Elke ochtend tussen de hectiek om onderweg het ontbijt in te pakken en de perfecte outfit te kiezen, hebben we vaak veel noodzakelijke douches gemist, waardoor ons haar plakkerig en verward achterblijft, net als een rommelig nest van een vogel. En gedurende de hele dag verzamelt ons haar alle vervuiling, stof en zweetdeeltjes en aan het eind van de dag hebben we niets anders dan dof, afstervend haar. U kunt deze zorgen nu echter aan u voorbij laten gaan, aangezien de nieuwste commerciële markt nu droogshampoo heeft geproduceerd. In tegenstelling tot de gebruikelijke romige vloeibare consistentie, zijn deze shampoos verkrijgbaar in poeder- of haarlakvorm die alleen op het haar hoeft te worden aangebracht en zonder je föhn of stijl uit te wassen, kun je nu met shampoo gewassen haar, geurig en fris zonder verlies op jouw stijl.

Tresemme is een uitstekend merk voor haarproducten. Het geeft redelijke en kwaliteitsartikelen aan zijn klanten. Dit merk wordt stap voor stap prominent vanwege hun prachtige haarverzorgingsartikelen en duidelijk de redelijke kosten. Vandaag zal ik de beste 8 Tresemme-shampoos opsommen die een absolute noodzaak zijn. Als je hun shampoos nog niet hebt geprobeerd, probeer het dan en ik weet zeker dat je gaga met de resultaten.

1. Tresemme Fresh Start Volumizing Dry Shampoo:

Tresemme frisse start met volumegevende droogshampoo

De Tresemme Fresh Start volumineuze shampoo is in de vorm van haarlak die minerale klei en citrusvruchtendeeltjes integreert die je doffe ochtendhaar revitaliseert en opfrist, terwijl de lichtgewicht sprayshampoo een licht citrusaroma in je haar achterlaat.

Prijs: Rs. 2,413,00

2. Tresseme Fresh Start Basic Care Droogshampoo:

Tresseme fresh start basic care droogshampoo

De basisverzorgingsdroogshampoo van Tresemme zal je haar ontdoen van de cosmetische resten, inclusief olie- en vuildeeltjes van de week ervoor, omdat het de goedheid van vitamine B12 en actieve keratine vermengt om het vuil te verwijderen en je haarlokken aanvult om je een frisse, geshamponeerde haarlook.

Prijs: Rs. 1,139,00

3,5 van de 5 sterren

3. Tresemme Fresh Start Droogshampoo Gladmakend:

Tresemme fresh start droogshampoo gladmakend

Tresemme’s frisse start droge shampoo maakt gebruik van een speciaal mengsel van zijde-eiwitten die de levensduur van je haar verlengt, waardoor je haar zijdezacht wordt, terwijl de vitamine H in de shampoo je haar zal voeden en verfrissen voor een frisse nieuwe ochtendlook, waarbij geurtjes worden geëlimineerd. de weg.

Prijs: Rs. 1,363.00

2,0 van 5 sterren

4. Tresemme Fresh Start Vernieuwende Droogshampoo:

Tresemme frisse start met het vernieuwen van droogshampoo

Krijg salonachtig haar met slechts een spray, want de vernieuwende droge shampoo van Tresemme maakt gebruik van minerale kleideeltjes die UN-shampoo dof en plakkerig haar aanvult en verjongt, waardoor je levenloze bos verandert in een levendige, onberispelijke salonprofessional..

5. Tresemme Instant Refresh waterloze schuimshampoo:

Tresemme Instant Refresh waterloze schuimshampoo

Een mix van aloë- en citrusextracten, de instant verfrissende waterloze schuimdroogshampoo van Tresemme zal je haar reinigen en ontdoen van mogelijke productopbouw en vuilkoekjes, terwijl de toverhazelaar, een natuurlijk samentrekkend middel, overtollige natuurlijke oliën opneemt om je haar te behouden. fris en licht.

3,8 van de 5 sterren

€ 4.412,00

6. Tresemme Fresh Start Color Care Droogshampoo:

Tresemme Fresh start kleurverzorgende droogshampoo

Een speciale traktatie voor het gekleurd, geverfde haar, de kleurverzorgende droogshampoo laat je hoofd licht en verfrist achter terwijl je je chemisch geverfde haar behandelt, waardoor het zachter en glanzender wordt zonder de mogelijke kleurstof uit je haar te vervagen en dit alles zonder dat je het hoeft te gebruiken de traditionele shampoomethode in de drukke ochtend.

7. Tresemme doorschijnende droge shampoo:

Tresemme doorschijnende droogshampoo

De doorschijnende droge shampoo van Tresemme lijkt veel op elke andere reinigende shampoo, maar deze keer bevat de twist slechts hier en daar een spuitje, omdat deze droge shampoo vuil en vervuilingsdeeltjes uit je hoofd duwt, waardoor je hoofd fris en gerevitaliseerd aanvoelt.

3/5 sterren

8. Tresemme Instant Refresh Cleansing Dry Shampoo:

Tresemme Instant Refresh reinigende droogshampoo

De instant cleanse droogshampoo van Tresemme vraagt ​​je om er een paar op je hoofd te sprayen en grondig door te kammen voor een frisse, heldere lichtgewicht shampoo zonder je haar te hoeven wassen. Door je hoofd vrij te maken van de resten van productresten en oliën, zal deze shampoo je hoofd licht en fris achterlaten.

9. TRESemmé droogshampoo, fris & Schoon:

Mis uw frisse look en feel niet met TRESemmé Dry Shampoo, Fresh & Schoon. Het is doordrenkt met vitamine B12 en er zijn geen zichtbare resten wanneer u dit product gebruikt. Hierdoor voel je je schoon en ruikt het fris.

Prijs: $ 24,51

Zelfs als je haar niet fris gewassen is, kun je met het assortiment droogshampoos van TRESemmé je slappe en glansloze haar onmiddellijk omtoveren in prachtig haar. De gewichtloze formule in deze shampoos is doordrenkt met vitamine B12 en keratine, waardoor je haar er schoon en gezond uitziet.

Gebruik TRESemmé als je geheime wapen om je haar prachtig te stylen op dagen dat je haar niet hoeft te wassen!