Проблемите с тънка или тънка коса са често срещани в днешния свят, особено когато химическите обработки и токсичните замърсители са в уравнението. Често новата тенденция ни моли да боядисваме косата си в най -ярките нюанси и след това да я подгряваме до различни шарки и форми. Замърсяването, топлината и мръсотията са не по -малка опасност и в крайна сметка резултатът обикновено включва тъпо изсъхваща изтъняла коса. Сега изтънената коса отстъпва място на по -изтънената коса, поради което бързото накъсване и разливане следва бързо. Това води до повече изтъняване на косата. В този момент можете или да се установите, или органични кухненски спасителни методи, за да върнете косата си там, където сте започнали, или можете да вземете подсказка от тези страхотни шампоани за уплътняване на косата, за да вкарате косата си в необходимата гъстота, само като измиете шампоана си коса всеки път.

Най -добрите шампоани за сгъстяване на косата в Индия:

1. Крайният сгъстяващ шампоан на Kiehl:

шампоани за сгъстяване на косата

Най-добрият сгъстяващ шампоан от Kiehl включва специална смес от органични и сложни свързващи частици като омега-6, естествено сгъстяващи полимери и протеини от влакна, които подсилват косата ви и придават обем и тяло на нишките ви, докато витамин Е, смесен в масло от кедрово дърво, маслото от мента и розмарин подхранва и изглажда косата ви за отличена подскачаща коса.

2. L’Oreal Paris Vive Pro за мъже Ежедневен сгъстяващ шампоан:

L’Oreal Paris Vive Pro за ежедневно сгъстяващ шампоан за мъже

L’Oreal Paris Vive Pro е създаден специално за мъжете, които страдат с изтъняване на косата и плешиви петна в сравнително ранен етап. Този укрепващ тялото шампоан добавя минерални протеини към вашите космени фоликули, укрепвайки косата от влакната, така че да можете да спортувате здрава и безупречна коса, която има желаната плътност и свежест.

3. Pantene Средно дебел шампоан за счупване към сила:

Pantene Средно дебел шампоан за счупване към сила

Средно дебелият шампоан за счупване до здравина от Pantene е подходящ за изтъняване на чуплива коса, където кератиновите активни вещества и напълнените с влага протеини придават сила и тяло на косата ви, правейки ги по-силни и по-малко склонни да се чупят или разливат.

4. Garnier Fructis Пълно и плюшено:

Garnier Fructis Пълно и плюшено

Лекувайте скъпоценната си коса с поредица от плодови активни вещества, като нарът е един от тях, докато свойствата на фибрацилана натрупват влакна в кичурите на косата ви, като ги обвиват поотделно, за да придадат на косата ви плътна и пълна плътност на тялото.

5. Шампоан за укрепване на фибрологията на L’Oreal Elvive:

Укрепващ шампоан за фибрология на L’Oreal Elvive

Друг хит от къщата на L’Oreal, Elvive Fibrology е опакован в професионална здрава бутилка, съдържаща техните патентовани свойства за разширяване на влакната за коса, които добавят жизнено тяло към косата ви, като същевременно издържат на дебелината. Косата ви не само ще се чувства лека, но и относително по -дебела и сладострастна.

6. Schwarzkopf Bonacure Шампоан за активиране на косата:

Schwarzkopf Bonacure Шампоан за активиране на косата

Преобразете безжизнената си скучна коса с активатора Bonacure на Schwarzkopf, който влива аминокиселинни частици в кичурите ви, което улеснява регенерацията на клетките, което от своя страна реагира, за да ви даде силна и гъста коса. Попълвайки въздуха си от корените, това също предотвратява ненужния косопад и накъсване, което ви позволява да надраствате косата си гъста и дълга.

7. Шампоан за сгъстяване на обема на пълнителя L’Oreal Paris:

L’Oreal Paris Volume Filler Уплътняващ шампоан

Акцентът на този уплътняващ шампоан L’Oreal е филлоксанът, който ви позволява да насаждате протеини от влакна в косата си, като прониквате дълбоко във фоликулите и подобрявате косъма отвътре. В рамките на няколко дни от използването ще почувствате, че косата ви е обработена с много по -плътна и по -силна версия на това, което е била.

8. Шампоан за сгъстяване на Bumble And Bumble:

Шампоан за сгъстяване на бръмчене и бум

Мъхът и грапавостта на косата се отстраняват незабавно, тъй като шампоанът за сгъстяване на Bumble and Bumble позволява на косата ви да се успокои в салона като грация, оформена и силна, докато работи върху подслоевете, за да придаде на косата ви строга сила и запълващо тяло.