Всички имаме поне един ден в седмицата, в който сме мързеливи да си правим косата или косата ни не стои правилно. Без притеснения за това сега !! Последната гореща тенденция в аксесоарите за коса е забрадката. Това е един от най -простите и бързи начини за прическа.

Най -добрите стилове на шал за глава за жени и мъже:

Ето някои бързи и прости начини за стилни красиви шалове, които ще направят деня ви красив.

1. Усукан тюрбан:

Усукан тюрбан

Този усукан тюрбан ще ви даде цялостен градски вид. Поставете шалчето отзад на врата си и дръжте краищата му отпред. След това пресечете двата края, един върху друг и ги завъртете още веднъж, така че краят, с който сте започнали, да дойде в една и съща ръка. Издърпайте ги плътно и опънете в тила.

2. Bouffant Beauty:

Bouffant Beauty

Гореща тенденция в стиловете на шал за глава – Bouffant beauty. Това е типичен стил за тези, които обичат да носят косата си на коса или кок. Сгънете шала си на трети. Вратовръзката е около кок или нагоре. Това ще поддържа косата ви вдървена и добре поддържана.

3. Ретро обрат:

Ретро обрат

Това е един от най -лесните начини за връзване на забрадката. Може да се завърже на кок или дори на опашка. Този шал за увиване на главата е за предпочитане с по -къса дължина за по -сладък вид. Просто носете най -добрите си нюанси и всичко е готово да изглеждате готино през лятото.

4. Мъжки шал от тюрбан:

Мъжки шал Тюрбан

Кой каза, че шаловете са само за жени. Тази мъжка забрадка е универсален вид обвивка. Той е много лесен за носене и може да се носи като тюрбан или качулка. Колоездачите могат да го носят като бързо обвиване около главата и лицето, за да покрият лицето ви от вятъра. Материалът е мек и лек от изкуствен материал. Също така е удобно да се носи през целия ден.

5. Винтидж шал за глава:

Винтидж шал за глава

Един от най -традиционните начини за връзване на шал за глава. Квадратният шал се сгъва в триъгълник. След това тя се драпира върху горната глава по такъв начин, че заостреният край да е отзад. Другите два края са завързани под брадичката.

6. Булчински шал за глава:

Булчински шал за глава

Всяка булка мечтае да изглежда най -добре и пазарува много избирателно за сватбата си. Тази булчинска забрадка е от мрежест материал и силно бродирана с кристали, мъниста и перли. Има флорален дизайн. Това прави булката да изглежда деликатна и подобна на ангел в деня си D.

7. Мюсюлманска булчинска рокля с булка:

Мюсюлманска булчинска рокля с глава

Този шал е красиво изработен с мъниста и пайети. Той е двуслоен, а червеният цвят прави ружът на булката по-забележим. Използваният материал е коприна и затова е мек и управляем от булката.

8. забрадка за пустинята:

Забрадка за пустинята

Това е най -популярната мъжка забрадка за пустинята, тъй като ви предпазва от силния прах и силните слънчеви лъчи. Вземете единия край на правоъгълния шал за глава и го увийте около главата си, а с другия край покрийте ушите, носа и устата си и го закрепете или приберете отгоре

9. Сикхски шал за глава:

Шал за глава на сикхи

В религиозните книги на сикхите се казва, че мъжете не трябва да се подстригват и да носят забрадка, наречена тюрбан. Стилът на връзване на сикхския тюрбан е различен от другите тюрбанови стилове. Различните стилове на сикхския тюрбан са – Patka, Basic turban и Fortress turban.

10. Раджастански шал за глава:

Раджастански шал за глава

Типичният шал за глава на Раджастан е известен също като Pagari. В пагари шалът се навива около главата. Има различни имена и начини за връзване на Pagari. В Раджастан има различен начин за връзване на Пагари на всеки 10 – 15 км, които пътувате. Има различни тюрбани за различните сезони – Панчаранга по време на прибиране на реколтата, Фалгуния по време на Холи, Черен чунари тюрбан по време на Дивали и Мотара по време на Ракша Бандхан.

11. Гигантски африкански лък:

Гигантски африкански лък

Прекрасен дамски шал за глава. Съберете цялата си коса и я завържете на топ. Поставете обвивката на главата в задната част на главата си така, че да е по -ниска до тила. След като издърпате свободните краища отпред, завържете ги на възел и ги сгънете, за да направите огромен лък. Пъхнете краищата в носни клапи.

12. Шал за глава на еврейска пеперуда:

Шал за глава на еврейска пеперуда

Този стил на женски шалове с пеперуди е много популярен в Йерусалим. Жените комбинират два шала с различни цветове, за да дадат поразителен ефект. Двата шала са с квадратна форма и обикновено са само с ресни, докато другият не е. Шалът с ресни се връзва върху този, който не е с ресни.

13. Стил на покритие на главата тип Dupatta:

Дупата тип покритие на главата

Това е един от най -типичните традиционни начини за драпиране на дупата, правоъгълен дълъг шал за глава. Дупатата е обърната, главата я покрива отзад. Другите два края падат върху раменете, а едната страна е драпирана върху другата. Това е често срещан стил по време на сватби и религиозни функции.

14. Кашмирски шал за глава:

Кашмирски шал за глава

Най -бляскавите и дизайнерски забрадки са тези от Кашмир. Обикновено два различни шала са вързани около главата, оставяйки краищата отзад. Горният шал е украсен с бижута, които покриват челото и ушите.

15. Шал за глава на гърба:

Шал за глава на гърба

Това са типичните красиви шалове за дами от африканските нации. Косата им обикновено е много гъста, къдрава и неуправляема. Косата им е пухкава. Този стил покрива косата и придава много приличен и изискан вид. Дългият шал покрива цялата глава, а хлабавите краища са вързани на кок отзад.

И така, какво чакате ?? Просто украсете красива забрадка и облечете нов облик, за да изненадате всички. Не е нужно да ходите и да купувате нов шал; използвайте всяко парче плат, което е за изхвърляне, и му придайте нов облик. Шалчето е един от страхотните аксесоари както за мъже, така и за жени и можете да направите прекрасно модно изявление, където и да отидете.