Sarongrokken zijn erg modieus en stijlvol. Ze zien er vooral goed uit als je ze op de bikini draagt. Deze rokken worden zowel door mannen als vrouwen gedragen. Maar vrouwen zien er sexyer en stijlvoller uit in deze rokken. Deze zijn heel gemakkelijk te dragen en je kunt je eigen sarongrok maken met een lange vierkante doek.

Hoe de Sarong-rok te wikkelen:

Bekijk dit sarong-wikkelrokpatroon voor een verbluffende look.

Stap 1: Vouw de sarong diagonaal in een driehoekige vorm.

Stap 2: Wikkel het om de taille.

Stap 3: Neem ten slotte twee uiteinden en knoop ze vast aan het rechterbeen.

Omdat er zoveel manieren zijn om de sarong in te pakken, zou je dit eens kunnen proberen.

Beste sarongrokpatronen voor dames:

Vind hier de top 9 sarongrok en draag ze met stijl,

1. Rode sarong-wikkelrok:

Rode sarong wikkelrok

Rode kleur ziet er erg aantrekkelijk uit en vrouwen dragen ze graag. Deze rode sarong wikkelrokken zijn zeer stijlvol en gemakkelijk verkrijgbaar op de markt. Ga naar de online winkelwebsites zoals jabong, amazon, flipkart, zara, enz. Met geweldige kortingen op online winkelportalen maakt iedereen hulpeloos om ze te stoppen om ze te kopen.

2. Zwarte eenvoudige sarongrok:

Zwarte eenvoudige sarongrok

Deze zwarte lichtgewicht rokken zijn zeer opvallend en modieus. Deze strandrok verbetert de stijl. Probeer deze zwarte sarongrok met de unieke manieren om ze te strikken en krijg geweldige reacties.

3. Witte sarongrok:

Witte sarongrok

Deze prachtige beachwear witte sarongrokken zien er erg stijlvol uit. Ze zijn verkrijgbaar in veel stoffen, waaronder katoen, georgette, chiffon, enz. Koop ze en krijg de prachtige strandlook. Dus deze witte rokken zijn de perfecte jurken voor de strandliefhebbers.

4. Lange sarongrok:

Lange sarongrok

Lange modieuze sarongs worden door de meeste vrouwen geëist. Ze zijn veel gevraagd. Vrouwen dragen ze niet alleen aan het strand, maar ook voor een feestje of andere gelegenheden. Ze zijn verkrijgbaar in een effen tot een bedrukt exemplaar. Koop deze sarong-lange rokpatronen volgens je gevoel voor mode en maak je garderobe sexy.

5. Korte sarongrok:

Korte sarongrok

Korte liefhebbers hier de korte sarongrokjes voor jou. Deze rokpatronen in sarongstijl worden bewonderd door de strandliefhebber. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Koop ze en stropdas met een geweldige stijl geeft je een fantastische look. Deze sarongs zijn erg verslavend en je kunt ze niet laten dragen als je ze draagt.

6. Strandkleding Sarong-rok:

Strandkleding Sarong Rok

Blauw is de kleur van koninklijk. Probeer deze prachtige blauwe rokken met effen tot bloemenprint en zie er prachtig uit. Draag ze met een zijbeenknoop. Het zijn prachtige strand sarong-rokpatronen die erg fantastisch zijn. Haast je en koop ze om de glorie van je kast te verbeteren.

7. Trendy sarongrok:

Trendy sarongrok

Mooie en prachtige oranje rokken zijn zeer comfortabel om te dragen. Ze zijn zeer licht van gewicht en trendy. Wikkel ze over de badpakken om je stijl een boost te geven. Zelfs je zwemjurk ziet er stijlvoller en trendy uit.

8. Roze damessarong:

Roze sarongrok voor dames

De coolste roze rokken zijn erg slim. Roze is de meest favoriete kleur van vrouwen. Deze kleur wordt de meisjesachtige kleur genoemd. Met de elegantie van roze kleuren zullen rokken er geweldig uitzien.

9. Gedrukte sarongrok:

Bedrukte sarongrok

Bedrukte sarongs zijn zeer charmante en aantrekkelijke rokken. De prachtige bloemmotieven met pompons aan de uiteinden zien er erg stijlvol uit. Wikkel ze in met je beste strandkleding. Deze fantastische sarongs zijn verkrijgbaar in alle kleuren of meerdere kleuren.

Draag deze geweldige en trendy sarongrokken. Deze beachwear-jurken zien er cool en comfortabel uit. Zeer compatibel om te dragen in de zomer. Dus probeer een van deze bovengenoemde sarongrokken en krijg de prachtige strandlook.