Не можете да преодолеете лесния начин да носите савари Наувари, след като опитате. Веднъж направен и обезпрашен, традиционният начин на носене на етнически индийски сари в махаращрийски стил никога няма да спре да ви преследва с красотата си.

Тя се различава от колегите си по това, че няма фусти и обикновено прилича на това как мъж носи дрехите си. Очевидно има прилики като палу, покриващ бюста.

как да носите саври Наувари

Дължината на савари Наувари е по -дълга от конвенционалните със стандартна дължина от 6 метра. Той се простира на около 8-9 метра и е модерен, но лесен за сваляне от всички. Така че, дори и да не сте носили сари през целия си живот, очаквайте това да ви накара да изглеждате най -добре женствената си. Как да носите саври Наувари не е твърде трудно да увиете главата си.

Стъпки за това как да носите наувари сари:

Говорейки за това, следващата стъпка към стъпка разбивка трябва да направи по -лесно разбирането:

1. Започнете с носенето на панталони или велосипедни шорти, тъй като няма нужда от фута и все още трябва да приберете плисетата.

2. След това пъхнете обикновения край на сарито и завъртете сари отдясно наляво. Продължавайте да стискате, докато стигнете до точката, от която сте започнали за първи път. Завържете възел, който ще закрепи плисетата на място.

3. След това вземете палу (това е декоративната част на сарито, която планирате да носите за деня). Продължавайки все пак, вдигнете палуто към лявото си рамо и след това го увийте и го приведете право до дясното рамо.

4. Четвъртият етап от тези лесни стъпки „как да носите наувари сари“ би бил да започнете да правите плисета от това, което е останало от сари след прибиране. Трябва да държите плисетата заедно, така че да не се разхлабят или да паднат, когато ходите. Увийте плисетата, които държите в подложка (подобно на структура от гънки от банан, при която всички гънки са здраво прибрани), като използвате само началния слой.

Виж повече: Носете копринени сарита &  Как да носите памучни сарита

5. Оставете това, което правите от гънките на плисето и го изложете отпред. След това хванете централната плисе между краката си и след това я издърпайте към гърба към кръста си и накрая направете малка гранична плисе и я приберете зад фустата около кръста си.

6. Последната стъпка от процедурата е връзването на „kaccha“, която трябва да бъде отпред. За да направите това, вземете порцията близо до краката- на сари, разбира се. Сгънете цялото нещо на слой и го приберете в кръста си. Позволете на красивата граница на наувари савари да се види отпред, така че да разкрие благоприятната красота на дрехата ефективно.

Колкото и ясно да става, очевидно е, че един от най -интригуващите начини да се експериментира с етническото индийско облекло е да се изпробва саври Наувари. Тази статия за това как да носите стъпки от наувари савари трябва да ви улесни. Освен това сарито винаги може да се съчетае с традиционна „бинди“ във формата на луна и рутинен грим за очи.

За да станете идеалната индийска жена, която ви кара да говорите за града, или да позволите на вашата сари да дава пример на другите, това е просто начинът да отидете.

От векове наури савари е единственият стил сари, в който махарастрийката се кълне, до появата на маратския стил, следвайки отблизо този стил като вдъхновение.