Een van de dingen die ons mensen anders maken dan dieren, zijn schoenen. Het is het belangrijkste onderdeel van onze accessoires. Het is gewoon dierenhuid geweest voor echte geweven schoenen. Deze schoenenpatronen zijn van tijd tot tijd, van seizoen tot seizoen, geëvolueerd. De kleuren en variëteiten zijn eindeloos. Een van de stijlvolle kleuren in schoenen is zilver.

Verschillende soorten schoenen in zilverkleur:

Hier zijn enkele stijlen van formele en bruiloft zilveren schoenen voor mannen en vrouwen in India:.

1. Zilveren Kitten Heels Damesschoenen:

Zilveren kitten heels dames schoenen

Alle meisjes bewegen zich graag in stijl. Hoge hakken voegen zeker centimeters toe, maar het begint na een tijdje pijn te doen. Dus als je een lange dag hebt, dan zijn zilveren kitten heels schoenen. Ze hebben slechts één inch hakken.

2. Zilveren veterschoenen voor heren:

zilveren schoenen

Van de rappers tot sporters, alle mannen zijn in veterschoenen. Je draagt ​​het om met een bal te spelen of te rennen of om eender welke fysieke activiteit uit te voeren. De mannen voegen een beetje bling toe door zilver te gebruiken in hun veterschoenen. Het is erg stijlvol. Mannen dragen ze het liefst naar feesten en evenementen.

3. Bruids zilveren wigschoenen:

Damesschoenen met zilveren sleehak

Als je echt hakken wilt dragen om te feesten, maar geen concessies wilt doen aan je comfort. Dan zijn zilveren sleehakken het beste voor jou. Omdat het als plateauzolen is, zijn ze comfortabel. De brede hakken helpen je om in balans te blijven.

4. Zilveren sportschoenen:

Zilveren sportschoenen

Je kunt op sportschoenen rennen of je trainingen erop doen. Zilverkleurige sneakerschoenen zorgen voor het juiste comfort en zien er tegelijkertijd stijlvol uit. Het is ideaal voor mannen die er netjes en modieus uit willen zien, zelfs als ze aan het sporten zijn.

5. Zilveren stiletto damesschoenen voor bruiloft:

Zilveren Stilettoes Damesschoenen

Stiletto’s zijn hoge, smalle hakken. Je zult zien dat veel vrouwelijke beroemdheden dit soort schoenen ook gebruiken. Ze hebben diamanten of pailletten erop. Meisjes dragen het naar feestjes. Het is een bruidskeuze.

6. Zilveren loaferschoenen voor heren:

Zilveren loafers voor heren

Loafers zijn favoriet op kantoor. De zilveren loaferschoenen zijn een stijlvolle optie voor kantoorkleding. Ze zijn niet zo blingbling. Zie er stijlvol uit en een ander pakkend gevoel voor heren. Mannen dragen het gemakkelijk op pakken en formele kleding.

7. Zilveren Peep Toes Damesschoenen:

Zilveren Peep Toes damesschoenen

Als je brede tenen hebt, dan zijn peeptoes-schoenen het beste voor jou. Zilveren peeptoes-schoenen hebben een kleine opening bij de tenen. Deze schoenen zijn het beste voor semi-formele feesten. Meisjes kunnen het over alles dragen.

8. Zilveren laarzen Herenschoenen:

Zilveren laarzen herenschoenen

Laarzen kunnen erg saai zijn. Mannen experimenteren graag met kleuren in schoenen. Zilveren laarzen zijn een stijlvolle optie voor de heren. Het is perfect voor een dagfeest, vooral als er veel wordt gedanst.

9. Zilveren satijnen damesschoenen:

Zilveren satijnen damesschoenen

Meisjes houden van satijnen schoenen. Zilver satijnen schoenen hebben een extra gladde afwerking. Bruiden dragen het met hun trouwjurk omdat ze niet erg opzichtig zijn. Ze zijn ook erg slim voor werk.

10. Zilveren sneakers herenschoenen:

Zilveren sneakers heren Schoenen

Geen jongen kan groeien zonder zijn sneakers. Deze ideale schoenen zien er echt geweldig uit in zilver. Het ziet er slim en erg modieus uit. Jonge mannen dragen het voor avondjes uit vanwege het extra comfort.