Ons lichaam functioneert vaak beter en we voelen ons actiever als we ons aan biologisch voedsel houden, net zo voelt onze huid beter aan als we het behandelen met natuurlijke en biologische producten in plaats van met normale cosmetische producten die chemicaliën bevatten. Om u te helpen alles te ontdekken wat goed is voor de huid, vindt u hier een lijst met 15 natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten die uw huid er na elk gebruik beter uit laten zien. Laten we eens kijken,

Beste natuurlijke en biologische huidverzorgingsmerken in India:

Laten we de top 15 van beste biologische en natuurlijke huidverzorgingsmerken voor mannen en vrouwen vinden.

1. De bodyshop:

De Body Shop

De bodyshop, een van de toonaangevende merken in de gezondheidszorg en cosmetica, maakt producten die er niet alleen mooi uitzien, maar ook een heel goede invloed hebben op de gezondheid van zowel de gezichts- als de lichaamshuid. De producten zijn gemakkelijk te vinden bij de vele verkooppunten van het merk in winkelcentra en winkelcomplexen.

 • Pluspunten & nadelen: De aantrekkelijke verpakking en langdurige geur van elk product zal u dwingen om het te kopen, maar de prijs kan een beetje hoog zijn voor de massa.

2. Biotiek:

Biotiek

Een merk dat de afgelopen jaren veel erkenning heeft gekregen voor haar haar- en huidverzorgingsproducten. Biotique is een goedkoper maar even effectief alternatief geworden voor alle biologische merken die niet erg betaalbaar zijn voor de massa.

 • Pluspunten & nadelen: De producten zijn beschikbaar voor de algehele huid- en haarontwikkeling. Ook is elk product redelijk geprijsd en verpakt.

3. Himalaya:

Himalaya

Himalaya is een van de oudste en vertrouwde huidverzorgingsmerken in India. Hun producten zijn biologisch en geurig en ook redelijk geprijsd. Ze staan ​​bekend om hun gezichtsreinigers en scrubs die een aantal echt heilzame ingrediënten bevatten, zoals abrikozen en walnoten..

 • Pluspunten & nadelen: Redelijk geprijsd en beschikbaar in goede hoeveelheden met hoogwaardige ingrediënten en zichtbare effecten.

4. Lotus-kruiden:

Lotus Kruiden

Lotus Herbals staat bekend om hun lotions en vochtinbrengende crèmes, evenals andere huidverzorgingsproducten zoals gezichtsmaskers. Hun SPF-zonnebrandlotion is een zeer beroemd en geliefd product vanwege het matte effect en de zichtbare resultaten.

 • Pluspunten & nadelen: Een matte zonnebrandcrème die zijn werk doet zonder je huid vet of vet te maken. Betaalbaar en goed in kwantiteit.

5. Khadi Naturals:

Khadi Naturals

Khadi Naturals produceert enkele van de beste kruidenproducten voor huidverzorging. Deze producten zijn niet alleen biologisch, maar ook hun verpakking die gemakkelijk kan worden hergebruikt of gerecycled. Hun producten zoals badzout, body- en lipscrubs en balsems zijn erg beroemd.

 • Pluspunten & nadelen: Zeer natuurlijke en effectieve producten die ook nog eens slim verpakt zijn.

6. VLCC:

VLCC

VLCC gelooft in het bouwen en ontwikkelen van huidverzorging. Hun gezichtsproducten zijn ook verkrijgbaar in verschillende kits, zoals gezichtskits en opruimkits die essentiële oliën bevatten, scrubs gemaakt van fruit en andere dergelijke biologische ingrediënten. Veel toonaangevende salons gebruiken producten van dit bedrijf voor hun klanten.

 • Pluspunten & nadelen: Wordt geleverd in kits die geschikt zijn om je gezichtsbehandeling of schoonmaakbeurt thuis te laten doen.

7. Kama Ayurveda:

Kama Ayurveda

Een ander ayurvedisch merk dat een aantal echt goede kruidenschoonheidsproducten ontwikkelt, is Kama Ayurveda. De ingrediënten die in alle producten van dit bedrijf worden gebruikt, zijn meestal rauw en biologisch en helpen je die glans en schoonheid te bereiken met de meest speciale ingrediënten in het comfort van je huis.

 • Pluspunten & nadelen: De producten kunnen in sommige gevallen een beetje prijzig zijn.

8. Bosbenodigdheden:

Bosbenodigdheden

De geur van elk product van het merk Forest Essentials zal je echt het gevoel geven dat je zo uit de natuur een betonnen jungle in loopt. De shampoos, bodywash en badscrubs van dit merk zijn zeer geliefd en aanbeden door zelfs veel beroemdheden en andere mensen.

 • Pluspunten & nadelen: Hoewel de prijs misschien een beetje hoog lijkt, is het de moeite waard om dit product te kopen.

9. Zielboom:

Ziel Boom

Soul Tree, een opkomend merk voor biologische make-upproducten, verwerft een reputatie voor zijn biologische make-upproducten. Hun essentiële oliën, scrubs, body wash enz. zijn bekend en verkrijgbaar bij geselecteerde winkels.

 • Pluspunten & nadelen: Alleen verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten en websites.

10. Zuivere aarde:

Zuivere aarde

Een merk dat geliefd is bij velen, maar dat slechts voor enkelen beschikbaar is. Pure Earth-producten zijn gemaakt van ruwe en maagdelijke oliën en andere ingrediënten, waardoor de producten echt puur zijn. De producten zijn alleen verkrijgbaar bij toonaangevende winkels en websites, waardoor het voor velen ontoegankelijk is.

 • Pluspunten & nadelen: Geen noemenswaardige gevolgen, een zeer puur productmerk.

11. Patanjali:

Patanjali

Een merk dat in de loop van de tijd veel erkenning heeft gekregen, Patanjali is niet alleen een merk voor gezondheidszorg of huidverzorging, maar ze creëren en verkopen ook veel kruidenierswaren en andere artikelen voor thuisgebruik en eetwaren. Hun producten staan ​​bekend als goedkoop, waardoor het betaalbaar is voor alle klassen van de samenleving.

 • Pluspunten & nadelen: Er zijn geen significante gevolgen van dit merk, maar veel goede factoren, zoals de beschikbaarheid in veel winkels en ook de betaalbaarheid.

12. Avon:

Avon

Een merk dat al geruime tijd bestaat, ze maken allerlei biologische cosmeticaproducten. Het bedrijf produceert ook enkele andere soorten make-upproducten die een bepaalde hoeveelheid chemicaliën kunnen bevatten.

 • Pluspunten & nadelen: Het merk en zijn producten zijn niet bij veel verkooppunten verkrijgbaar, waardoor het voor klanten moeilijk is om hun producten te vinden.

13. Doorzichtige dekking:

Doorzichtige dekking

Een merk van biologische make-upproducten, pure dekking creëert een aantal echt coole cosmetica. Deze komen ook in een zeer aantrekkelijke verpakking. Hun compacts kohls, perspoeders zijn enkele van de meest bekende producten. Hoewel het merk niet erg bekend is bij de massa, wint het snel aan bekendheid.

 • Pluspunten & nadelen: Het merk is niet bij veel verkooppunten verkrijgbaar en kan voor de meerderheid een beetje prijzig zijn.

14. Ayur-kruiden:

Ayur Kruiden

Een oud Indiaas merk dat bekend staat om hun biologische shampoos en zeeprepen, Ayur Herbals is al heel lang op de markt. Het merk vereist niet veel marketing omdat het in de loop van de tijd veel klanten heeft gekregen die blindelings op het merk vertrouwen en zijn producten kopen.

 • Pluspunten & nadelen: Het merk is in sommige delen van het land niet algemeen verkrijgbaar, hoewel elk product redelijk geprijsd is.

15. Alleen kruiden:

Gewoon kruiden

Een merk dat nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid erkenning moet krijgen, maar dat stadium langzaam en gestaag bereikt, Just Herbs is een goed merk voor kruidenschoonheidsproducten. Zoals de naam al doet vermoeden, leggen ze de nadruk op het gebruik van alle heilzame en cruciale Indiase en buitenlandse kruiden in hun producten.

 • Pluspunten & nadelen: In de producten van dit merk wordt een grote verscheidenheid aan kruiden gebruikt.

Het kiezen van een gezondere levensstijl zal een enorm gunstig effect hebben op je dagelijkse routine, maar net als ons lichaam heeft ook onze huid wat gezonde voeding nodig. Met behulp van biologische huidverzorgingsproducten kunnen we niet alleen een herstelde huid bereiken, maar ook zorgeloos zijn over eventuele bijwerkingen.

Veel Gestelde Vragen:

1. Kan ik kruidenschoonheidsproducten van verschillende merken gebruiken??

Ja, u kunt schoonheidsproducten gebruiken van een biologisch make-upproductmerk naar keuze dat past bij uw budget en uw huidtype uit de verscheidenheid aan make-upmerken op de markt.

2. Is Patanjali een Indiaas huidverzorgingsmerk??

Ja, Patanjali is een Indiaas merk opgericht door een hindoeïstische heilige dat niet alleen beperkt is tot het maken van huidverzorgingsproducten, maar ook gezondheidszorg, voedsel, hygiëne en andere soorten producten produceert.

3. Waar kan ik natuurlijke schoonheidsproducten kopen??

Natuurlijke schoonheidsproducten zijn te vinden in veel cosmetica- en drogisterijen. Mensen kunnen deze producten ook online kopen op sites zoals Amazon en andere websites die schoonheidsproducten verkopen.