Косата ви преминава през много, опитвайки се да постигне този лъскав моден вид. Въпреки това моделите на списанията в тези лъскави страници преминават през професионалисти за коса, които ги обличат по желание, но можем ли наистина да изберем професионалисти за грижа за косата всеки път, когато искаме да изглеждаме най -добре? Подобно на Schwarzkopf или Neutrogena, Wella Professional може да бъде призната за напълно доказана гама от продукти за грижа за косата в салон, която използва наградени продукти за коса, като се започне от боя за коса до шампоани. Постигането на блясък в косата никога не може да бъде лесно. Той е или обширен, или скъп, а шампоанът Wella Professional, който се бори и с двете, и осигурява безопасна и достъпна гама от професионални продукти, е Wella Professional. По -долу е представена гама от професионални шампоани Wella, заедно с тяхната функция и ползи за вашите знания.

1. Wella Professionals обогатява овлажняващ шампоан:

Професионалистите на Wella обогатяват овлажняващ шампоан

Професионалистите обогатяват хидратиращия шампоан е цялостен хранителен пакет, който включва етерични масла и сложни екстракти, които подхранват, подхранват и овлажняват косата за оптимална грижа. Екстрактите от масло от авокадо и кашмир оставят косата жизнена, докато екстрактът от копринена нишка изглажда и укрепва кожичките за професионален финес в салона.

2. Wella Professionals Clean Шампоан против пърхот:

Wella Professionals почиства шампоан против пърхот

Чистият шампоан против пърхот използва екстракти от шампанско, които оформят и изглаждат косата ви, докато почиства главата ви от заместващия пърхот и свързаните с това проблеми. Този шампоан от Wella не само почиства косата ви, но и добавя меко блестящо докосване на лукс към външния ви вид, което ви придава пълно обемно усещане за косата.

3. Шампоан за блясък Wella Professionals:

Шампоан за блясък Wella Professionals

Брилянтно решение за боядисана коса, шампоанът Wella’s brilliance е лек и изпълнен с максимална хидратация, която подхранва и масажира главата ви, подобрявайки микроциркулацията, тъй като уникалната диамантена прахова частица оставя косата блестяща като диамантени частици. Добавете жив блясък и овлажняване към издухването си и накарайте главите да се завъртят.

4. Wella Professionals SP Color Save Shampoo:

Шампоан за запазване на цвета Wella Professionals SP

Оцветената коса се нуждае от допълнителна грижа и за да удължи годините на вашето русо или кафяво отблясъци, ето шампоан за запазване на цвета от Wella. Предотвратявайки избледняването на боядисаната коса и действайки като ефективен протектор и балсам, технологията за 3D защита на цвета ще добави прилив на живот към вашите кичури.

5. Шампоан Wella Professionals Age Resist Shampoo:

Шампоанът Wella Professionals се противопоставя на възрастта

Шампоанът против възрастта на Wella използва екстракт от Roobis и специална съставка Karite, за да съживи загубената влага и младежкия вид на косата ви, като същевременно добави блестяща текстура към гривата ви. Лигавата тъпа коса вече може да бъде възстановена и съживена с ултра елегантен блясък.

6. Хидратиращ шампоан Wella SP:

Хидратиращ шампоан Wella SP

Хидратният шампоан от гамата SP на Wella professional е дълготраен лек шампоан, който използва най -важното от глюкоза, пантенол, глицерин и цялостна хидратация, за да поддържа грижите ви за кичурите, като същевременно предизвиква влага и лукс в косата ви.

7. Wella Professionals шампоан за коса и тяло:

Wella Professionals шампоан за коса и тяло за слънце

За разлика от другите продукти, този път не се нуждаете от предварителна защита от слънце, а от цялостна защита след слънце. Обогатен с витамин Е, слънчевият шампоан за коса и тяло не само почиства косата ви, но също така предпазва, възстановява и съживява увреждането от слънцето като преждевременно стареене, загуба на цвят и увреждане от UV лъчи.

8. Шампоан за ремонт Wella Pro Series:

Ремонтиращ шампоан Wella Pro Series

Шампоанът от серията ремонт е вдъхновен от стилисти и експерти, които работиха усилено, за да ви дадат блестяща система за ремонт. Косата ви преминава през много ежедневно, като се налага да се справяте със стайлер за топлина и външни цветове и подобни. Този ремонтиращ шампоан подхранва всяка нишка поотделно, отстъпвайки място на салонната професионална терапия за възстановяване на косата ви.