Ако търсите най -новите дизайнерски сари, тогава кой не изпробвате саритата Orissa. Тези сари са направени от най -фината тъкан и са доста удобни. Човек може да спортува Orissa sarees при почти всички празнични поводи и все пак да изглежда най -добре. Саритата идват с различни шарки и повечето от тях също са доста цветни, което е една от основните причини жените да ги предпочитат толкова много. Ако и вие имате същия вид любов към саритата на Ориса, тогава сте попаднали на правилното място, тъй като тук ще ви бъдат предоставени първите 9 дизайна на тези сари заедно със снимки. И така, нека започнем!

Най -новата и атрактивна Ориса Сари за жени в модата:

1. Ръчно изработената Ориса Сарис:

Ориса Сарис

В днешно време няма да видите много ръчно изработени сари. Целият процес на тяхното производство е напълно механизиран в наши дни, за да се спести време. Сред всички най -добри модели на тези сарита от Ориса, този конкретен е доста красив и ще ви хареса начина, по който цветовете са били използвани, за да направят този конкретен дизайн толкова привлекателен. Наред с всичко това, границите на сари също са много добре декорирани, както и средната част. Без съмнение може да се каже, че това е най -доброто сари от Ориса, което ще видите.

2. Ръчно изработената бяла Ориса Сари:

Ориса сари 2

Това е поредното ръчно изтъкано сари Orissa и е едно от най -добрите в тази категория. Следва наистина съблазнителен модел, направен върху средната част и по границите. Моделът е толкова завладяващ, че ще бъде подходящ за почти всички там. Жените ще могат да спортуват този празнично изглеждащ сари на почти всички събития и на сватби. Въпреки че изглежда съвсем просто, това е едно от най -стилните сарита на Orissa, през които някога ще се намирате.

3. Самбалпури Ориса Сари:

Ориса сари 3

Orissa са доста достъпни от другите, идващи от различни държави. Производителите на сари разбират стойността на парите и техните материали включват само най -добрите материали.

4. Червеното сари Ориса:

Ориса сари 4

Това е памучно сари Kotpad и моделът, използван при направата на този сари, също заслужава да се спомене. Ако търсите нещо примамливо, което идва с изобразяване на традиционен модел, това ще бъде най -добрият сари за вас.

5. Ориса Котпад Сари:

Ориса сари 5

Това е едно от най -удобните сарита някога. Това е съвсем проста, която е направена от автентичен памук и се нарича Kotpad памучен сари, който е един от специалитетите за женско облекло на тази държава.

6. Кафявото сари Handloom:

Ориса сари 6

Ето още един добре изглеждащ памучен сари, който има червен и черен цвят. Работата, извършена върху този сари, е невероятно страхотна и всяка жена би искала да покаже този привлекателен сари върху тялото си. Ако сте от онези жени, които обичат сари, това може да се каже, че е едно от най -добрите неща за вас.

7. Черно -жълтата Ориса Сари:

Ориса сари 7

Това е доста атрактивен сари Ориса, който има черен цвят заедно с включване на жълто по границите и в долната част на сарито.

8. Традиционният танц Ориса Сари:

Ориса сари 8

Това традиционно сари от Ориса ще ви помогне да постигнете този вид на танцовата дива. Ако се занимавате с традиционни танци, тогава ще знаете за сари като тези.

9. Екзотичното индийско изкуство Ориса Сари:

Ориса сарис 9

Това е една от най-добре изглеждащите сари на Ориса за всички времена, която показва толкова красива извадка от индийско изкуство върху нея.

За любовта на Orissa sarees, не забравяйте да изберете един от горните тенденции. Традиционният му вид и нестандартното покритие определено ще накарат главите ви да се обърнат.