Indiase sari’s namen een heel speciale plaats in, de tradities en gebruiken van de hele wereld. Vooral Indiase designer sari’s creëerden een trend in de hele Indiase geschiedenis samen met de moderne cultuur. Terwijl de oude jurken en korsetten hun weg vonden naar de westerse cultuur, hier in India, is het gewone kledingstuk voor vrouwen sinds het begin van de beschaving sari’s. Voor degenen die nog niet weten wat een sari is, kan het worden gedefinieerd als een lang kledingstuk dat strategisch om je lichaam is gewikkeld om een ​​kledingstuk te vormen.

Een sari is traditionele kleding voor een indiaan, en het is nog steeds een wonder dat we in deze huidige eeuw nog steeds gefascineerd lijken te zijn door sari’s. Hoewel de moderne generatie nu de voorkeur geeft aan verwesterde kleding voor hun dagelijks leven, is het een must voor een Indiaas meisje om een ​​stuk traditionele kleding in hun kledingkast te hebben voor die occasionele evenementen. Sarees heersen nog steeds over de Indiase markt, en hier zijn enkele van de beste Indiase designer-sarees waar je een voorbeeld aan kunt nemen.

Mooie en stijlvolle Indiase designer Sarees met foto’s:

Hieronder volgen de meest aantrekkelijke en populaire Indiase designer sari’s met foto’s die je zeker zullen verbazen.

1. Zachtroze Brasso Designer Saree:

Indiase ontwerper sari

De sari heeft een uitstekende perzikroze kleur, die zowel sober als mooi is, maar het is niet alleen de tint van de sari die ons aantrekt, maar de eenvoudige maar zware verfraaiing van de sari-sporten die het uiterlijk van de sari goedmaken. De versieringen zijn van zacht goud met georgette-voeringen langs de randen van de sari. In combinatie met een roze blouse is deze sari absoluut een stuk om te koesteren. Zoals je hier kunt zien, pronkt de blouse met een halterhalslook en trekt eenvoudig alle aandacht naar de sari. Er is een gouden zari-rand op de designer sari, waardoor het over het algemeen een meer definitieve look krijgt.

2. Coole chiffon-ontwerper Saree:

Cool Chiffon Designer Saree

Deze prachtige sari van chiffon begint met een fijne netconsistentie, maar vergeet niet het prachtige patroon dat de basis van de sari bepaalt. De sari heeft een zwaar versierde grenslijn met af en toe een polka dot-patroon van violet over het hele lichaam. Langs de lijnen is er een vleugje zwart met bloemenkunstwerk. Deze designer Indiase sari heeft ook bloemen langs de centrale lijn. Het prachtige kant zorgt op zich al voor een show. Ook moet worden opgemerkt dat de kleurencombinatie optimaal gebruik maakt van de eenvoudige, transparante monochrome sari.

3. Golden Bird Designer Saree:

Indiase ontwerper sari 3

Het prachtige ontwerp en de geur van deze sari doen ons denken aan een prachtige gouden kanarie waar het model plechtig in een knalgele sari staat. De rand van de sari langs het lichaam begint met een satijnmat goud en de pallu heeft geel. Het onderlichaam van de sari heeft een prachtig Azteeks schilderij in zwart-wit dat de look verbetert. De gouden sari-kanten sari heeft een etnisch, modern muze-gevoel. Je kunt het dragen voor eenvoudige gelegenheden waarbij je je stijlvolle zelf moet zijn. Een blouse met driekwart of lange mouwen ziet er het beste uit met deze sari, met gouden kant aan de mouwen.

4. Frosted Look Designer Saree:

Frosted Look Designer Saree

Deze sari is uitzonderlijk mooi in een kauwgomroze tint met een sprankelende rand aan de zijkant. De hele sari is bescheiden maar heeft een sterk statement. Badend in elegantie, hebben de randen van de sari een vage groenblauwe kleur die het plechtige roze accentueert. Draag deze sari het beste met een zwarte blouse of combineer hem goed met roze. Het ombre van dit Indiase designer sari-ontwerp is om voor te sterven, en de blouse is ook perfect geweldig. Je kunt dit voor elke functie dragen waarmee je het meeste uit je accessoires kunt halen, omdat deze sari vrij eenvoudig is en je extra nodig hebt om er het beste van te maken.

5. Floral Overload Designer Saree:

Indiase ontwerper sari

De hele sari wordt geleverd in een prachtig bloemenwerk in een designerlook. De basiskleur van dit kledingstuk is een mat zacht beige dat chiffon is en verbazingwekkend mooi. De grens naar de sari langs de pallu of de drapering heeft een prachtig breed bloemdessin in rood en geel. Hoewel de bloemen hier groot zijn, heeft de hele sari miniatuur gele en rode bloemen. De sari is transparant, maar ziet er toch zo elegant en gracieus uit in plaats van toch dezelfde oude designervibe af te geven. Je moet goed kijken om de hele look te ontcijferen, het is eigenlijk best ideaal voor eenvoudige gelegenheden of festivals.

6. Grand Peacock Georgette Designer Saree:

Indiase ontwerper sari 6

Dit is een van de meest gevraagde Indiase designer sari’s. Deze georgette Saree is het nationale kledingstuk van India, en de pauw is onze nationale vogel en laten we ze daarom allebei opnemen in een prachtig stuk sari dat zeker de aandacht zal trekken als je voorbij walst. De pallu van de sari heeft de machtige elegante pauw met details van georgette en zari. De rest is in chiffon wit met blauwe randen. De pauw zelf is zwart en dat op het witte transparante net brengt een geheel nieuwe kijk in het licht. Je kunt zien hoe zelfs het eenvoudigste blouseontwerp ervoor zorgt dat de blouse er tot in de kern geweldig uitziet.

7. Fluwelen details Designer Saree:

Indiase ontwerper sari 7

Fluweel is de consistentie van de stof, en deze halve sari is feilloos uitgevoerd met diep violet. De hele bovenste helft van de sari heeft een prachtige fluweelachtige vlek, maar hij heeft een heel vage roze zoals voor de onderste helft. Langs de grens van de sari bevindt zich een intrinsiek zari-kunstwerk dat de randen van de sari samen met de onderkant volgt. Dit is weer een van de ombre designer Indiase sari’s. Elke blouse past bij de sari, maar omdat het ontwerp laag is, behalve de randen, moet je je concentreren op de behoeften van het evenement. De sari kan voldoende zijn als zowel een eenvoudige feestkleding als een prachtige feestkleding.

8. Naakttinten Jute Designer Saree:

Indiase ontwerper sari 8

Nude is de nieuwe tint voor dit seizoen, en daarom zou deze sari je perfecte dorst naar nudekleuren lessen. De sari op de bovenste helft heeft een prachtig nude-beige dat spreekt van eenvoud. Dezelfde toon wordt voortgezet op de grenslijn, maar tussen het beige is er deze prachtige zwart en goud verfraaide stof. Voor de borderline is monochroom het patroon. Het zwarte onderste gordijngebied heeft overal prachtige ontwerpen, waardoor de sari eruitziet als een perfecte keuze als je van de goede oude traditionele houdt met veel ingewikkelde kunstwerken. Het beige en zwart gaan goed, zoals je ziet, ondanks je twijfels.

9. Mint Ahead Designer Net Saree:

Indiase ontwerper sari 9

Voor de zwoele zomers is een lichte minttint de beste en een ongewone kleur de beste keuze voor sport. Terwijl anderen zouden kiezen voor roze en geel, verbaas je het publiek deze keer met een speciale munt. Verrijkt met frisheid, deze mintgroene heeft enkele gouden versieringen in schaarse vorm. Ook de borderline is van mat goud. De sari heeft overal kleine gouden ontwerpen, zoals eerder vermeld. Dit is een Indiase sari met netten in plaats van de gebruikelijke traditionele transparante sari die de draad sluit. De draden voor deze zijn breder, waardoor de saree-blouse een belangrijke keuze is om te maken.

10. Extravaganza Rayon Designer Saree:

Indiase ontwerper sari 10

Dit is een van de mooiste Indiase designer sari’s met een uitstekende rand. We noemden deze sari het extravaganza vanwege de prachtige, levendige kleuren die worden versterkt door de plotselinge glitters. De hele sari spreekt van een gala-feestavond waarbij de basis begint met een patroon van bloedrood, en eromheen het nachtblauw is. De rand is gemaakt van zari-goud dat breed is en prachtig afsteekt tegen het nachtblauw. De rode drapering bevat enkele kleine gedetailleerde illustraties in blauw en zwart, wat misschien vreemd klinkt, maar er in werkelijkheid geweldig uitziet, zoals je misschien al hebt opgemerkt. Waar wacht je op? Zoek dit ontwerp op en neem het mee naar huis om eruit te zien als de diva die je bent.

11. Monochroom Check Board Designer Saree:

Indiase ontwerper sari 11

Terwijl we het hebben over glitters en glitters, is hier nog zo’n sari, dit keer in een meer trendy outfit. Het modedetail voor de sari benadrukt de rustgevende zwart-witte dichte ruiten, terwijl de bovenste pallu een donkerzwart met glitter heeft. Voor de borderline gebruikt deze keer een knallende oranje gloed om kleur toe te voegen. Deze Indiase designer sari is erg pittig en toch sober en stijlvol. Met deze look kun je er in een mum van tijd uitzien als een vrouw die iedereen wil zijn.

12. Indiase Crape Designer Saree:

Indiase ontwerper sari 12

De look voor deze sari is gevuld met twee typische bubblegum-tinten – bubblegumroze en popblauw. De hele sari is gevuld met versieringen in goud, sprankelend en glinsterend. De sari is veelkleurig, met andere woorden, vanwege de gouden zari, en is overal verspreid, terwijl het blauw meestal beperkt is tot de hoek. Geen enkele andere sari kan zo verleiden als deze Indiase designer sari.

13. Zwoele rode Indiase ontwerper Saree:

Indiase ontwerper sari 13

Probeer deze keer deze valentijnrode sari met een gouden rand en details voor de receptie of het huwelijksfeest. Rond het einde van de sari zijn er gele chakra’s samen met een blauw netdetail in de pallu. Het lichaam van de sari voor de rest van de stof is gevuld met gouden noppen. De rode sari die je hier ziet, is de juiste keuze elke keer dat je een uitnodiging krijgt voor een verlovingsfeest. Het is heel casual, maar door de zari en ingewikkeldheid ziet het er erg etnisch uit. De blouse die het model hier draagt ​​kan ook jouw keuze zijn.

14. Floral en wijnstokken Designer Saree:

Indiase ontwerper sari 14

Hier is nog een monochrome sari die je meteen zou verbazen. Voor het beste deel begint deze Indiase designer sari van beneden met een satijnzwart waar de bloemen worden getekend. Het bovenste deel met zijdewit heeft de rest van de bladeren en wijnstokken. Hiermee kun je gemakkelijk je liefde voor bloemen bewijzen. Dit is een van de uitstekende Indiase designer sari’s die perfect geschikt is voor jonge meisjes voor elk festival.

15. Color Bomb Pure Crape Designer Saree:

Indiase ontwerper sari 15

Deze sari is perfect gevuld met helder wit en blauw met plotselinge mintgroenen en knalroze details. Dit kan worden gedragen als een leuke look. Het is gewoon een uitstekende Indiase designer sari die past bij moderne en traditionele vrouwen. Je kunt deze sari ook dragen voor elke familiefunctie en andere feestjes.

Je kunt een gemakkelijke winkeldag verwachten nu we klaar zijn met praten over de beste 15 Indiase designer-sarees. Het is duidelijk dat je, nadat je een keuze hebt gemaakt, nu waarschijnlijk een idee hebt over de hele deal, nietwaar??