dragen: Sommige gelegenheden kunnen zowel kleine als grote feesten of evenementen zijn.

6. Parelkatoen Saree:

Parelmoer katoen Saree

De eenvoudigste collectie van parels komt voor sari van parelkatoen. Een vrouw kan het in de zomer dragen.

Saree-ontwerp en gebruikte stof: De parelkatoenen sari is de eenvoudige sari die de stof katoen gebruikt. Kleine ontwerpen kunnen samen met de randen of ertussen in de sari worden ingeprent. Deze katoenen sari’s hebben een eenvoudige en bewonderenswaardige uitstraling voor een slank lichaam. Afgezien van eenvoudig, kan men ook een designer parelkatoenen sari krijgen met gevarieerde ontwerpen. De beste kleur voor parelkatoenen sari kan roze zijn.

Gelegenheden om te dragen: Je kunt het dragen op fijne en eenvoudige functies of kleine feestjes.

7. Effen parel Saree:

Effen Parel Saree

De beste sari kan eenvoudig en duidelijk zijn. Hetzelfde geldt voor gewone parelsari met zeer eenvoudige ontwerpen of helemaal geen ontwerpen.

Saree-ontwerp en gebruikte stof: De gewone parelsari’s zijn een van de meest bewonderenswaardige sarees aller tijden. De meeste vrouwen houden ervan om fijne en eenvoudige sari’s te dragen. De gewone parelsari is misschien wel of niet ontworpen, maar door het gebruik van parels ziet het er verbazingwekkend uit. De stof die hiervoor wordt gebruikt, is zijde, katoen en linnen.

Gelegenheden om te dragen: De kleine functies en bijeenkomsten zijn geschikte gelegenheden om deze sari te dragen.

8. Pink Sari met parelwerk:

Roze Sari met Parelwerk

De parelwerksari kan ook qua kleur worden gevarieerd. De roze kleur is het meest geschikt voor jonge meisjes.

Saree-ontwerp en gebruikte stof: De designer sari in roze kleur kan worden gekozen voor een goed uiterlijk. Een slank lichaam kan echt rocken op de vloer. Nu kan de roze kleur worden gekozen voor borduurwerk of gewone sari’s. De roze sari’s kunnen elk type stof hebben, zoals zijde of katoen. Het belangrijkste gebruik is van parels in de algehele sari.

Gelegenheden om te dragen: De roze sari met parelwerk kan worden gekozen voor een modeshow en goede functies.

9. Zwarte Saree met parelwerk:

Zwarte Saree met parelwerk

De zwarte kleur kan altijd de keuze blijven van jonge vrouwen. Het is het meest geschikt voor grote feesten.

Saree-ontwerp en gebruikte stof: Het ontwerp kan worden gevarieerd in termen van randen of kant. De zwarte georgette parelsari kan op dit gebied de beste keuze zijn. Voor de feesten kan men zwarte parelsari’s van zijden stof dragen. Hier kunnen enkele goede looks worden voorzien van parels aan de randen. Het hangt dus van de vrouw af welk type sari ze moet dragen.

Gelegenheden om te dragen: De zwarte sari met parelwerk kan worden gedragen op grote feesten of koninklijke functies.

10. White Pearl Work Saree:

White Pearl werk Saree

Zoals de kleur wordt genoemd, kan de witte essentie een echt gemiddelde van kleurrijke parels zijn.

Saree-ontwerp en gebruikte stof: De white pearl work sari’s zijn ontworpen in verschillende formaten. Sommigen van hen kunnen worden geborduurd, ontwerpers, katoen, zijden parels sari’s. De witte kleur kan ook worden gekozen door gezonde lichamen. De stof kan van katoen zijn voor de beste kwaliteit. Bovendien kan men overstappen op een designer witte parelsari. Het is dus ook de keuze van vrouwen om het type witte sari te dragen.

Gelegenheden om te dragen: Deze sari’s zijn geschikt om te worden gedragen voor kleine bijeenkomsten of feesten.

Welke blouse is geschikt voor Pearl Work Sarees?

De blouse speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de algehele look van vrouwen in sari’s. De sari met parelwerk kan je ook een blouse met parelwerk bezorgen. Wanneer u de koninklijke functies of feesten bijwoont, moet de blouse overeenkomen met het patroon en de kleur van de sari. En als je deel uitmaakt van een kleine bijeenkomst, dan is het jouw keuze om dezelfde blouse met patroon te hebben. Een geschikte blouse is dus degene die past bij de parelwerk sari’s.

Hoe zorg je voor Pearl Work Sarees?

Deze sari’s zijn duur en mooi en vereisen meer zorg om te worden onderhouden. De zorg moet vooral worden besteed aan de parels die door wat los naaien kunnen losraken. Dit kan het uiterlijk van sari aantasten. Er moet dus speciale zorg worden betracht door de sari op een veilige plaats te bewaren en ze uit de buurt van kinderen te vermijden, omdat ze deze parels kunnen wegrukken. Je moet dus de juiste zorg dragen voor het dragen van een echte parelsari.

De sari’s van het parelwerk zijn een inspanning van pure toewijding en het gebruik van stof van de arbeiders. Van deze parels wordt gezegd dat ze waardevol zijn omdat ze het algehele uiterlijk van de sari kunnen veranderen. De meest opvallende sari’s zijn zijde, borduurwerk, katoen, ontwerpers, sari’s met huwelijksparels. De parelsari-ontwerpen zijn ook bewonderenswaardig voor slanke lichamen. De meeste vrouwen kiezen parelsarees voor huwelijksdoeleinden. Het kan je onderscheiden van anderen. Je kunt elke sari uit de hierboven genoemde collectie krijgen. Tegelijkertijd moet men de juiste zorg voor deze sarees behouden.