Кой би си помислил, че едно уникално облекло, обикновен чаршаф, увит по тялото по стратегически начин, може да се изгради като толкова красиво облекло от една част? Можете лесно да си представите защо нашите майки и баби изглеждаха толкова безупречно в тези монохромни снимки.

Сари са официална част от индийската култура и традиция, където подобно на роклите и полите, сари представлява неизменна част от облеклото на културата. С течение на времето всяко друго старо нещо е разработено и подобрено, така че сега има широка гама от сари, като Kanjivaram е един от най -старите и най -добрите в партидата.

Красивият черен в розово:

kanjivaram sarees1

На базата на магента специален розов цвят, този Kanjivaram е единствена по рода си красота с почернелите си рисунки, красиво нарисувани върху нея. Коприната кандживарам осигурява много обожавания сатенен вид, докато има меки черни ивични линии по цялото тяло на сари. Дори розовото в сарито съдържа в себе си меки златни цветни произведения на изкуството.

Сатенено синьо:

kanjivaram sarees2

Един от най -добрите кандживарами на всички времена, този сари е просто фантастичен, тъй като възхитителната красива дреха се увива около тържествения модел, придавайки й прекрасен вид. подходящ за сватби и приеми, това сари в бледо синьо е подсилено от прекрасния сатенен вид, но като погледнем по -отблизо за детайли, виждаме златните произведения на изкуството в коприна, гравирани по цялото сари.

Голото злато:

kanjivaram sarees3

Бежовото е цветът на сезона. Всички шумове и събития от новото облекло го заобикалят и затова цветът на новия сезон беше прегърнат от това прекрасно копринено сари Kanjivaram. Сарито е лишено от помощни произведения на изкуството, което го прави ясен и прост, но все пак изявление на парче. Да бъдеш сатен е просто още един фактор, добавящ външния вид.

Изобилието от цветове:

kanjivaram sarees4

Тук, в тази красива картина, е показан също толкова прекрасен сари, който показва многото красиви цветове, които формират основата на външния вид. Сарито е просто фантастично в смели цветове, основата е направена от сладко жълто, последвано от сатенено матирано синьо оцветено палу. Сарито също има украсени златни шарки по външните линии.

Удебелено червено и зелено:

kanjivaram sarees5

Този Kanjivaram е красив ежедневен сари, изработен от същото копринено покритие, само че този път цветовете са много по -зрели, отколкото си мислите. Цветовете на това сари наистина са в тъмни нюанси на волаво кърваво червено, смесено с наситено зелено с детайлно изкуство на пачуърк от червено червено. Това, което оживява сари, разбира се, е златният флорален дизайн на листата.

Поразителните комбинации:

kanjivaram sarees6

Често гардеробът няма да бъде пълен без подходяща доза черно в него и затова ето този единствен по рода си страхотен Kanjivaram, направен от коприната отново и този път в любимия ви цвят, черен. Основата, всъщност цялата сари е в черно с червени печурки, изпълнени заедно с точки, докато обширният ярко оранжев залез оформя палу.

Красивото синьо:

kanjivaram sarees7

През цялото това време сте виждали синьо в мразовит нюанс и затова ви предлагаме най -доброто от мелницата кралско пауново синьо в по -дълбок и по -богат нюанс със сребърни подплатени произведения на изкуството и дизайни, направени до съвършенство върху него. Хвърлете един поглед към pallu и можете да видите как се разгръща съвършенството.

Модерното бяло:

kanjivaram sarees8

Това е доста празничната визия за сезона с бялата коприна Kanjivaram, прегръщаща автентичния дизайн на южноиндийското тежко изкуство върху себе си. Наистина празник за очите.

Среднощните цветове:

kanjivaram sarees9

Тук този Kanjivaram се предлага в отделни среднощни цветове на кралско синьо, фиксирани с екстравагантен лилав детайлен ръб. Сарито е идеално за празнична нощ.