Опитвали ли сте шампоан Джовани? Знаете ли, че шампоанът Geovanni е най -добрият шампоан за получаване на мека и копринена коса? На пазара има много разновидности на тези шампоани, които се предлагат в Индия. Така че, прочетете тази статия, за да знаете списъка с най -добрите шампоани Джовани, които се предлагат в Индия, заедно с техните характеристики, цени и предимства.

Най -добрите продукти за шампоан Джовани в Индия с цени:

1. Giovanni Smooth As Silk Deep Moisture Нов шампоан:

Шампоани Джовани

Giovanni гладък като копринен шампоан е хидратиращо правило за косата ви навсякъде, където косата ви ще се чувства мека като сатен за няколко дни употреба, докато шампоанът действа дълбоко в областта на скалпа, за да се отърве от замърсяванията и освежава косата, за да върне жизнеността. Това е един от най -популярните и ефективни шампоани Джовани за увредена коса.

Цена: 250 мл за INR 1489

2. Giovanni Tea Tree Triple Treat Подсилващ шампоан:

Ободряващ шампоан на Джовани, тройно лечение с чаено дърво, бутилки от 8,5 унции (пакет от 3)

Този шампоан Джовани премахва всички следи от масла, замърсявания и натрупвания. Не включва лавров/лаурет сулфат. Освен това, той също така облекчава сухия, лющещ се скалп от органични растителни продукти от мента. Това е обогатено със сертифицирани органични растителни продукти. Наистина добрият шампоан трябва да ви създаде изтръпване от главата до петите. От шампоан за тройно третиране с чаено дърво, освежаващи съставки се измиват в трансформация, докато се отмиват по -ранния ден. Остава ви нещо чисто, чисто и невероятно стимулиращо за косата и скалпа.

Цена: 236 ml за INR 1351

3. Ободряващ шампоан Giovanni, тройно лечение с чаено дърво, бутилка 8,5 fl oz:

Ободряващ шампоан Giovanni, тройно лечение с чаено дърво, бутилка 8,5 fl oz

Това облекчава сухото лющене на скалпа и нежно премахва натрупването на продукт. Състои се от масло от чаено дърво, розмарин, евкалипт, мента, плюс провитамин В-5. Обогатен е с експертни органични растителни продукти. Няма странични животински продукти. Това увеличава циркулацията на скалпа за освежено, рехабилитирано усещане. Това премахва всички следи от замърсявания, масла и натрупвания. Той също така премахва сухия, лющещ се скалп от биологични растения от мента.

Цена: 250 мл за INR 1351

4. Шампоан с максимален обем Giovanni Root 66 (250 ml) Цена: Rs. 545

Giovanni Root 66 шампоан за максимален обем (250 мл)

Майсторите на нормален начин за защита също предлагат здравословно увеличаване на косата; Giovanni представя шампоана Root 66 Max Volume Shampoo за силен контрол на уврежданията плюс грижа за косата. Той е приготвен от внимателно подбрана смес от минерални витаминни хранителни билки плюс масла Джовани прави балансирана по pH и биоразградима формула, която ще ви помогне да промените косата си от увредена и скучна до блестяща и копринена.

Цена: 250 мл за INR 422

5. Giovanni Straight Fast Straightening Hair Elixir Shampoo:

Giovanni Straight Fast Straightening Hair Elixir (200 ml)

Този шампоан е най -подходящ както за мъже, така и за жени, за да им предложи очарователно гладки плюс прави кичури. Лекият прозрачен гел не тежи косата ви и добавя преливащ блясък, като същевременно отблъсква влажността, като по този начин предотвратява накъдрянето и прелитането. Естествените ботанически екстракти защитават косата от топлинно оформяне плюс други неблагоприятни условия на околната среда, като влага, за да поддържа косата ви да изглежда лъскава и права до следващото измиване.

Цена: 200 мл за INR 635

6. Шампоан за възстановяване на косата Giovanni Nutrafix за коса:

Giovanni Nutraflix реконструктор за коса (200 мл)

Това поведение на косата включва протеини, обогатени, запълва порьозността, добавя тяло, управляемо състояние. Този шампоан Giovanni е лесен за използване плюс е лишен от вредни химикали и позволява изхвърляне на пърхота. Nutrafix е един от перфектните шампоани Джовани за увредена коса.

Цена: 200 мл за INR 2193

7. Джовани Петдесет и петдесет балансиран шампоан:

Giovanni Fifty Fifty балансиран шампоан (опаковка от 3) (750 мл)

Това успешно защитава химически подобрения цвят на косата. Състои се от най -качествените материали плюс по този начин не уврежда косата, а не скалпа. Съдържа органични материали като съставка.

Цена: 250 мл за INR 422

8. Джовани гладка като коприна:

Джовани гладка като коприна (опаковка от 3) (750 мл)

Този шампоан е подходящ за всички типове коса. Шампоанът е приготвен за всички видове коса и е ценен за всички тях. Съставката е приготвена от изцяло естествен източник.

Цена: 250 мл за INR 422

9. Шампоан за почистване на Giovanni Golden Wheat:

Giovanni Golden Wheat Shampoo (опаковка от 3) (250 ml)

Това е шампоан, който почиства косата и скалпа, премахвайки неутралните масла плюс насърчава обема, както и блясъка. Не включва сулфати плюс балансира естествените масла за подобряване на косата, като тихо отстранява допълнителното масло. Косата става мека, гъвкава и здрава.

Цена: 250 мл за INR 375