Kota Doria is het kledingstuk dat wordt gebruikt bij het maken van de Kota-sari’s en deze kledingstukken worden geleverd door de Kota-regio en vandaar de naam. Deze sari’s zijn geweven in een nettypepatroon met vierkantachtige patronen. Deze patronen worden Khats genoemd en zien eruit als kleine blokken op de sari. Kota-sari’s zijn er in zowel puur katoen als zijden materialen. Ze zijn extreem licht van gewicht en gemakkelijk te onderhouden sarees. Kota sari’s zijn voor het eerst ontstaan ​​in Mysore en werden in het begin van de 18e eeuw aan Kota voorgesteld. Het garen van de Kota sari’s is versterkt met uiensap en rijstpasta om een ​​fijn weefsel te maken. Lees verder om de nieuwe Kota-sarees te ontdekken die je gebiologeerd zullen achterlaten.

20 Breezy Kota Saree-modellen voor barre weersomstandigheden:

Als je ook hetzelfde gevoel hebt over deze sarees, probeer dan de volgende eens. Neem gewoon een buit bij de volgende top 20 kota-sarees met afbeeldingen die in dit artikel hieronder worden besproken en je zult ze zeker leuk vinden.

1. De lichtgele ontwerper Kota Saree:

Lichtgele ontwerper Kota Saree

Dit is een van de beste Kota-sarees die er zijn en er is ook een cool schilderij op aangebracht. Het feit dat het met mensenhanden is gemaakt, maakt het nog specialer. Deze sari is waarschijnlijk het perfecte ding voor vrouwen die er op dit moment zijn, die tegelijkertijd op zoek zijn naar iets aantrekkelijks en unieks. Deze sari volgt een redelijk goed patroon op het grensgedeelte, waar het een gouden kantachtig ontwerp vertoont en dat is een van de beste eigenschappen van deze specifieke Kota-sari.

2. De gele pure zijde Kota Saree:

Gele pure zijde Kota Saree

Op zoek naar een goed uitziende Kota Saree? Dit is misschien iets voor jou. Het heeft een van de meest favoriete kleuren van vrouwen, als het gaat om sari’s die geel zijn. De sari kan feestelijk worden genoemd en ook een die met trots kan worden getoond op huwelijksevenementen. Het patroon op het randgedeelte is ook het vermelden waard en je zult het leuk vinden hoe deze sari de kleur geel er zo goddelijk uit laat zien.

3. De zomerspecial Kota Saree:

Zomerspecial Kota Saree

Deze sari heeft een comfortabele rode tint en ook een bruine kleur. Kijk maar eens goed naar dit ontwerp en je zult snel onder de indruk zijn van de manier waarop het eruit ziet. Het patroon op het randgedeelte is ook redelijk goed en de bruine kleur lijkt de perfecte verleidelijke kleur te zijn om de randen en randen te verfraaien. Het kleine gestippelde patroon op deze sari is ook erg pakkend en vrouwen zullen zeker genieten van de manier waarop deze sari ze eruit zal laten zien wanneer ze hem dragen.

4. Het nieuwste ontwerp Kota Saree:

Nieuwste ontwerp Kota Saree

Dit is een van de mooiste vertoningen van traditionele Indiase vrouwenmode. Het heeft de kleur roze en er zijn veel kleine bloemenpatronen op aangebracht. De pattu-regio heeft echter een ander ontwerp en dat kan worden beschouwd als een van de meest aantrekkelijk uitziende dia’s van deze sari. Als je iets heel moois wilt om te dragen bij een bruiloft, dan kan dit worden beschouwd als een van de beste stylingtools voor dat doel. Draag het en het zal je laten stralen als een roze diamant.

5. De Pune maakte Kota Cotton Saree:

Pune Gemaakt Kota Katoen Saree

Dit is een van de zoetste kleuren die je in een sari zult zien. Het is absoluut een van de beste Kota-sarees aller tijden. Het patroon dat deze sari-sport behoorlijk in het oog springt en het zal mensen vrij gemakkelijk interesseren voor dit designermateriaal.

6. De meerkleurige katoenen Kota Saree:

Meerkleurige katoenen Kota Saree

Als je dit seizoen iets kleurrijks wilt sporten, dan is deze sari iets dat je helemaal geschikt voor je zult vinden. Het witte patroon van deze sari is verder versierd met de kleur rood op het randgedeelte.

7. Zwarte Kota Silk Saree:

Zwarte Kota Silk Saree

Hier is iets dat de sari-liefhebbers helemaal enthousiast zal maken. Dit is een Kota-sari die het zijden materiaal combineert met een neutrale kleur en je kunt hem dragen met bijna elke blouse die je wilt. Het past gewoon bij alles wat je wilt zonder enige klachten.

8. Zwarte en gouden Kota Saree:

Zwarte en gouden Kota Saree

Van deze specifieke sari kan worden gezegd dat het een nieuwe stap is en een behoorlijk modieuze stap voor de makers van Kota-sari’s. Het zwarte transparante patroon in deze katoenen sari is wat mensen enthousiast zal maken over dit designermateriaal.

9. De grijze en gouden Kota Saree:

Grijze en gouden Kota Saree

Dit is zonder twijfel een van de beste grijze sari’s aller tijden die de Kota Saree-trend beoefent. Het is vrij eenvoudig en is een van die sarees die er mooi uit kunnen zien met een designerblouse. Als je op zoek bent naar iets heel aantrekkelijks, dan is deze sari perfect voor jou.

10. Gebroken wit en blauw Kota Saree:

Gebroken wit en blauw Kota Saree

Hier is iets waar alle sari-liefhebbers gek van worden. Het is zo eenvoudig en toch zo aantrekkelijk. Omdat het niet te luxe is, kan het comfortabel worden gedragen door volwassen vrouwen of zelfs oudere vrouwen. Het zorgt ervoor dat je nog steeds de stijl bijhoudt.

11. Zwaar bedrukte Kota Saree:

Zwaar bedrukte Kota Saree

Dit kan worden beschouwd als een van de beste sarees die een vrouw bijna overal kan dragen. Het zal het meest geschikt zijn om te dragen met een kleurrijke blouse. Wit is een goede kleur om te sporten met deze sari. Het gebroken witte patroon past perfect bij het groene en het roze patroonontwerp op deze sari.

12. Het lichtgele net Kota Saree:

Lichtgeel Net Kota Saree

Je hebt waarschijnlijk geen mooiere Kota-sari gezien die is gemaakt met het netmateriaal. De sari heeft een lichtgele kleur en is verder verfraaid met witte bloemmotieven erop.

13. Artistieke zware gele Kota Saree:

Artistiek Zwaar Geel Kota Saree

Hier is iets dat bijna iedereen geschikt zal vinden. De ontwerpen die op deze sari zijn gedaan, zijn de belangrijkste attractie van deze sari. De subtiele oranje kleur van de sari met een kastanjebruine verfraaide rand zorgt ervoor dat je eruitziet als zonneschijn!

14. Volledig witte Kota Saree:

Helemaal wit Kota Saree

Dit is gewoon een witte sari die wordt geleverd met de kleur wit. Het is vrij eenvoudig en kan worden gedragen bij feestelijke evenementen. Het is een van de meest populaire variëteiten in Kota-sari’s, die wordt geleverd met een halve en halve variëteit aan blauw en wit kota-materiaal.

15. Hemelsblauwe Kota Saree:

Hemelsblauwe Kota Saree

De hemelsblauwe kleur is mogelijk de beste kleur om zo’n aantrekkelijk sari-ontwerp te dragen. Het heeft bedrukte muziekinstrumenten over de hele sari waardoor je van vreugde wilt dansen! De unieke sari is ook versierd met een bedrukte rand en een pallu om de look af te maken.

16. Tie and Dye Kota Silk Sarees:

Tie and Dye Kota Silk Sarees

Bekijk deze mooie zijden Kota-sari die wordt geleverd in een stropdas en kleurstofstijl. De mooie zeegroene en blauwe combinatie is een match made in heaven. Het is extreem licht van gewicht en maakt het draperen van de sari vrij eenvoudig. Het beste deel van de sari is een zari-grens, die geschikt is voor traditionele gelegenheden.

17. Geborduurde roze Kota katoenen sari’s:

Geborduurde roze Kota katoenen sari's

Deze vorstelijke roze kota katoenen sari laat elke vrouw er verrukkelijk uitzien. De extreem lichte en elegante roze kota katoenen sari wordt geleverd met een prachtig borduursel. Deze sari is perfect voor dagelijks gebruik, als je er speciaal uit wilt zien en tegelijkertijd iets subtiels en comfortabels wilt dragen. Dit is een van de meest populaire beste kota-sarees.

18. Rajasthani Kota Saree:

Rajasthani Kota Saree

Deze mooie Rajasthani kota saree wordt geleverd in een authentiek kota-model. De gele en rode combinatie is perfect voor elke gunstige gelegenheid. Het wordt ook gecombineerd met het Leheriya stropdas- en verfpatroon voor een prachtig effect. Dit lichtgewicht Indiase kota sari-ontwerp heeft meestal de voorkeur van nieuwe bruiden als alternatief voor de zware zijden sari’s.

19. Zari Kota Sarees:

Zari Kota Sarees

Als je op zoek bent naar een grandeurversie van de bescheiden Kota Saree, bekijk dan deze verbazingwekkende oranje en roze zari pure kota sari’s. De gouden sari loopt over de sari en is geweven in de vorm van ruiten. Je kunt kleine buta’s in deze cheques zien. Dit nieuwe kota sarees-ontwerp is perfect voor bruiloften en andere belangrijke gelegenheden.

20. Netto Kota Sarees:

Net Kota Sarees

Deze prachtige groen gekleurde net kota saree kan je look transformeren. Het ziet er verbluffend elegant en vrouwelijk uit. De sari wordt geleverd in een mooie witte geborduurde rand die eruitziet als prachtige witte klimplanten die op de sari groeien. Combineer met een witte blouse en maak je klaar om vele harten te stelen!

Deze Kota-sarees zijn enorm populair bij vrouwen van alle leeftijden. Vooral voor dames die liever sari’s dragen om te werken, zijn Kota-sarees de beste keuze. Ze zijn comfortabel, luchtig en uiterst onderhoudsvriendelijk. Kota-sarees zijn zeer veelzijdig en zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren en patronen. Ze zijn ook vrij gemakkelijk te draperen en blijven langer op hun plaats. De eenvoudige Kota heeft een lange weg afgelegd door het te combineren met andere weeftechnieken zoals Leheriya, Zari en Buti-stijlen. We hopen dat je dit artikel van Kota-sari’s leuk vond en van plan bent er een aan je garderobe toe te voegen.