Voordat je je begint af te vragen wat het woord Satinique eigenlijk betekent, laten we beginnen met de merknaam Amway, een Amerikaans merk voor cosmetica en persoonlijke en gezondheidszorg dat zijn vestigingen ook in internationale landen heeft. Deze thuisverzorgings- en schoonheidsproducten van Amway hebben echter een nieuwe premium collectie met haarverzorgings- en stylingproducten. het merk Satinique uit de Amway-tak bevat nieuwe versterkte en gepatenteerde technologieën die u helpen uw haar uitstekend te verzorgen zonder dat u zich hoeft te onderwerpen aan extreme behandelingsmethoden.

Satijnshampoos

Satinique Shampoos voor Verzorging, Stijl en Behandeling:

In dit artikel zullen we een paar shampoos gebruiken die worden aangeboden door het merk Satinique, die je misschien een heel nieuw niveau van haarverzorgings- en stylingproducten kunnen bieden..

1. Amway Satinique Glossy Repair Shampoo:

Amway Satinique glanzende reparatieshampoo

De glanzende reparatieshampoo van Satinique Amway maakt gebruik van een natuurlijke mix van verkwikkende botanische voedingsstoffen en een complexe wetenschappelijke benadering om het haar te herstellen, te doen herleven en te vernieuwen. Hun gepatenteerde Enerjuve-complex mengt de positief geladen lipiden en creatine om de negatieve lading te elimineren, terwijl granaatappel- en druivenpitolie slap haar revitaliseert.

2. Amway Satinique Antiroosshampoo:

Amway Satinique anti-roos shampoo

De anti-roos shampoo bevat positief geladen versterkende lipiden en creatine en gebruikt vitamine E en natuurlijke avocado-extracten om het haar te voeden en te hydrateren..

3. Amway Satinique Shampoo voor roosbestrijding:

Amway Satinique geavanceerde conditionerende shampoo tegen roos

Nog een andere roosregulerende shampoo van Satinique, de aanwezigheid van zinkpyrithione regelt de roosproductie terwijl de natuurlijke kamille-extracten worden toegevoegd om droog, schilferend haar te kalmeren. Deze shampoo bestrijdt een verkruimelde hoofdhuid, jeuk en frequent vochtverlies en geeft vitaliteit en frisheid aan je haar..

4. Satinique Shampoo voor haaruitval:

Satinique shampoo tegen haaruitval

Satinique’s shampoo tegen haaruitval maakt gebruik van de gepatenteerde creatie Enerjuve, een mix van positief geladen lipiden en versterkende creatine met een soepele applicator 18MEA. Door het gebruik van de speciale mix van moerbei-loodextract met ginseng en Eclipta Alba-extract wordt de microcirculatie gestimuleerd. Deze shampoo voedt en beschermt je haar tegen haaruitval en broosheid.

5. Smooth Moisture Satinique Shampoo:

Satinique gladde vochtshampoo

De gepatenteerde Enerjuve Moisture Lock-shampoo gebruikt de gladmakende deeltjes in deze Satinique-shampoo om je haar te hydrateren, voeden en reinigen. Positief geladen lipiden versterken het haar vanaf de nagelriemen waardoor ze langer en dichter kunnen groeien, terwijl de gladde vochtvergrendeling vocht elimineert verlies de controle.

6. Satinique Extra Volume Shampoo:

Satinique extra volume shampoo

Droog beschadigd haar heeft de neiging zichzelf te verzwaren en dit is de reden waarom in deze zwaartekracht tartende shampoo de gewichtinfuserende polymeren je haar vanaf de wortels optillen terwijl Enerjuve aan je hoofd wordt toegevoegd voor een dichtere, vollere look. Het extra volume voor je haar kan worden bereikt met de garantie zonder haaruitval.

7. Satinique 2 in 1 shampoo-conditioner:

Satinique 2 in 1 shampoo-conditioner

Afgezien van het reinigen van je haar en het verwijderen van productresten, roos en onzuiverheden, heeft deze shampoo een 2-in-1 kwaliteit in zich waarmee je je haar zelfs kunt conditioneren, gladmaken en verzachten terwijl je het goed wast. Dit is de reden waarom Satinique deze shampoo-conditioner in één enkele fles heeft gegoten.

8. Satinique Gentle Daily Hair Cleanser/Shampoo:

Satinique zachte dagelijkse haarreiniger

Geschikt voor chemisch beschadigd of gekleurd haar, zacht voor je hoofdhuid, de dagelijkse shampoo van Satinique reinigt je haar en verdrijft de resten van productklonten of roos, terwijl het je haar voedt en beschermt tegen verdere tekenen van beschadiging.

9. Satinique revitaliserende haarreiniger:

Satinique revitaliserende haarreiniger

De revitaliserende haarreinigingsshampoo maakt gebruik van een met Ceramide doordrenkt systeem dat het vervangen ceramide-complex uit je haar teruggeeft, waardoor het haar zich opnieuw kan hechten en versterken, terwijl het het haar revitaliseert, verjongt en herstelt..