Jullie weten allemaal dat natuurlijke shampoos vrij zijn van chemicaliën en geen bijwerkingen hebben. Tegenwoordig worden veel mensen geconfronteerd met haaruitval vanwege nee. van factoren. Een van de belangrijkste redenen is het overmatige gebruik van agressieve shampoos op basis van chemicaliën. Daarom heb ik in dit artikel een lijst met natuurlijke topshampoos gegeven die u kunnen helpen om de beste te kiezen. Het is erg belangrijk voor u om de lijst met ingrediënten te controleren wanneer u shampoo koopt, omdat de sulfaten, siliconen en parabenen, enz. uw haar bederven en uw haar droog en beschadigd wordt.

Top 9 natuurlijke shampoos beschikbaar in India:

Laten we eens kijken naar de natuurlijke shampoos in India.

1. Himalaya Antiroosshampoo:

natuurlijke shampoos

In dit product is het aloë vera-gehalte beschikbaar dat erg handig is voor uw haartype. Dit is gemakkelijk verkrijgbaar in de markt en het meest geschikt voor problemen met haaruitval. Het bevat ook tea tree olie die wortel en breuk voedt. Deze shampoo is vrij van SLES en parabenen, daarom lijkt het haar veerkrachtig en glanzend.

2. Patanjali Kesh Kanti Shampoo door Baba Ram Dev:

Patanjali Kesh Kanti-shampoo

Deze shampoo is uitstekend geschikt voor haargroei, wat tegenwoordig het populairst is bij meisjes. Deze shampoo is geschikt voor redelijk vet haar en kan zowel glanzend als glanzend haar bieden en bovendien de vettigheid onder controle houden. Deze shampoo is volledig kruiden omdat het actieve elementen bevat zoals Jatamansi, Amla, Neem, Bhringraj, Giloy, Haldi, Reetha en Shikakai enz..

3. Nature’s Essence Zuiverende Neem en Aloë Vera Shampoo:

Nature essence zuiverende shampoo van Neem en Aloë Vera

Het is een van de zachte en vooral mildste shampoos die op de markt verkrijgbaar zijn, maar opgemaakt zal nooit achterblijven om je hoofdhuid volledig schoon te maken. Toch zullen de lokken van je haar heel glad en zacht worden. Je krullende haar zal gewoon handig zijn door deze Aloë Vera-beladen shampoo. Je kunt hierdoor ook een diepgaand conditionerend gevolg krijgen.

4. Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Moisturizing Lather Shampoo:

Paul Mitchell-shampoo

Het is ook een uitstekende biologische shampoo voor droog en beschadigd haar. Deze shampoo bevat geen sulfaat maar ontwikkelt zich met keratine-eiwitten. Deze keratine-eiwitten onderhouden samen met de reconstructie van verwende haarpunten. Dit helpt om te hydrateren en hydrateert bovendien het haar en ook kleurbehandelingen voor outfits.

5. Clinic Plus Strong en Long Health Shampoo:

Clinic Plus Strong en Long Health Shampoo

Dit is zeer beroemd en ook een fijn product met de eerlijkheid van melkeiwitten die het haar versterken. Deze shampoo wordt ook wel haargroeishampoo genoemd. Het werkt echt vanaf het foundationniveau om je haarproblemen op te lossen en je krijgt probleemloos volumineus haar. Het helpt om haaruitval te stoppen door constante behandeling.

6. Zeepnoten van natuurlijke olie van natuurlijke shampoo:

Natuurlijke olie Zeepnoten van Natural Shampoo

Deze shampoo is gemaakt van zeepbessen plus biologische noten en dit is mogelijk de bijna volledig biologische shampoo die op de markt verkrijgbaar is. Deze biologische shampoo bestaat voornamelijk uit etherische olie en dus shampoo op oliebasis. Het bereikt de laagste van alle biologische shampoos op het gebied van toxiciteit en dit verklaart mogelijk waarom mensen volledig van alle haar- of hoofdhuidproblemen af ​​zijn tijdens het gebruik van dit product.

7. Aroma Magic Triphla-shampoo:

Aroma Magic Triphla-shampoo

Dit product is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en wordt beschouwd als een van de beste voor haarvergroting. Dit zit boordevol reetha, shikakai en Amla, die de hoofdhuid diep zuiveren en overtollige olie verwijderen. Niet voor droge haren. Haaruitval neemt af en hier is een boost in de groeisnelheid door regelmatig gebruik. Deze biologische shampoo voedt de haarzakjes als fijn.

8. Trichup kruidenshampoo:

Trichup kruidenshampoo

In deze kruidenshampoo zijn natuurlijke eigenschappen van Aloë Vera aanwezig. Je haar wordt naar waarheid gehydrateerd en bovendien gevoed. Deze shampoo is het beste en ideaal voor een gevoelige hoofdhuid. Het is mild voor de hoofdhuid die echt wordt gewaardeerd. Deze populaire shampoo helpt de vochtbalans van het haar te behouden.

9. Vaadi Herbals Amla Shikakai Shampoo:

Vaadi Herbals Amla Shikakai Shampoo

Het is een van de beste biologische shampoos voor haargroei van Vaadi Herbals waarvan wordt aangenomen dat het goed werkt voor het verfijnen van de hoofdhuid omdat het shikakai-extract bevat. Het versterkt ook de haarzakjes omdat het de verwijdering van amla . tegenhoudt.