Hoge hakken zijn de hartslag van veel vrouwen. De magnetische aantrekkingskracht van hoge hakken draait alle hoofden ernaartoe wanneer ze de vloer raken. Vrouwen krijgen een geweldige aantrekkingskracht en het gevoel high te zijn met het dragen van hoge hakken op hun speciale outfits. Wanneer we op het werk zijn of op een speciaal evenement, waarom zouden we ons uiterlijk dan niet een twist geven met hakken die niet alleen onze lengte een verandering geven, maar ook onze etiquette een opmerkelijk verschil maken. Neonkleuren die onlangs een enorme vlucht hebben genomen in de mode van voetaccessoires, zien er verbluffend uit. Vrouwen veranderen niet alleen hun schoenen, maar veranderen ook hun uiterlijk. De kleurrijke hakken lichten op de voeten en maken een oogverblindende indruk. Sommige specifieke outfits hebben perfecte schoenen of sandalen nodig om het uiterlijk helemaal het beste te maken.

schoenen met hoge hakken

Nieuwste en prachtige ontwerpen van schoenen met hoge hakken voor heren en dames:

Dit zijn de beste schoenen met hoge hakken voor dames in de mode.

1. Kitten Heel Damesschoenen:

Damesschoenen met kittenhak

Kittenhakken worden beschouwd als de beste stijl voor het dragen van voeten, waar de vrouwen veel van houden. Door de combinatie van comfort en stijl zijn het de beste schoenen met hoge hakken die er cool uitzien voor feesten en evenementen op zakelijk werk. De hakken van de kitten zijn niet te laag of te hoog, maar een perfecte hoogte die geschikt is voor de plaats.

2. Ronde dichte tenen Pump Dameshakschoenen:

Pumps met ronde tenen en hakschoenen voor dames

Damesschoenen met hoge hakken zijn de mode-iconische voetkleding die beroemd is bij dames en ook veel mannen trekt. In de volksmond alleen bekend als hoge hakken, maken deze pumps je 2 tot 3 inch hoger dan de werkelijke lengte van de dame. Ze zijn normaal gesproken laag uitgesneden rond de voorkant, maar ontwerpen kunnen ook variëren met ronde, dichte tenenvorm of open vingertenen. Verschillende patronen met het lichaam van de schoenen zorgen ervoor dat je niet minder dan 5 tot 6 paar hoge hakken voor jezelf kiest.

3. Stiletto hakken Peep Toes neon roze schoenen:

Stiletto hakken peeptoes neon roze schoenen

Stiletto damesschoenen met hoge hakken worden beschouwd als de hoogste hakken onder vrouwenvoeten. Deze hakken zijn normaal gesproken de potloodhakken. Ze zorgen ervoor dat je lengte 8 centimeter hoger wordt. Vrouwen kunnen met loopproblemen worden geconfronteerd en kunnen zelfs beenletsel oplopen, maar de juiste manier om te lopen met naaldhakken zal uw uiterlijk opfleuren. De hoge hakken zorgen ervoor dat je rechtop staat vanaf het oppervlak en extra zorg nodig hebt tijdens het lopen.

4. Sleehak:

Sleehakken

Sleehakken zijn geschikt voor vrouwen met minder lengte. De schoenen met sleehak zijn er in twee varianten, zoals de schoenen met hakken en de sandalen. De flush high heels zie je terug in de sleehakken, de zool en de hak zijn helemaal één. Terwijl de sandaal sleehakken een wat meer open ruimte hebben in het bovenste deel van de hielen. De schoenen met sleehak voor dames kunnen je een beter platform geven in vergelijking met potloodhakken.

5. Kegelhakken voor dames:

Kegelhakken voor dames

De schoenen met hoge hakken voor dames zijn ook verkrijgbaar in de stijl van kegelhakken. De kegelhakken zijn breed aan de zool en erg smal aan de oppervlakte. De kegelvorm van de hiel zorgt ervoor dat de juiste balans op de voeten draagt. De kegelvormige hakken zijn misschien hoog of te hoog, maar het maakt het gemakkelijk om erop te lopen. Het ontwerp van de sandalen kan exclusief stijlvol worden gemaakt met stroken of riemen om aan de enkel te binden.

6. Laarzen met platformhakken:

Laarzen met plateauzolen

Plateauschoenen met hoge hakken zijn de meest comfortabele en gemakkelijk te dragen schoenen voor vrouwen die graag op hoogte lopen. De plateauhakken zijn verkrijgbaar van korte tot lange maat. Het belangrijkste van de plateauhakken is dat de schoen onder de zool dik is en dat de dame daardoor ook een hoogte krijgt. Vrouwen voelen zich comfortabel bij het lopen met plateauzolen, omdat de slijtage van de voeten helpt om de tenen niet opzij te laten hellen en de hele beenzool bedekt met een basis. De platformhakken zijn zowel in sandaalvorm als in laarzenstijl verkrijgbaar.

7. Enkellaarsjes Hoge schoenen:

Enkellaarzen hoge schoenen

Enkellaarsjes, schoenen met hoge hakken voor heren zijn minder op de markt. Maar mannen die graag hakken dragen, kunnen de enkellaarsjes met hoge toppen zelf aanschaffen. De leren schoenen met zwarte gespen zien er fantastisch uit als mannen. De mate en glans combinatie benadrukt de voeten met een glamour. De extra hoogte op de enkels krijgt ook een extra aantrekkelijke uitstraling aan de voeten.

8. Bodem rode hoge hakken:

Onderkant rode hoge hakken

Vrouwen met rode voeten dragen een bootie-stijl op de tenen. Het puntje van de teen met een tik op de grond met een bloedrode sandaal aan de voeten is hoog in de mode. De rode schoenen met hoge hakken maken een statement-stijl en zien er prachtig uit op een rode jurk of een bijpassende outfit. Een rode sandaal met pomphak en een strik op de teen ziet er fantastisch uit voor een feestkleding of een rode loper-evenement.

9. Mode witte hakken voor heren:

Mode witte hakken voor mannen

Mannen met een voorliefde voor het maken van een statement t stijl, zelfs voor hun voet draagt, kunnen een modieuze witte hakken kiezen die er fantastisch uitzien voor een dynamische impact over de tegenstellingen. De wit-zwarte print op de leren schoenen en de puntige voorkant zien er geweldig uit voor hoge mannen. Ontwerp met strikkoord en zwarte hakken aan de achterkant van de schoenen, ziet er spectaculair uit bij mannen.

10. Zilveren Franse hakken:

Zilveren Franse hakken

De Franse hakken in sandalen en schoenen voor vrouwen zijn erg beroemd onder de korte hakken voor vrouwen. De zilveren hoge hakken voor dames kunnen verbluffend zijn met de Franse hakken die niet te hoog en niet te laag zijn en een perfecte hoogte voor een eenvoudige sobere uitstraling. In de volksmond bekend als Louis-hakken of de Pompadour-haksandalen, lijken de Franse hakken enigszins op de spoolhakken met een curve in de hielen en zijn ze ook van dezelfde niet te hoge hakken in maat.

11. Luxe slangenleerschoenen met hoge hak:

Luxe schoenen met hoge hakken van slangenleer

Hoge hakken schoenen voor heren prachtige ontwerpen in de leren schoenen die het beste zijn voor kantoorkleding en normale slijtage zien er fantastisch uit. Het zwart van de schoenen ziet er ongelooflijk uit en ziet er fantastisch uit bij mannen met een kleinere lengte en past geweldig bij deze schoenen. Sommige mannen die een centimeter verschil in hun lengte nodig hebben, kunnen ongetwijfeld de designer formele schoenen dragen met een extra hoge hak op de cent voor een toename van hun lengte.

12. Met diamanten bezaaide gouden hakken:

Met diamanten bezaaide gouden hakken

Gouden voetenkleding voor vrouwen ziet er geweldig uit en terwijl de sandalen zijn bezaaid met diamanten, krijgen de schoenen een boost. Gouden pumps staan ​​hoog in de mode. Het ongelooflijke ontwerp van fonkelende diamanten ziet er schitterend uit wanneer ze worden gedragen bij speciale gelegenheden op rode loper-evenementen of bruiloften. De hoogste hak die wordt overwogen, geeft een extra verbetering aan de statement-stijl van de schoenen met hoge hakken.

13. Avondlaarzen met hoge hak:

Avondlaarzen met hoge hakken

Schoenen met hoge hakken voor vrouwen met een extra stijl die de hele voet bedekt en een opvallende donkere kleur zoals kastanjebruin of magenta over de potloodhakken zien er prachtig uit. De avondlaarzen met hoge hakken zien er perfect uit voor late feesten of evenementen met gedurfde imagobehoeften. De spitse tenen en de hoge hangende cent en de hoge bedekte enkels zien er klassiek en rijk uit.

14. Cubaanse hakschoenen voor heren:

Cubaanse hakschoenen voor heren

Cubaanse schoenen met hoge hakken voor mannen zijn een extra gewone stijl voor mannen om te kiezen en uit de blauwe stijl voor hun schoeisel. Een enkel met rits en hoge hak aan de achterkant geven een spectaculaire look. De puntige voorkant en de gladde textuur aan de bovenkant geven een opvallende impact op herenvoeten.

15. Zwarte korsethiellaarsjes:

Zwarte laarsjes met korsethak

Zwarte schoenen met hoge hakken voor dames met admin – blazende stijl van korset op de top ziet er prachtig uit. De korsethakken lijken een beetje op de schoenen met mule heels. Het enige verschil tussen de korsethakken en de muilezelhakken is dat de muiltjes tot de bovenste enkel bedekt zijn met het gesloten lederen ontwerp van de schoen, terwijl de korsetschoenen met hoge hakken aan beide kanten open zijn op de bovenste enkel en gesloten zijn met de korset ontwerp. De hakken kunnen variëren van hoge tot lage hoogte die op enigerlei wijze bij de voeten glam . past.

16. Showlaarzen met hoge hak voor heren:

Showlaarzen met hoge hakken voor heren

Showlaarzen voor heren moeten schoenen met hoge hakken dragen, omdat het onvermijdelijk is om een ​​hoogte te tonen zodat het publiek de show duidelijk kan zien. Een behoorlijke hoogte van de show mannen zullen zeker een succes aan de show geven. Een zwarte schoen met een zekere hakhoogte doet de rest.

17. Witte dikke hakken:

witte dikke hakken

Witte schoenen met hoge hakken zien er de all-time favoriet uit en show-stop-stijl voor damesvoeten. De dikke hakken zien er dynamisch uit als de schoenen hoog zijn en de zool is dik met de dikke stijl. De grof gestileerde hakken zijn breed en vierkant van vorm. Ze komen in korte hoogte tot medium hogere maat. Zulke hoge hakken zien er sportief dik en opvallend uit net als de naaldhakken. Het wordt ook gemakkelijk om op dikke hakken te lopen.

18. Hoge hak sportschoenen:

Sportschoenen met hoge hakken

Heren sportschoenen hebben een algemene hoogte voor een betere sportieve act. De schoenen met extra hakken krijgen de ziel in de platformbasis en de hele sportschoenen krijgen een hogere look. Mannen kunnen zulke schoenen met hakken dragen om een ​​betere sport te spelen. De achterkant van de ziel krijgt daarvoor een dik oppervlak.

19. Komma-hakken:

Komma hakken

Het is heel ongebruikelijk en een heel andere stijl van ontwerpen met hoge hakken in schoenen. De comma heels zijn nieuw in de modewereld en staan ​​hoe dan ook zeer aantrekkelijk aan de voeten. Het algemeen bekend als het leesteken “komma” -teken is ontworpen voor de hiel van de schoenen. Het is best zwaar om op zulke hakken te lopen. Vrouwen moeten langzaam en met tempo lopen om op komma-schoenen met hoge hakken te lopen.

20. Fantasie hoge hakken:

Fantasie hoge hakken

De fantasiehakken voor dames hebben het glamoureuze stijlstatement in hun ontwerpen. De designerlook van de fantasiehoge hakken ziet er dynamisch uit en geeft een oogverblindende impact. De gekke ontwerpen met wildcard-hakstijl zijn uitstekend en trekken er altijd aantrekkingskracht naar toe. Het speciale verband heeft ook een speciaal ontwerp nodig om de voet te dragen. Er zijn zoveel ontwerpen in de fantasiehakstijl. Vrouwen met extra fashion weirdness zullen ze zeker graag dragen, anders is het niet ieders kopje thee.

Naast de hierboven beschreven hakken hebben we ook variëteiten van hoge hakken die in het oog springen voor een glamour in onze stijl. De espadrille-schoenen zien er net zo fantastisch uit als alle andere hakken. Het stoffen bovenwerk van de schoenen is uniek ontworpen. De espadrilleschoenen hebben de fiberzool en hebben beide soorten hakken zoals de sleehak of de platte. De traditionele stijl van het dragen van voeten in de Oxford heeft de academie-look in zijn ontwerp. De schoenen met hoge hakken in Oxford-stijl zijn over het algemeen plat aan de basis en opmerkelijk iets meer hoogte aan de achterkant. Om funkier in de stijl te worden, gaan de coole hakken, bekend als de uitgesneden hakken, geweldig. De ontwerpen van de hakken hebben een snit om het er specifiek en klassiek uit te laten zien. Schoenen met bandjes en hoge hakken maken ook een briljante indruk op vrouwen. Meestal gedragen voor stijldansen, geven de hakken de danser een perfecte ondersteuning aan de vloer. Ze zijn aan de oppervlakte geaard en zijn op die manier gemakkelijk vrij te dansen. De verticale lift die verkrijgbaar is bij u schoenen met hak ziet er ook fantastisch uit bij huwelijksgelegenheden.