Спомням си времето, когато бях малък, аз и майка ми ходехме в близките магазини да купуваме шампоан. Един продукт, който беше виден в най -горната стойка на магазина, беше тази марка CLEAR. Майка ми също поиска само тази. Предполагам, че това е най -лесно достъпната марка шампоан. Тогава нямахме достъп до онлайн пазаруване. Така че единствената ви възможност бяха магазини близо до вашето място. Ние, клиентите, бяхме изцяло на милостта на търговците. И затова повечето от вас биха се съгласили с мен Ясният шампоан е по -скоро спомен от детството.

Но определено марката се обновяваше от време на време. Те са добавили още много нови шампоани към продуктовата си гама. Обичам тази марка, защото предлагат наистина достъпни цени. Освен това те са много лесно достъпни в най -близките ви магазини. Освен това опциите за размер също са страхотни. Марката е доста замислена, тъй като те пуснаха редица шампоани, имайки предвид общите грижи за косата на жените.

Така че, достатъчно похвали за марката. Сега, нека да разгледаме някои от най -добрите прозрачни шампоани, налични в Индия, заедно с техните характеристики и предимства.

Най -добрите бистри шампоани в Индия:

1. Ясно подхранващ шампоан против пърхот за грижа за скалпа:

бистри шампоани

Това е за зимите, когато ще имате твърде много проблеми с пърхота. А човек със суха коса и сух скалп е основна грижа. Така че, имате нужда от подхранващ шампоан, за да се грижите за сухия си скалп. Това е идеално за този сезон. Той не само ще се погрижи за сухия ви скалп, но и ще предпази пърхота.

2. Изчистете скалпа & Шампоан за цялостна грижа за терапия за красота на косата:

Clear Scalp & amp; Подхранващ шампоан против пърхот за цялостна грижа за косата

Тази е различна от предишната в случай, че се объркате. Това не само подхранва скалпа ви, но и се грижи за цялостното ви здраве на косата. Той овлажнява цялата ви коса, като намалява появата на разцепени краища. Той също така поддържа краищата на косата ви здрави.

3. Clear Women Herbal Fusion шампоан против пърхот:

Clear Women Herbal Fusion шампоан против пърхот

Обичам този шампоан от House of Clear заради билковите му съставки. В него има доста добри и естествени продукти. Той има добротата на азиатските екстракти, екстракти от женшен и екстракти от чаено дърво. Тези органични продукти ще задържат пърхота ви доста ефективно.

4. Ясен шампоан против падане на косата:

Ясен шампоан против падане на косата

Това е един от най -популярните шампоани от широкия прозрачен чадър за шампоан. Това е тяхното средство против косопад. Той предотвратява или намалява падането на косата до голяма степен. Така че, ако сте от онези момичета, които изпитват ужасно падане на косата, това е чудесна бутилка за вас.

5. Clear Ultra Shea Shampoo за гладка коса:

Прозрачен шампоан Ultra Shea

Това е от тяхната гама шампоани от шеа. Както всички знаем, че маслото от шеа е наистина добро за вашата коса. Този шампоан ще заключи влагата в косата ви, поддържайки кичурите ви меки, гладки и здрави.

6. Clear Men шампоан против пърхот – Cool Sport Menthol:

Clear Men Шампоан против пърхот - Cool Sport Menthol

Марката Clear е синоним на шампоани против пърхот в Индия. Но с течение на времето те се обновиха и измислиха редица варианти дори в своите шампоани против пърхот. Това е тяхната гама ментоли специално за мъже. Това осигурява незабавна свежест и ментолова прохлада на косата ви.

7. Изчистете шампоана за почистване против пърхот, сух и повреден:

Ясен шампоан против пърхот Сух и повреден ремонт

Както казах, това е техният популярен шампоан за пърхот, но с малки вариации. Това е предназначено за суха и увредена коса. Сега, при суха и увредена коса пърхотът е основен проблем. Така че, това е бутилката, която трябва да използвате в тези нещастни ситуации.

8. Шампоан за почистване на щети и възстановяване на цвета:

Шампоан за изчистване на щети и възстановяване на цвета

Това, което харесвам в тази марка, е, че те наистина са насочени към всяка грижа за косата. Този шампоан е за боядисана и увредена коса. Използвайте това и вижте разликата, преди да довършите тази бутилка.

9. Шампоан за изчистване на силни дължини:

Ясен шампоан за силни дължини

Това е предназначено за тези изключително дълги коси. Сега поддържането на дълги коси е главно главоболие. Има редица проблеми като – сухота, пърхот, повредени краища, цепене и т.н..

По този начин съм сигурен, че вече сте разбрали любимия си шампоан. Продължете и опитайте този ясен шампоан. Кажете ми любимия си шампоан в коментарите по -долу.