Turkse vrouwen zijn een van de mooiste vrouwen ter wereld. Ze zijn heet, geestig en hebben ogen om voor te sterven. Het is waar dat ze dit allemaal genetisch krijgen en hun schoonheidsgeheimen zijn van de ene generatie op de andere doorgegeven. Laten we een paar eenvoudige schoonheidsgeheimen bekijken die volgen, zodat zelfs wij ze kunnen uitproberen en er prachtig uitzien.

Hier zijn de beste Turkse schoonheidstips en geheimen.

Rozenwater:

Turkse schoonheidstips en geheimen rozenwater

Turkse vrouwen gebruiken regelmatig rozenwater om puistjes te verminderen en om hun huid strakker te maken, waardoor deze ook fris blijft. Op de natuurlijke manier doen zou het beste zijn en daarvoor moet je rozenblaadjes koken en dan wachten tot het water koel genoeg is om op het gezicht te worden aangebracht. Je kunt ook een pure rozenwaterspray kopen, die minder tijdrovend is en net na een bad wordt aangebracht.

Rode henna:

Turkse schoonheidstips en geheimen Rode Henna

Rode Henna is traditioneel voor Turkse vrouwen en wordt beschouwd als heilige versieringen op het lichaam. Ze schilderen hun handen en voeten met ontwerpen en zijn een must tijdens hun bruiloften. Neutrale henna wordt ongeveer een uur voor een shampoobad op de hoofdhuid aangebracht. Dit is voedend voor het haar en houdt het gezond en sterk.

Yoghurt:

Turkse schoonheidstips en geheimen Yoghurt

Yoghurt is een delicatesse voor Turken en wordt geserveerd met bijna elk voedselproduct. Ze hebben het niet alleen vanwege de smaak maar ook voor een gezonde spijsvertering en worden zelfs uitwendig toegepast. Yoghurt direct op de huid gebruiken of mengen met citroensap is een veelgebruikte methode om de huid gladder te maken.

Zwarte zepen:

Turkse schoonheidstips en geheimen zwarte zeep

Turkse vrouwen gaan naar Hammams, beroemde Turkse baden die afstammen van het Romeinse bad en er al eeuwen zijn. Ze maken niet alleen hun huid zacht en zijdeachtig, maar openen ook de poriën bij zweterig weer. Er is een speciale zwarte zeep die ze gebruiken en die overal ter wereld verkrijgbaar is, die het lichaam diep reinigt en als een geweldige scrub fungeert. Je zou zien dat je dode huid wordt weggespoeld en een nieuwe huid je een jongere jij geeft. Het aanbrengen van rhassoul klei uit Marokko zou het beste zijn na de scrub.

Suikerwas:

Turkse schoonheidstips en geheimen Sugar Wax

Suikerwax is een gemakkelijke methode om ongewenst haar in het lichaam te verwijderen. Het maakt niet alleen je huid helder, maar exfolieert ook de dode huid. Neem twee kopjes suiker en meng het met 1/4 kopje citroensap en 1/4 kopje water en kook het dan. Koel het af tot het op je huid van toepassing is en verdeel het vervolgens over de gebieden tot de laag dun is. Trek strips uit de tegenovergestelde richting van waar het haar is gegroeid.

Kohl:

Turkse schoonheidstips en geheimen Kohl

Kohl is een heel oud schoonheidsgeheim dat door de Egyptenaren is doorgegeven. Kohl wordt samen met het zwarte poeder gebruikt en is nu gemakkelijk verkrijgbaar in verschillende merken op de markt. Je kunt gewoon goede Kohl Kajal’s pakken, waardoor je ogen er helder en expressief uitzien.

Honing masker:

Honingmaskers zijn geweldig voor het gezicht omdat ze minerale zouten, vitamines en aminozuren bevatten. Het concept is geërfd door de Egyptenaren en was een zeer beroemd recept voor schoonheid. Het hydraterende element in honing maakt de huid van de vrouw zacht en glad. Een beetje citroensap zou betere resultaten geven voor het gezichtsmasker.

Oliën:

Turkse Schoonheidstips en Geheimen Oliën

Cactusvijgolie wordt door de Turkse vrouwen gebruikt vanwege de anti-verouderingseigenschap. Dit kan echt effectief zijn om de tijd te laten draaien en deze niet op onze huid te laten reflecteren. Arganolie is beroemd vanwege het vitamine E-gehalte en ook vanwege de vetzuren. Het houdt de huid gehydrateerd en verzacht het.