Когато казваме Низорал, първата дума, която трябва да изречем за това име, е думата Кетоконазол. Общото наименование на Nizoral е кетоконазол и ако се чудите какво всъщност означават тези имена, ето кратка представа за вас. Низорал или кетоконазол е противогъбичен антибиотик, който обикновено се използва за гъбични инфекции. В света на косата обаче това се нарича медикаментозно заболяване, което вливаме в шампоаните, за да предотвратим проблемите с косата или скалпа. Този антибиотик, когато се използва като шампоан, може не само да прогони устойчивия ви пърхот, но и да ви помогне да съживите мъртвата умираща коса, като третирате скалпа. Низорал е антибиотик, но има и марка със същото име и същите ползи за проблемите с косата. Списъкът е включен по -долу.

Топ 9 шампоани Nizoral за проблеми с косата:

Нека да разгледаме най -добрите низорални шампоани.

1. Nizoral A-D кетоконазол шампоан:

низорални шампоани

Шампоанът A-D с кетоконазол от Nizoral е класическият шампоан против пърхот, опакован в синя професионална бутилка. Този шампоан се специализира в грижата за пърхота, контролирайки излишното изсушаване на скалпа, което може да бъде основната причина за лющене и сърбеж. Контролирайки контрола на влагата в скалпа, класическият шампоан Nizoral наистина е продукт, достоен за избор.

2. Шампоан Nizoral против пърхот:

Шампоан Nizoral против пърхот

Без аромат и дерматологично тестван, шампоанът против пърхот от Nizoral е опакован в прозрачна розова бутилка, съдържаща най -важното за превъзходно отстраняване на пърхота. Почиствайки мекия ви скалп и премахвайки пърхота и примесите, този шампоан ще ви облекчи от сухота и сърбеж на скалпа.

3. Низорал 2% шампоан с кетоконазол:

Nizoral 2 кетоконазол шампоан

Кетоконазол е антибиотичен грибен продукт, който основно се грижи за основните проблеми с косата и скалпа като инфекции или пърхот. Ето защо Nizoral интегрира 2% от кетоконазол, който би прогонил всички остатъци от пърхот и бактерии, причиняващи инфекция, позволявайки на скалпа ви да остане здрав и хидратиран.

4. Шампоан Nizoral против пърхот:

Nizoral шампоан против пърхот

Проблемите с пърхота или скалпа обикновено са причинени от микроскопичните ми микроби или бактерии, които присъстват в скалпа на всеки човек. В трудни ситуации като сух или лющещ се скалп тези микроби се размножават на брой, което води до прекомерен пърхот. Отивайки до първопричината за всички проблеми и я почиствайки от самото клетъчно ниво, шампоанът против пърхот от Nizoral наистина е удоволствие за вашата коса.

5. Низорал гел шампоан:

Низорал гел шампоан

Освен пърхот и сърбеж по кожата, друг основен проблем с косата може да бъде посочен като увредена шевелене на косата. Това обикновено се случва, когато косата ви бързо губи съдържанието на влага поради сушата в скалпа. Ето защо в този шампоан Nizoral основата на продукта е направена от гел, който би хидратирал и проникнал дълбоко в косата ви за дълготраен ефект.

6. Nizoral Шампоан против пърхот:

Низорал против шампоан против пърхот

Шампоанът против пърхот от Nizoral използва своите благоприятни противогъбични свойства, за да изглади и омекоти грубо увредената коса, докато работи върху скалпа ви, за да премахне възможните причини за инфекция, себорея или пърхот, за да можете да спортувате здрава глава.

7. Фармацевтична медицина Nizoral 2% шампоан против пърхот:

Аптечна медицина nizoral 2 шампоан против пърхот

Освен като търговска марка, Nizoral може да бъде разпознат и с друго име, именно кетоконазол, противогъбично заболяване при проблеми с косата и скалпа. По този начин фармацевтичната медицина използва предимствата на 2% Nizoral за лечение на пърхот и други свързани проблеми.

8. Nizoral SS- 2% разтвор на скалпа на кетоконазол:

Nizoral SS-кетоконазол 2 разтвор на скалпа

Първото нещо, от което се нуждае скалпът ви, е цялостно почистване, което би премахнало остатъците от пърхот и натрупването на остатъци от продукта, отваряйки порите на скалпа ви, така че Nizoral в този шампоан най -накрая може да помогне на скалпа ви да се лекува, за да избегне по -нататъшен пърхот проблеми.

9. Nizoral 1% Лечение против пърхот:

Лечение против пърхот с Nizoral 1

1% шампоан против пърхот е по-скоро метод на лечение с предимствата на прост процедурен шампоан. Неговите противогъбични и антибактериални свойства помагат да се контролира производството на пърхот, като същевременно се поддържа ph баланс на скалпа.