Индийският е мястото, откъдето саритата са възникнали на първо място. В днешно време в Индия има много съблазнителни сари, които са едни от най -добрите дизайни. В тази статия ще обсъдим някои от най -добрите индийски дизайни на сари за всички времена, които идват с разнообразни дизайни и страхотни модели.

Индийски сари със снимки:

Ако се интересувате от индийски сари, тогава може да се каже, че следният обсъден дизайн на сари е подходящ за вас. Ето ни!

1. Черният последен индийски дизайн Сари:

Индийски сари 1

Ето сари, което има много атрактивен дизайн, направен върху него. Моделът, по който този сари спортува в тялото, както и в граничната част, може да се каже, че е едно от най -впечатляващите неща в него. Ако търсите нещо напълно автентично, това ще бъде сари за вас. Флората, направена върху частта pallu, идва с червения цвят и това отново е един от най -добрите дизайни на сари за вас. Сарито ще върви ръка за ръка с добре изглеждаща блуза.

2. Розовият индийски дизайнер Сари:

Индийски сари 2

Този розов сари се счита за един от най-добре изглеждащите сарита на всички времена, произведен в Индия. Цветът е толкова привлекателен, че повечето жени ще намерят това за напълно сладко и определено ще искат да носят почти навсякъде, където отидат. Ако търсите нещо, което ще ви накара да изглеждате различно от другите, това може да свърши работата вместо вас. Моделът, който този спорт в долната част е едно от най -хубавите неща в него и ще ви хареса напълно начина, по който този сари показва златистия цвят върху розовата основна тъкан.

3. Партито носи розово индийско сари:

Индийски сари 3

Тук имаме много добре изглеждащ индийски сари, който идва с някои от най-топящите сърцето прикрепени дизайни. В случай, че търсите нещо напълно автентично и ново този сезон, тогава този сари ще бъде най -доброто нещо за вас. Малката и деликатна работа, извършена върху този сари, е най -доброто нещо и моделите са това, което ще открадне цялото внимание на първо място. Ако имате нужда от нещо, за което всички жени там ще ви се възхищават, тогава това розово индийско сари ще свърши работата вместо вас.

4. Кралското индийско сватбено сари:

Индийски сари 4

Сватбеният сезон наближава и вероятно имате нужда от нещо, което да ви помогне да търсите най -привлекателната жена по случая, нали? Е, това е най -добрият сари за спорт на сватби в момента. Зимата ще дойде тук заедно с поканите за сватба и можете просто да разтърсите това сари заедно с бежова или златиста блуза с пълен ръкав, която ще направи синьото да изглежда още по -привлекателно. Отново, той ще бъде напълно подходящ за бежовия цвят, който този спорт спортен в долната част.

5. Обикновеното розово индийско сари:

Индийски сари 5

Това е този вид сари, който може да се носи с блузи с пълна шия. Моделът, по който този сари спортува в границите, е доста съблазнителен и малките шарки, направени върху розовия основен сари, отново са нещо, което хората ще предпочитат много. Имайки предвид всички функции, може да се каже, че това е един от най -добрите индийски сари за всички времена, който може да се спортува на сватби и други подобни случаи. Блузата ще бъде отлична атракция, но сари няма да пропусне и хората.

6. Червеният индийски сари за сватби:

Индийски сари 6

ето един доста готин сари, който ще бъде подходящ за спорт на сватбите. Ръбовете на сарито са снабдени с много привлекателен модел. Малките сложни кръгли дизайни, направени върху него, също са една от най -добрите характеристики на този сари и прави този сари да изглежда още по -специален. Ако искате да спортувате нещо индийско със златна блуза, тогава това ще бъде правилното нещо за вас.

7. Оранжевото индийско сари:

Ето оранжево сари, което може да се носи със зелена блуза. Интелигентният модел, който този сари спортува на границата, е далеч по -привлекателен от този, който беше обсъждан по -рано, но едно има нещо, което понижава този сари до номер 7, а именно цената. Освен че е много по -стилен, той е и далеч по -скъп от предишния. Това е един от най -добрите сари на всички времена и може да се каже, че е един от най -добрите дизайни, които някога ще намерите в индийско сари.

8. Кадифето и Джорджет Сари:

Индийски сари 8

Това може да се твърди, че е един от най -уникалните дизайнерски сари, които жените са виждали от известно време. Сарито ще върви ръка за ръка със стилна блуза с пълен врат. Двуцветната комбинация на този сари е едно от най -добрите неща в него и го прави изключително привлекателен. Ако сте готови да спортувате нещо напълно ново и което никой не е виждал досега, това е нещо, което трябва да носите.

9. Синята непринудена привлекателност:

Индийски сари 9

Това не е копринен сари. Изработен е от синтетичен материал и изглежда напълно готин по тялото. Това е непринудено сари, но все пак изглежда достатъчно привлекателно, за да спортуват хората при специални поводи.

10. Най -новият индийски дизайнер Сари:

Индийски сари 10

Ето една фантастична дизайнерска сари, която ще бъде подходяща за стилните индийски жени от това поколение. Той притежава един от най -модерните дизайни за сари заедно с удобен материал. Той ще предложи на притежателя си такъв блясък, който всяка жена очаква, когато носят съблазнителен сари.

11. Вечерният последен дизайн на индийското сари:

Индийски сари 11

Това е един вид сари, с което могат да се занимават всички жени, когато са навън и се наслаждават на вечерта. Коприненият сари изглежда напълно съблазнителен със синя блуза и това е една от най -добрите характеристики на този сари. Той ще бъде подходящ за всички жени, които спортуват нещо напълно привлекателно за тялото си. Моделът, по който този сари спортува по краищата, е нещо, с което всяка жена ще се гордее, когато спортува с това сари.

12. Deepika Padukone изглежда вдъхновен от Сари:

Индийски сари 12

Това е сари, което има способността да постави касета върху гръмогласните, носещи западното облекло. Заедно с кралското докосване, този сари е нещо, което има способността да създаде нови възможности за дизайнерите да се издигнат и да блестят с тези дизайни, които са направили и макар да са боклуци. Той има повече от един дизайн и начинът на сглобяването им е основната характеристика на този сари.

13. Зеленото индийско сари:

Индийски сари 13

Този индийски сари идва с папагалски зелен цвят и определено е един от най -добрите сарита на всички времена. Моделът, в който този сари се занимава, е извънредно невероятен и сребърно оцветената работа, извършена в средата, също е много впечатляваща. Ако търсите сари, което незабавно ще ви накара да изглеждате съблазнително, тогава това може да се каже, че е правилното нещо за вас. Той е много жив и пълен с цветове.

14. Бежовият индийски дизайнер Сари:

Индийски сари 14

Търсите най -новата индийска дизайнерска сари? Ето нещо, което може да ви привлече. Този сари има бежов цвят и се предлага с такъв страхотен дизайн в долната част със силно прилагане на розовия цвят, което ще впечатли хората на първо място. Ако търсите нещо готино и сложно, то това е подходящото за вас. Тя ще върви ръка за ръка с черна блуза определено е правилното нещо за вас.

15. Черно -розовото индийско последно проектирано сари:

Индийски сари 15

Има някои готини дизайни за сари, които излязоха наскоро. Това е един от тях. Сарито притежава двата цвята толкова ефективно, че всеки, който го погледне, ще полудее напълно, за да го носи. Дизайнът на бежовия цвят, направен на границата, прави това трицветно сари и това са нещата, които правят този сари толкова впечатляващ и затова хората искат да го носят на първо място. Сарито е добре изглеждащо и може да се носи почти навсякъде.

16. Розовият махаращрийски дизайнер Сари:

Индийски сари 16

Този сари е проектиран от дизайнер в Пуна и се е превърнал в един от най -добрите дизайни на всички времена. Дизайнът е толкова страхотен, че ще впечатли почти всеки и всички там. Той идва и със син цвят и сари определено е подходящ за всички жени там, които са готови да изглеждат най -добре, като спортуват традиционните индийски стилове.

17. Прозрачният индийски сари в бежов цвят:

Индийски сари 17

Този сари е направен, след като е вдъхновен от някои визии на знаменитости. Интелигентният дизайн, направен върху бежовата цветова основа, е това, което ще привлече цялото внимание. Това е нещо, което ще убеди жените да го поставят върху тялото си. Тя ще върви ръка за ръка с цветна блуза. Червена цветна блуза ще бъде подходяща с този сари и ще направи лицето да изглежда като индийска божествена красота.

18. Най -добрият последен дизайн Dark Indian Saree:

Индийски сари 18

Този тъмночервен и кафяв цвят сари е нещо, което жените ще намерят подходящо за тях. Моделите, които се правят на граничната част, заслужават да бъдат споменати и са направени така, че да впечатлят. Когато спортувате този сари, всички очи ще бъдат насочени към вас и ще изглеждате като абсолютна красота, ако ще го носите с кафява блуза. Интелигентните модели, направени върху този дизайн, ще направят хората впечатлени от този дизайн на първо място.

19. Червеното индийско парти носи дизайнер Сари:

Индийски сари 19

Това вероятно е едно от най -добрите индийски сари за всички времена, което идва с някои от най -добрите примамливи цветове, направени върху него. Червеното е един от най -атрактивните цветове, направени върху него, а златните цветни шарки, направени по границите, са още една привлекателна характеристика на този сари, която може да впечатли хората доста лесно.

Вижте повече: Евтини дизайнерски сари

20. Най -новият бял дизайнерски индийски сари:

Индийски сари 20

Това е красив бял сари, който идва с традиционните индийски дизайни, изложени на него. Розовите цветни шарки привличат вниманието и те отново са основната художествена черта на този сари.

21. Белият и червеният дизайнер индийски сари:

Индийски сари 21

Този сари притежава два от най -добрите цветове за индийските сари. Бялото прави сарито да изглежда изключително трезвен, а цветът на червената рамка го прави толкова стилен. Ако се нуждаете от дизайнерски сари, изпълняващи индийския стил сари, тогава това е правилното нещо за вас.

Вижте повече: Традиционни южноиндийски сари

22. Чистият индийски памучен сари:

Индийски сари 22

Може да се каже, че Индия е родното място на сари и различни дизайни. Така че всичко, което получите тук, ще бъде напълно автентично. Това памучно сари, което се предлага със син цвят върху него, определено е едно от най-добре изглеждащите индийски сари, което ще намерите в живота си.

23. Индийското сари на колекцията на знаменитостите:

Индийски сари 23

Това излиза директно от колекцията, запазена за знаменитостите. Този модел, който този спорт има отстрани и средната част и заслужава да се спомене. Хората ще бъдат напълно изумени от начина, по който изглежда това сари и почти всеки и всички (жени) там ще имат желание да спортуват това сари по тялото си.

Вижте още: Северноиндийски сватбени сари

24. Индийските сари за специални случаи:

Индийски сари 24

Ето един индийски сари, който идва с някакъв артистичен модел, изобразен по ръбовете и върху граничната част. Това вероятно е едно от най -хубавите неща в този сари, което ще впечатли всички.

25. Индийското сари на Fashion Lady:

Индийски сари 25

Не на последно място, този сари ще направи притежателя му да изглежда като пълна модна дива.

Това са някои от най -добрите дизайни на индийски сари, от които човек може да избере за културен облик. Дизайните обаче са най -новите и можете да получите справедлива представа как да го направите.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25.