Verschillende haartypes vragen om verschillende soorten verzorging. Terwijl de steilharige schoonheden het gemakkelijk hebben, is het een behoorlijk zware klus voor de krullende hoofden die constant vechten om de krullen op hun plaats te houden. Een hoofd vol krullen temmen is geen makkie. De krullen klitten, pluizen en klitten nog meer en daarom hebben we speciale zorg nodig voor het speciale haar waarmee we pronken.

beste shampoos voor krullend haar

Gelukkig hebben de oprukkende commerciële markten net iets speciaals waar we naar op zoek zijn, een shampoo die speciaal is samengesteld voor de lassies met krullende manen..

Lijst met haarverzorgingsshampoos voor krullend haar:

Kijk in de onderstaande lijst om degene te vinden die perfect voor u is, zodat u elke dag de hele dag een goede haardag kunt hebben.

1. Garnier Fructis versterkende shampoo voor krullend haar:

Garnier Fructis Versterkende shampoo voor krullend haar

Garnier’s versterkende shampoo heeft een breed assortiment, maar degene die we zoeken heeft de woorden glad en glanzend ingebed en dat is precies wat het doet om de moeilijke klitten onder controle te houden. Je lokken hydrateren en voeden ging nooit beter dan dit. Gemaakt met fruit micro-oliën, dit zorgt voor de lang verloren gegane voeding en houdt het kroezen opgesloten.

2. Curly Hair Solutions Treatment Shampoo:

Shampoos voor krullend haar

Vaak zijn veel krulbepalende shampoos chemisch schadelijk voor je kwetsbare krullen, waar ze het hele uiterlijk van de krullen vernietigen en ze tot in de perfectie proberen te temmen. Hier komt de Treatment Shampoo van Curly Hair Solutions om de hoek kijken. Een shampoo zonder siliconen en een strikte behandelingsformule zullen op natuurlijke wijze de Ph-balans van je haar regelen en het gehydrateerd en toch slim houden.

3. Herbal Essence Totally Twisted Shampoo:

Herbal Essence Totally Twisted Shampoo

De Totally Twisted-shampoo van Herbal Essence wordt geleverd in een glanzende, paarse fles gevuld met bessenextracten die de lokken van de follikeloorsprong aanvullen, waardoor ze sterk en soepel worden, zodat je kunt pronken met een prachtige bos krullen zonder je zorgen te hoeven maken over kroezen op elk moment van de dag.

4. L’Oreal Vive Pro Hydragloss Shampoo voor krullend haar:

L'Oreal Vive Pro Hydragloss Shampoo voor Krullend Haar

L’Oreal Paris Vive Pro Hydragloss is zelf experts in het voeden en voeden van je lokken met essentiële voedingsstoffen terwijl ze aan de wortels werken om je langdurige krullen te geven zonder dat je je zorgen hoeft te maken over breuk of morsen. Deze shampoo zit in wezen boordevol vitamines tegen haaruitval, hydrateert het droge haar en houdt het getemd.

5. Tresemme Climate Control Shampoo voor krullend haar:

Tresemme Climate Control Shampoo voor Krullend Haar

We zijn allemaal het slachtoffer geweest van de zwoele warme dag waarop je haar zijn vocht verliest en wild op je begint te worden. Het is om deze situaties te voorkomen dat Tresemme de klimaatbeheersingsshampoo uitbracht die een beschermend slot vormt rond je gedraaide lokken, waardoor ze immuun blijven voor uitdroging en kroezen..

6. TIGI Catwalk Curls Rocks Shampoo:

TIGI Catwalk Curls Rocks Shampoo

TIGI Catwalk presenteert u de Curls Rock-shampoo-editie die speciaal is gemaakt voor uw gekrulde manen, waarvan bekend is dat de shampoo meer dan 24 uur vocht vasthoudt, waardoor de lokken vanaf de wortels worden gehydrateerd, zodat kroezen niet kunnen optreden terwijl u probeert uw glanzende vloeiende te wiegen manen.

7. Fekkai Luscious Curls Shampoo:

Fekkai Luscious Curls Shampoo

Frederick Fekkai heeft de weelderige krullenshampoo uitgebracht met een speciale mix van nectar en ginseng die de verkeerde lokken gladstrijkt en pluis weghoudt. De fles verpakt in een beige fles heeft een zachte geur en een effectieve krulverbeterende formules.

8. Toni en Guy Frizz Smoothing Curl Shampoo:

Toni And Guy Frizz Smoothing Curl Shampoo

De belangrijkste vooruitzichten voor de Tony and Guy-shampoo voor het gladstrijken van krullen is het buitensluiten van het kroeshaar dat de oorzaak is van alle klitten en productophopingen. Deze lichtgewicht shampoo verpakt in een mooie roze fles verwijdert de klitten meteen terwijl het kroezen onder controle blijft.

9. Bumble and Bumble Conscious Curl Smoothing Shampoo:

Bumble and Bumble Conscious Curl Smoothing Shampoo

De Bumble and Bumble Conscious Curl Smoothing-shampoo wordt geleverd in een witte fles en verjongt de droge, vochtarme krullen en geeft ze de perfecte veerkracht terwijl ze de hele dag gehydrateerd en gestyled blijft.