Vrouwen die op de hoogte zijn van sari’s en de verschillende materialen die worden gebruikt om ze te maken, zoals katoen, zijde, net, enz., zullen duidelijk op de hoogte zijn van Assam-zijde. Assam-zijde is een van de meest gevierde en gemakkelijk herkenbare soorten zijde. Het kan gemakkelijk worden bepaald door zijn fijne en volledig pure kwaliteit en de glans die het de sarees geeft.

Mooie en nieuwste Assam Silk Sarees met afbeeldingen:

Als u Assam-zijde kent, zullen we in dit artikel enkele mooie Assam-zijden sari’s bespreken die u voor u geschikt zult vinden. De lijst met de top 15 Assam zijden sari’s is als volgt:.

1. De Muga Color Assam Silk Saree:

Assam zijden sari's

Dit is een van de mooiste Assam zijden sari’s aller tijden, en het ziet er vooral door de kleur zo speciaal uit. Het heeft een echt aantrekkelijk patroon in het pallu-gedeelte, en het ontwerp dat erop is gedaan, is niet zo luxe, en daarom kan het worden gedragen door zowel jonge als volwassen en oude vrouwen. Het artistieke patroon is vrij sober en in plaats van zo eenvoudig te zijn, heeft het het vermogen om indruk te maken op het grote publiek. Het gestippelde groene patroon dat erop is aangebracht, is behoorlijk aanlokkelijk, en je zult er zeker dol op zijn.

2. De ontwerper Assam Silk Saree:

Assam Zijden Sarees 2

Dit is eigenlijk een designer sari gemaakt met een van de beste soorten zijde die er zijn, Assam-zijde. De kleur is echt aantrekkelijk, en de kleine en ingewikkelde patronen die erop zijn aangebracht, zijn erg aantrekkelijk, en je zult genieten van hoe de randen in deze sari zijn ontworpen. De sari is geschikt om te dragen bij feestelijke gelegenheden, en mensen zullen je letterlijk bewonderen en waarderen omdat je zo’n fijne weergave van zijde aanbiedt die je niet elke dag kunt zien. Een ander interessant feit over deze sari is dat het een handgeweven sari is.

3. De donkerblauwe Assam Silk Saree:

Assam Zijden Sarees 3

Dit is waarschijnlijk een van de beste soorten Assam zijden sari’s die er zijn in zo’n comfortabele kleur. De horizontale patronen op het pallu-gedeelte van de sari met meer dan één kleur zijn behoorlijk indrukwekkend en zijn zeker een van de meest aantrekkelijke kenmerken van deze sari’s. Als je het eigenlijke ontwerp van deze sari zorgvuldig volgt, zul je je realiseren dat er niet echt veel aan deze sari is. Met een eenvoudige weergave van briljant materiaal kan het gemakkelijk harten winnen.

4. De trendy Assam Silk Saree:

Assam Zijden Sarees 4

Hier hebben we nog een andere verleidelijke Assam zijden sari. Dit is een van die sari’s die zonder aarzeling kunnen worden gedragen en die bijna overal kunnen worden gedragen. Het gebroken witte patroon wordt verder verfraaid met een blauw recht lijnenpatroon samen met een kleine toepassing van de kleur goud. De breedte van het gouden patroon is ook heel wat minder, en je zult dit ontwerp vloeiend dragen en er prachtig uitzien. Het is een van de nieuwste en meest trendy Assam zijden sari-ontwerpen die er zijn en zal de krantenkoppen halen.

5. De verfijnde Assam Silk Saree:

Assam Zijden Sarees 5

Deze sari houdt je als persoonlijkheid voor alle vrouwen die sportieve sari’s zijn. Je zult eruitzien als de mooiste vrouw, waar je deze sari ook draagt.

6. Het exotische draadontwerp Assam Silk Saree:

Assam Zijden Sarees 6

Dit is een van de beste Assam zijden sari’s met een echt uniek draadontwerp. Het patroon dat wordt gebruikt bij het maken van deze sari is zo fascinerend dat mensen je zullen waarderen omdat je dit uit de schoonheidsschatkist haalt en het tentoonstelt.

7. De lichtbeige Assam Silk Saree:

Assam zijden sari's 7

Dit is iets dat nonchalant kan worden gedragen en ook bij speciale evenementen. Deze sari wordt geleverd met een heel mooi ontwerp door het hele lichaam, en dat is de belangrijkste allure van dit ontwerp. Je ziet eruit als een absolute goddelijke schoonheid met deze sari op je.

8. De handgeweven buff Assam Silk Saree:

Assam Zijden Sarees 8

Hier is iets dat vrouwen zullen waarderen. Een bepaalde groep vrouwen geeft specifiek de voorkeur aan de handgeweven sari’s, en dit is zeker iets waar je dol op zult zijn als je een van die vrouwen bent. Het is stijlvol, comfortabel en kan eerlijk worden gedragen bij speciale gelegenheden.

9. De Beige Assam Silk Handloom Saree:

Assam Zijden Sarees 9

Deze handgeweven sari is een van de beste Assam-zijdematerialen die er zijn. De kleine ingewikkelde oranje kleurontwerpen op het voorste deel van de sari en de ingewikkelde rechte lijnpatronen op het pallu-gedeelte zijn ook iets dat je leuk zult vinden.

10. De designer rode en witte Assam Silk Saree:

Assam Zijden Sarees 10

Als je een Assam zijden sari nodig hebt, is dit een van de best uitziende designermaterialen aller tijden. Het patroon dat bij het maken hiervan is gebruikt, is best mooi, en een vrouw zal het zeker kunnen dragen bij speciale evenementen zoals bruiloften.

11. De glanzende Assam Silk Saree:

Assam Zijden Sarees 11

Dit is een prachtige Assam-sari met een glanzend patroon en vele andere delicate ontwerpen erop. Als je bereid bent om iets uit het niets en totaal nieuws te sporten, is dit een efficiënt kledingmateriaal om nieuwe Indiase mode te laten zien.

12. De nieuwste Assam Silk Design Saree:

Assam Zijden Sarees 12

Dit is een goed uitziende Assam zijden sari die het meest trendy patroon van dit jaar heeft voor een traditionele beige kleur sari.

13. De feestelijke Assam Silk Saree:

Assam Zijden Sarees 13

De Assam-sarees zijn vrij zwaar en het materiaal dat wordt gebruikt om ze te maken, is behoorlijk dicht. Deze sari zal ervoor zorgen dat de sari-liefhebbers verliefd worden op het ingewikkelde patroon dat bijna door het hele lichaam wordt gedaan, en daarom zullen ze het bijna overal mee naartoe willen nemen.

14. De Assam Silk Mekhla Saree:

Assam Zijden Sarees 14

Dit is iets totaal nieuws voor de Mekhla-sarees. Deze sari wordt geleverd met een aantrekkelijk patroon in het midden, en de pallu en het onderste gedeelte van de sari zijn gemaakt met een glanzende diepgroene kleur.

15. Beige kleur Assam Silk Saree:

Assam Zijden Sarees 15

Hier is helemaal aanlokkelijk en zal helemaal geschikt zijn voor alle sari-liefhebbende die er zijn, wat waarschijnlijk alle Indiase vrouwen zijn.

Dit zijn enkele van de beste Assam zijden sari-ontwerpen waaruit je kunt kiezen zonder erbij na te denken. Het idee is om er op je best uit te zien bij de volgende functie die je bijwoont, en deze Assam-zijde zal het zeker doen!