Nalli sarees са едни от най -добрите в категорията традиционно индийско женско облекло. Нали е гордостта на Южна Индия, а 80 -годишният Брад е специализиран в канчипурам и копринени сари. В тази статия предоставяме подходящи снимки и ярко описание на някои от най -добрите сари на тази марка. Някои от тях следват дизайнерския модел, а някои са прости.

Най -популярната колекция от Nalli Sarees с изображения:

В списъка с каталози по -долу ще има както сари за ежедневно, така и за парти облекло и да се надяваме, че ще намерите любимия си сари Nalli сред най -добрите 15 сарита Nalli в тези, обсъдени по -долу.

1. Чиста коприна Сари Нали:

Чиста коприна Saree Nalli

Този копринен сари Nalli е един от най-добре изглеждащите сари на всички времена. Артистичният модел на този спорт сари е доста невероятен и изглежда доста добре с блузите с пълен ръкав. Ако имате нужда от сватбено сари, тогава може да се каже, че това е напълно подходящо за тази цел. Моделът, който този сари спортува отпред, е напълно невероятен и ще бъде подходящ за носене на специални събития. Сарито е добре проектирано от известен южноиндийски дизайнер и може да се каже, че е едно от най -добрите сарита на Нали, през които някога ще преминете.

2. Най -новият дизайнер Нали Сари:

Най -новият дизайнер Нали Сари

Марката току -що стартира нова колекция от атрактивни сари. Този конкретен е в списъка с най-новите дизайнерски сари и за всички атрактивни качества, които този сари проявява, може да се каже, че е един от най-добре изглеждащите сарита на Нали, които някога ще открие една жена. Цветът е доста трезвен. В същото време дизайнът е доста празничен, правейки сари, носен за множество цели.

3. Ежедневното облекло от копринен сари:

Ежедневното облекло от копринено сари

Въпреки че това е ежедневно сари, това е едно от най -добрите там. Моделът, който този мек копринен сари показва, е доста невероятен и ще бъде подходящ за повечето жени, които желаят да спортуват по -простата си страна и да изглеждат привлекателни в същото време. Цветовете и дизайнът са прости и поради всички добри причини това може да се каже, че е едно от най -добрите сарита на всички времена. Ако търсите нещо абсолютно привлекателно, това ще бъде едно от най -добрите сарита, които да носите на сватбена церемония.

4. Тежкото бродирано зелено Нали Сари:

Тежкият бродиран зелен Нали Сари

Това е красиво бродирано сари с красив модел. Ако имате нужда от нещо привлекателно, това може да е правилният сари за вас. Зеленият цвят сари съвпада перфектно със синия цвят на блузата и тези два традиционни елемента правят красиво нещо, което се показва от жената тук. Моделът, който този сари следва, е наистина невероятен и моделите, направени по цялото тяло, правят това толкова привлекателно на първо място. Зеленият сари следва южноиндийската сари тенденция и за това изглежда още по -привлекателен.

5. Нали Сари, отпечатано с пауново перо:

Нали Сари, отпечатано с пауново перо

Ако имате нужда от една от най -примамливите сари на всички времена, тогава по -добре разгледайте добре тази. Начинът, по който сари е отпечатан, е доста впечатляващ и ще изглежда добре за всеки и всеки. Когато носите този сари на специално събитие, ще изглеждате като най -впечатляващата жена.

6. Колекцията на Saree от Nalli Diwali проверява:

Нали Дивали проверява колекцията Сари

Това копринено сари от Nalli е подходящо за фестивала на Дивали. Той е много жив на цвят и просто привлича всички дами. Можете да го спортувате и да блестите по -ярко от фойерверките. Тук границата на сари е проектирана силно в палу. А границата има красива работа, цялата сари.

7. Нали Сари в тамилски стил:

Нали Сари в тамилски стил

Това е красиво сали Нали, което следва модела на дизайнера на Тамил Наду. Страхотният модел, показан на този сари, е нещо, което го прави преди всичко впечатляващ. Той е велик по силата на цвета и модела. Смята се също за колекция от сватбени сари от Nalli, която е популярно при поискване.

8. Южноиндийският стил Нали Сари:

Южноиндийският стил Нали Сари

Ето сари Нали за всички, които искат да спортуват красиво южноиндийските си сари. Блузата е едно от най -хубавите неща в този сари и това я прави да изглежда като перфектната индийска жена, етническа комбинация за всички времена. Изпробвайте някои модели с вашата блуза и съчетайте с подходяща цветна блуза. Минималните бижута ще вървят добре с това. Изберете най -добрите цветове, които да отговарят на случая.

9. Кралското Нали Сари:

Кралското Нали Сари

Това е по -скоро булчинско сари и е едно от най -показваните сари на всички времена. Той е в категорията сари на Нали и е причина за гордостта на дизайнерите на сари в южноиндийската тенденция сари. Ярките дизайни са привлекателни и попадат в колекцията копринено сари Nalli. Похвали ги със стил и ги съчетай с подходяща блуза, която да върви с нея.

10. Бежовото Нали Сари:

Бежовото Нали Сари

Бежовият цвят е толкова красиво изложен тук, че всички се възхищават от начина, по който изглежда върху жената, която го спортува. Ако търсите нещо елегантно и напълно ново на пазара, то това може да е правилното за вас. Човек не може просто да отрече съблазнителния модел, който той спортува. Изберете контрастни цветове. В случай, че търсите нещо просто, но красиво, ето какво да изпробвате. Съчетайте сарито с хубаво колие.

11. Най -добрият Alavar Silk Nalli Saree:

Най -добрият Alavar Silk Nalli Saree

Ако се отправяте към празнично събитие, тогава ще трябва да се уверите, че изглеждате най -добре. Това сари ще свърши работата вместо вас и ще ви накара да изглеждате красиво веднага след като го облечете. Това е типично празнично облекло и е вдъхновено да бъде великолепно. Съчетайте сарито с красиви бижута, с които можете да направите грандиозно влизане на сватба или традиционен повод.

12. Коприненото сали Нали с цветни шарки:

Коприненото сали Nalli с цветни шарки

Искате ли да влеете цвят във вашия копринен сари? Това е наистина страхотно копринено сали Nalli със страхотно изобразяване на цветове върху него. Живият елемент на този сари го прави да изглежда наистина специален и поради всички добри причини той е един от най -добрите сарита на всички времена. Придава прост, но същевременно великолепен вид. Бъдете креативни с модела на блузата и изберете минимални бижута.

13. Памучен сари Meenakshi Blue Nalli:

Памучното сари Meenakshi Blue Nalli

Това е един от най -добрите памучни сарита, които ще намерите и в нали сари. Памучният елемент е напълно чист. Тази спортна красота сари с комфорт. В това нали сали, палуто е проектирано от великолепния външен вид с различни шарки от цветя и пауни. Контрастните цветове са привлекателни и ще изглеждат страхотно с някои тежки аксесоари. Изображението на копринено сари от Nalli ще ви разкаже за великолепния външен вид, който ще придаде.

14. Лилавият памук Нали Сари:

Лилавият памук Нали Сари

Това сари отново попада в категорията сали на Нали. Вместо да бъде памучно сари, очарованието на това е нищо по -малко от стандартните копринени. Тук тази памучна сари рамка красиво проектирана със зелен и златист цвят зари работа. Палуто беше великолепно украсено с линии зари. Това е напълно ръчно сари.

15. Уникалните капки от коприна:

Уникалните капки от коприна

Ето един копринен сари с различен вид, който идва със сложна художествена работа, извършена върху тялото. Това е едно от най -често срещаните и търсени нали сари в категорията копринени сари. Повечето жени обичат да носят този тип нали сари за поводи. Изгледът е модерен и е елегантно грандиозен. Изпробвайте това за партито за този сезон. Някои гривни към това ще добавят елегантен щрих.

Сари са всеки ден секси облекло. Вдъхновен е да изглежда модерен, прост и впечатляващ, едновременно, което прави сарито най -добрият избор за всеки грандиозен повод. Голяма част от красотата на сари се крие в модела на блузата, който зашивате. Съчетайте с някои красиви аксесоари и прическа, за да вървите с външния вид. Nalli sarees са вдъхновени да изглеждат великолепно и елегантно. Какво ще кажете да опитате този сезон?