Полите Sarong са много модерни и стилни. Те изглеждат особено добре, когато ги носите на бикини. Тези поли се носят както от мъже, така и от жени. Но жените изглеждат по -секси и стилни в тези поли. Те са много лесни за носене и човек може да си направи собствена пола саронг, като използва дълга квадратна кърпа.

Как да увиете полата Sarong:

Проверете този модел на саронг обвивка, за да получите зашеметяващ вид.

Етап 1: Сгънете саронга диагонално в триъгълна форма.

Стъпка 2: Увийте го около кръста.

Стъпка 3: Накрая вземете два края и ги завържете към десния крак.

Тъй като има толкова много начини да увиете саронга, може да опитате това е един.

Най -добрите модели на пола Sarong за жени:

Тук намерете топ 9 саронг пола и ги носете със стил,

1. Червена полирана обвивка Sarong:

Червена полирана обвивка Sarong

Червеният цвят изглежда много привлекателен и жените обичат да ги носят. Тези червени поли саронг са много стилни и лесно достъпни на пазара. Отидете на уебсайтовете за онлайн пазаруване като jabong, amazon, flipkart, zara и т.н..

2. Черна проста пола Sarong:

Черна проста пола Sarong

Тези черни леки претеглени поли са много привлекателни и модерни. Тези плажни поли подобряват стила. Опитайте тази черна пола sarong с уникалните начини да ги завържете и получете невероятни коментари.

3. Бяла пола Sarong:

Бяла пола Sarong

Тези зашеметяващи плажни бели поли със саронг изглеждат много стилно. Предлагат се в много тъкани, включително памук, Джорджет, шифон и др. Купете ги и вземете красивия плажен вид. Така че тези бели поли са идеалните рокли за любителите на плажа.

4. Дълга пола Sarong:

Дълга пола Sarong

Дългите модни саронги се изискват от повечето жени. Те са с голямо търсене. Жените ги носят не само на плажа, но и за парти или други поводи. Предлагат се в обикновен до печат. Купете тези модели саронг с дълги поли според вашето модно чувство и направете гардероба си секси.

5. Къса пола Sarong:

Къса пола Sarong

Къси любовници тук късите саронг поли за вас. Тези модели на поли в стил саронг се възхищават от любителя на плажа. Предлагат се в различни цветове и дизайн. Купете ги и вратовръзка с невероятен стил ще ви даде страхотен външен вид. Тези саронги са много пристрастяващи и не можете да ги оставите да носят, ако ги носите.

6. Пола Sarong с плажно облекло:

Плажно облекло Sarong Skirt

Синьото е цветът на кралския. Опитайте тези красиви сини поли с отпечатани цветя и изглеждайте зашеметяващо. Носете ги със възел на страничния крак. Те са красиви модели плажна сарона са много страхотни. Побързайте и ги купете, за да подобрите славата на вашия шкаф.

7. Модна пола Sarong:

Модна пола Sarong

Красивите и прекрасни оранжеви поли са много удобни за носене. Те са много леки и модерни. Увийте ги върху банските, ще повиши стила ви. Дори вашата рокля за плуване ще изглежда по -стилно и модерно.

8. Розов дамски саронг:

Розова дамска пола Sarong

Най -готините розови поли са много умни. Розовото е най -предпочитаният от жените цвят. Този цвят се нарича момичешки цвят. С елегантността на розовия цвят полите ще изглеждат много невероятно.

9. Печатна пола Sarong:

Печатна пола Sarong

Печатните саронги са много очарователни и привлекателни поли. Красивите цветни дизайни с помпони в краищата изглеждат много стилни. Увийте ги с най -добрите си плажни дрехи. Тези приказни саронги се предлагат във всички цветове или многоцветни.

Носете тези невероятни и модерни поли саронг. Тези рокли за плажно облекло изглеждат готини и удобни. Много съвместим за носене през лятото. Така че опитайте някоя от гореспоменатите поли sarong и вземете зашеметяващия плажен вид.