Жените, които са запознати със саритата и различните материали, които се използват при направата им, като памук, коприна, мрежа и т.н., очевидно ще знаят за коприната от Асам. Асамската коприна е един от най -известните и лесно разпознаваеми сортове коприна. Тя може лесно да се определи по нейното фино и напълно чисто качество и блясъка, който осигурява на саритата.

Красиви и най -нови копринени сари от Асам с изображения:

Ако знаете за коприната от Асам, тогава в тази статия ще обсъдим някои добре изглеждащи копринени сари от Асам, които ще намерите подходящи за вас. Списъкът с топ 15 копринени сари от Асам е следният.

1. Muga Color Assam Silk Saree:

асам копринено сари

Това е едно от най-добре изглеждащите копринени сари от Асам за всички времена и изглежда толкова специално заради главно цвета. Той има наистина примамлив модел в палубната част и дизайнът, направен върху него, не е толкова фантастичен и затова може да се спортува както от млади, така и от зрели и възрастни жени. Художественият модел е доста трезвен и вместо да е толкова прост, той има способността да впечатли масовата публика. Начертаният върху него пунктиран зелен модел е доста привлекателен и със сигурност ще го обожавате.

2. Дизайнерският Assam Silk Saree:

Копринен сари от Асам 2

Това всъщност е дизайнерски сари, направен с един от най -добрите сортове коприна – коприна Асам. Цветът е наистина привлекателен, а малките и сложни шарки, направени върху него, са много привлекателни и ще ви хареса как са оформени границите в това сари. Сарито ще бъде подходящо за носене по празнични поводи и хората буквално ще ви се възхищават и оценяват, че предлагате толкова фин дисплей от коприна, до който човек не стига всеки ден. Друг интересен факт за този сари е, че той е ръчен сари.

3. Dark Aqua Blue Assam Silk Saree:

Копринен сари от Асам 3

Това вероятно е един от най -добрите сортове копринени сари от Асам, който се предлага в толкова удобен цвят. Хоризонталните шарки, направени върху палулната част на сарито, използващи повече от един цвят, са доста впечатляващи и със сигурност са една от най -атрактивните характеристики на тези сари. Ако следвате внимателно действителния дизайн на този сари, ще разберете, че всъщност няма много в това сари. С обикновен дисплей от блестящ материал, той лесно може да спечели сърца.

4. Модерният копринен сари от Асам:

Асам копринен сари 4

Тук имаме още едно примамливо копринено сари от Асам. Това е едно от онези сарита, които могат да се спортуват без колебание и могат да се носят почти навсякъде. Сиво белият модел е допълнително разкрасен със син модел на права линия, заедно с малко нанасяне на златния цвят. Ширината на златния модел също е доста по -малка и човек ще носи този дизайн плавно и ще изглежда красиво. Това е един от най -новите и модерни дизайни на копринено сари от Асам и ще създаде заглавия.

5. Изисканият копринен сари от Асам:

Асам копринен сари 5

Това сари ще ви държи като личност пред всички жени, които са спортни сарита. Ще изглеждате като най -красивата жена, независимо къде носите този сари.

6. Екзотичният дизайн на нишките Assam Silk Saree:

Асам копринен сари 6

Това е един от най -добрите копринени сари от Асам, който има наистина уникален дизайн на нишки. Моделът, използван при направата на това сари, е толкова завладяващ, че хората ще ви оценят, че го изваждате от сандъка за красота и го показвате.

7. Светло бежовото копринено сари от Асам:

Асам копринен сари 7

Това е нещо, което може да се носи ежедневно, а също и на специални събития. Този сари идва с много красив дизайн, направен по цялото тяло, и това е основната привлекателност на този дизайн. Ще изглеждате като абсолютна божествена красота с този сари върху вас.

8. Ръчно тъканият Buff Assam Silk Saree:

Асам копринен сари 8

Ето нещо, което жените ще оценят. Определена група жени специално предпочитат ръчно изтъканите сари и това със сигурност е нещо, което ще ви хареса, ако сте една от тези жени. Той е стилен, удобен и честно може да се носи при специални поводи.

9. Бежовият асам копринен ръчен сари:

Асам копринен сари 9

Този ръчен сари е един от най -добрите копринени материали от Асам. Малките сложни оранжеви цветни дизайни в предната част на сарито и сложните модели на прави линии, направени на частта pallu, също са нещо, което ще ви хареса.

10. Дизайнерският червен и бял асам копринен сари:

Асам копринен сари 10

Ако имате нужда от копринено сари от Асам, това ще бъде един от най-добре изглеждащите дизайнерски материали за всички времена. Моделът, използван при направата на това, е доста красив и една жена със сигурност ще може да го спортува на специални събития като сватби.

11. Лъскавият копринен сари от Асам:

Асам копринен сари 11

Това е красиво сари от Асам, което има лъскав модел, заедно с много други деликатни дизайни, направени върху него. Ако сте готови да спортувате нещо необичайно и напълно ново, това ще бъде ефективен материал за облекло за показване на нова индийска мода.

12. Най -новата дизайнерска сари от Assam Silk Design:

Асам копринен сари 12

Това е добре изглеждащ копринен сари от Асам, който носи най-модерния модел за тази година за традиционен бежов цвят сари.

13. Празничният копринен сари от Асам:

Асам копринен сари 13

Сарамите от Асам са доста тежки, а материалът, използван за направата им, е доста плътен. Това сари ще накара любителите на сари да се влюбят в сложния модел, направен почти по цялото тяло, и по този начин те ще искат да го носят почти навсякъде, където отидат.

14. Асамската коприна Мехла Сари:

Асам копринен сари 14

Това е нещо напълно ново за сарите на Мехла. Това сари идва с примамлив модел, направен в средата, а палуто и долната част на сари са направени с лъскав наситено зелен цвят.

15. Бежов цвят Assam Silk Saree:

Асам копринен сари 15

Тук е напълно примамливо и ще бъде напълно подходящо за всички любители на сари там, което вероятно са всички индийски жени.

Това са някои от най -добрите дизайни на копринено сари от Асам, от които можете да избирате, без да се замисляте. Идеята е да изглеждате най -добре на следващата функция, която посещавате, и тази коприна от Assam със сигурност ще го направи!