Различните типове коса изискват различни видове грижи. Докато на красавиците с права коса им е лесно, това е доста трудна работа за къдравите глави, които постоянно се борят да запазят къдриците на място. Укротяването на глава, пълна с къдрици, не е парче пай. Къдриците се заплитат, къдрят и още повече се заплитат и затова се нуждаем от специални грижи за специалната коса, с която се развяваме.

най -добрите шампоани за къдрава коса

За щастие, напредващите търговски пазари имат точно нещо специално, което търсим, шампоан, създаден специално за къдравите момичета.

Списък на шампоани за грижа за косата за къдрава коса:

Погледнете в списъка по -долу, за да намерите този, който е идеален за вас, така че да имате добър ден за коса, по цял ден всеки ден.

1. Укрепващ шампоан Garnier Fructis за къдрава коса:

Укрепващ шампоан Garnier Fructis за къдрава коса

Укрепващият шампоан на Garnier има широк диапазон, но този, който търсим, има вградени думите лъскав и блясък, което е точно това, което прави, за да държи под контрол здравите заплитания. Хидратирането на кичурите и подхранването им никога не е било по -добро от това. Произведено с плодови микромасла, това осигурява отдавна изгубеното хранене и запазва къдренето заключено.

2. Шампоан за лечение на къдрава коса:

Шампоани за къдрава коса

Често много шампоани, определящи къдриците, са химически вредни за крехките ви къдрици, където унищожават целия вид на къдриците, опитвайки се да ги укротят до съвършенство. Тук се появява шампоанът за лечение от Curly Hair Solutions. Шампоан без силикон и строга формула за лечение естествено ще контролират Ph баланса на косата ви, поддържайки я хидратирана, но в същото време разбираща.

3. Напълно усукан шампоан с билкова есенция:

Напълно усукан шампоан с билкова есенция

Тотално усуканият шампоан на Herbal Essence се предлага в лъскава лилава бутилка, пълна с екстракти от зрънце, които допълват нишките от произхода на фоликулите, като ги правят силни и еластични, така че да можете да се похвалите с великолепна глава на къдрици, без да се притеснявате за накъдряне по всяко време на деня.

4. Шампоан L’Oreal Vive Pro Hydragloss за къдрава коса:

L’Oreal Vive Pro Hydragloss шампоан за къдрава коса

L’Oreal Paris Vive Pro Hydragloss експертно се грижи за поддържането на вашите косички подхранени и хранени с основни хранителни вещества, докато работи върху корените, за да ви осигури дълготрайни къдрици, без да се притеснявате за счупване или разливане. По същество пълен с витамини против косопад, този шампоан овлажнява сухата коса и я поддържа опитомена.

5. Шампоан Tresemme Climate Control за къдрава коса:

Tresemme Шампоан за контрол на климата за къдрава коса

Всички сме били жертва на знойния топъл ден, когато косата ви губи влагата си и започва да ви дивее. Именно за да се избегнат тези ситуации, Tresemme представи шампоана за контрол на климата, който образува защитна ключалка около усуканите ви нишки, като ги поддържа имунизирани срещу сухота и измръзване.

6. Шампоан TIGI Catwalk Curls Rocks:

Шампоан TIGI Catwalk Curls Rocks

TIGI Catwalk ви представя шампоанското издание Curls Rock, създадено специално за вашата къдрава грива, където е известно, че шампоанът се задържа във влага за повече от 24 часа, хидратирайки нишките от корените, така че не може да се накъса, докато се опитвате да разтърсите лъскавия си поток грива.

7. Fekkai Luscious Curls Шампоан:

Шампоан Fekkai Luscious Curls

Фредерик Фекай представи шампоана за пикантни къдрици със специална смес от нектар и женшен, която изглажда неравномерните кичури и предпазва от къдрене. Бутилката, опакована в бежова бутилка, има гладък аромат и ефективни формули за подобряване на къдриците.

8. Шампоан за изглаждане на къдрици Toni And Guy Frizz:

Toni And Guy Frizz изглаждащ шампоан за къдрици

Основната перспектива за шампоана за изглаждане на къдрици на Тони и Гай е да се заключи накъдрянето, което е основната причина за всички заплитания и натрупвания на продукти. Този лек шампоан, опакован в красива розова бутилка, веднага ще извади заплитанията, като същевременно държи къдриците под контрол.

9. Шампоан за изглаждане на Bumble And Bumble Conscious Curl:

Bumble And Bumble Conscious Curl Smoothing Shampoo

Идвайки в бяла бутилка, шампоанът Bumble and Bumble Conscious Curl Smoothing ще подмлади сухата влага, която няма къдрици, и ще им даде перфектното отскачане, като същевременно ще го поддържа хидратиран и оформен през целия ден.