Problemen met fijn of dun haar komen veel voor in de wereld van vandaag, vooral waar chemische behandelingen en giftige verontreinigende stoffen in het spel zijn. Vaak vraagt ​​de nieuwe trend ons om ons haar in de helderste tinten te verven en het vervolgens met verschillende patronen en vormen te stylen. De vervuiling, hitte en vuildeeltjes vormen niet minder een gevaar en aan het einde is het resultaat meestal dof, uitdunnend, dunner wordend haar. Nu maakt dunner wordend haar plaats voor meer dunner wordend haar en dat is precies waarom gemakkelijk breken en morsen snel volgt. Dit resulteert in meer haaruitval. Op dit moment kun je je ofwel settelen of biologische keukenreddingsmethoden gebruiken om je haar terug te brengen naar waar je begon, of je kunt een sein nemen van deze geweldige haarverdikkende shampoos om je haar in de dichtheid te krijgen die je nodig hebt, gewoon door je haar te wassen met shampoo. haar elke keer.

Beste haarverdikkende shampoos in India:

1. Kiehl’s ultieme verdikkende shampoo:

haarverdikkende shampoos

De ultieme verdikkende shampoo van Kiehl bevat een speciaal mengsel van organische en complexe binddeeltjes zoals omega-6, natuurlijk verdikkende polymeren en vezeleiwitten die je haar stimuleren en volume en body aan je lokken toevoegen, terwijl de vitamine E gemengd in cederhoutolie, pepermunt- en rozemarijnolie voedt en maakt je haar glad voor een bekroond veerkrachtig haar.

2. L’Oreal Paris Vive Pro For Men Dagelijkse verdikkingsshampoo:

L'Oréal Paris Vive Pro for Men Daily Thickening Shampoo

De L’Oréal Paris Vive Pro is speciaal samengesteld voor de mannen die in een relatief vroeg stadium last hebben van dunner wordend haar en kale plekken. Deze lichaamsversterkende shampoo voegt minerale eiwitten toe aan je haarzakjes en versterkt je haar vanuit de vezels, zodat je sterk en onberispelijk haar kunt sporten met de gewenste dichtheid en frisheid.

3. Pantene Medium-Thick Breakage To Strength Shampoo:

Pantene Medium-dikke Breakage to Strength Shampoo

De middeldikke shampoo van Pantene is geschikt voor dunner wordend tot broos haar, waarbij de actieve keratine en met vocht gevulde eiwitten kracht en body aan je haar toevoegen, waardoor het sterker wordt en minder onwillig is om te breken of te morsen.

4. Garnier Fructis vol en pluche:

Garnier Fructis vol en pluche

Behandel je kostbare haar met een uitbarsting van fruitactieve stoffen, waaronder granaatappel, terwijl de fibracylane-eigenschappen vezels in je haarlokken opbouwen en ze individueel omwikkelen om je haar een mollige en volledige lichaamsdichtheid te geven.

5. L’Oreal Elvive Fibrology-versterkende shampoo:

L'Oréal Elvive Fibrology Versterkende Shampoo

Een andere hit van het huis van L’Oréal, de Elvive Fibrology is verpakt in een professionele sterke fles met hun gepatenteerde haarvezeluitbreidende eigenschappen die een levendig lichaam aan je haar geven terwijl het de dikte aanhoudt. Je haar zal niet alleen licht aanvoelen, maar ook relatief dikker en voluptueus.

6. Schwarzkopf Bonacure Hair Activator Shampoo:

Schwarzkopf Bonacure Hair Activator Shampoo

Transformeer je levenloze doffe haar met Schwarzkopf’s Bonacure activator die aminozuurdeeltjes in je haarlokken brengt die celregeneratie vergemakkelijken die op zijn beurt reageert om je sterk en dik haar te geven. Door je lucht vanaf de wortels aan te vullen, voorkomt dit ook onnodig haarverlies en breuk waardoor je dik en lang over je haar heen groeit.

7. L’Oréal Paris Volume Filler Verdikkingsshampoo:

L'Oréal Paris Volume Filler Verdikkende Shampoo

Het hoogtepunt van deze verdikkende shampoo van L’Oreal is de Filloxane waarmee je vezeleiwitten in je haar kunt druppelen door diep in de follikels door te dringen en het haar van binnenuit te versterken. Binnen een paar dagen na gebruik zou je voelen dat je haar werd behandeld tot een veel dichtere en sterkere versie van hoe het vroeger was.

8. Bumble and Bumble verdikkende shampoo:

Bumble and Bumble verdikkende shampoo

Haarkroes en ruwheid worden onmiddellijk aangepakt, want de Bumble and Bumble verdikkende shampoo zorgt ervoor dat je haar in de salon als gratie kan worden gestyled, gestyled en sterk terwijl het aan de onderlagen werkt om je haar een strikte sterkte en vullende body te geven.