Колекцията от шапки Bowler са известни също като билинка или боб или шапки дерби. Най -често той е с кръгла корона и често е направен с твърд филцов дизайн. Първоначално е създаден от лондонските производители на шапки през 1849 г. В този списък с шапки има много видове като британски, ирландски и американски.

Най -добрите шапки за жени и мъже:

Всички като объркване, следват колекцията от Топ 9 шапки за котела, споменати за вас,

1. Подплатени шапки за котела с произход:

Подплатени шапки за котешки произход

Това е идеалното търсене за тези, които търсят супер скъперника. Детайлите, предоставени в шапката, са нещо уникално и специално, което всеки мъж би искал да има един от видовете. Тази мъжка шапка за боулинг има страничен щифт, закопчаваща се лента за шапка и също се предлага с кожена лента в затруднено положение.

2. Детско дерби/Боулер шапки:

Детско дерби/Боулер шапки

Това е уникалната колекция, предназначена за деца и изработена от вълна. Той се отличава с класическо подстригване, включително гросграйн лента. Тази черна шапка Bowler има страничен лък и странично перо, което я прави една за идеалния джентълмен. Той е идеален за ежедневно облекло или дори за игра.

3. Есенни шапки за дамски боулер:

Есен носете дамски шапки за боулинг

Направете своята модна лудост, модерна и актуализирана с тази шапка за жени. Изработен е от вълна и ви помага да подобрите външния си вид с грация. Той е мек, гладък и също много удобен за носене през целия ден.

4. Драматични ролкови шапки за боядисване:

Драматични ролкови шапки за боулинг

Това е чудесно допълнение към колекцията ви от шапки, тъй като е необикновената, наречена Шапката от филц. Особеното в тази колекция е, че има подвижен джоб над шапката, където съхранявате малко пари в брой, ако е необходимо. Изработена е от вълна и има драматично навит ръб.

5. Боулер шапки с ниска корона:

Боулер шапки с ниска корона

Имайте страхотно изживяване с този забележителен стил на зелена шапка, който ви кара да търсите вълнуващ изход. Той се отличава с ниска корона и има сатенена лента от същия нюанс. Изработен е от вълнен материал и попада в категорията филцови шапки.

6. Шапки от козина от вълнен филц

Вълнени филцови кафяви шапки

Маркирайте сетивата си, като изберете такава гама от ръчно изработена кафява шапка Bowler, която има комбинация от материи като сатен, филцова вълна и също кожа. Има кафяво -кафяв нюанс с Derby дизайн. Това е една от най -разпознаваемите шапки от историческите дни на английските мъже.

7. Дамски шапки от твърд филц:

Шапки за котелки от твърд филц

Това е прекрасната колекция, съставена от 100% вълна от филц. Тази сива шапка за боулер има изцяло сатенена подплата и има подвижно перо. Той е проектиран с широки извити ръбове с PVC лента за пот.

8. Обикновени цветни елегантни дамски шапки:

Обикновени цветни елегантни шапки

Това е една от класическите колекции червена шапка за боулинг, която се отличава със своите леки и издръжливи качества. Той идва с изискания сатен и винената лента за подплата. Той има обърнати ръбове с ярък контрастен ръб от грозгранова лента.

9. Дамски шапки Taupe Brown Derby:

Taupe Brown Derby дамски шапки

Това също е тип филц категория, но с отличителния нюанс на кафяво Taupe. Тази вълнена шапка е изработена от 100% чиста вълна и не е смесена с друга материя. Като допълнителна функция той има зашеметяващия лък в предния панел, за да покаже шапката.

Тъй като в тази серия шапки има стотици колекции, това би ви затруднило да изберете най -добрата. Без значение, можете да вземете най -доброто от шапките с обща представа, като вземете предвид горната дискусия. Той доставя всички видове съвременни шапки, които са стилни и модерни в момента. Има опция и за децата. И да имат еднакво количество събиране както за мъже, така и за жени.