Een keukenvitrine is een meubel dat je kan helpen om al je keukengerei, kruidenierswaren, potten en pannen netjes en overzichtelijk op te bergen. Deze kasten en rekken zijn gemaakt van hout, metaal of zelfs kunststof. De foto’s van de keukenvitrines die we u hier laten zien, zijn allemaal perfecte voorbeelden van wat er in uw huis kan worden gedaan. Ze veranderen een eenvoudige kamer in een functionele en geven u het voordeel van tijd en ruimte. Deze ontwerpen voor keukenvitrines kunnen decoratief of eenvoudig zijn. Ze kunnen planken hebben die breed zijn of ze kunnen een lange kast zijn.

Ontwerpen voor keukenvitrines

Showcase-ontwerpen voor keuken selecteren??

Let bij het kiezen van de showcase keukenkast op deze punten. Hier geven we u enkele gedachten om te overwegen voordat u geld uitgeeft aan een vitrine voor uw keuken.

  • Ruimte: Elke kamer is anders en daarom is het belangrijk om de afmetingen van je kamer op te meten en te kijken of een bepaald vitrineontwerp gemakkelijk past. Er moet ook ruimte in de keuken zijn om te bewegen.
  • Vorm: Er zijn verschillende soorten kasten voor de keuken. Afhankelijk van de afmetingen van de ruimte kun je kiezen voor een wandkast, hoekvitrine of vloerkast.
  • Begroting: Geld is het allerbelangrijkste voor deze aankoop, vooral omdat een volledige keukenkast behoorlijk duur kan zijn. Controleer of het gebruikte materiaal en de kosten van de vitrine binnen uw budget passen.

Belang van ontwerpen voor keukenvitrines:

De keuken is de plek waar je een groot deel van de dag doorbrengt met het bereiden van maaltijden voor het gezin. Dus het hebben van meubels die je helpen om georganiseerd te zijn en je spullen op hun plaats te houden, is het belangrijkst. Elk item in de keuken heeft een goede plaatsing nodig en vervolgens wordt het gebruik ervan uitgebreid. Indiase keukenvitrineontwerpen zijn perfect omdat ze neigen naar de Indiase kookscène. De kasten, planken, enz. helpen je om spullen en apparaten zo op te bergen dat je er gemakkelijk bij kunt als dat nodig is. Het is dus logisch om zelden gebruikte items in de hoek van een kast te bewaren!

Beste keukenshowcase-ontwerpen in India:

Hier hebben we 10 eenvoudige en moderne keukenvitrineontwerpen met foto’s ingeschakeld. Laten we ze eens bekijken.

1. Zilver keukenvitrineontwerp:

Nieuwste ontwerpen voor keukenvitrines

Deze stevige metalen kleine keukenvitrine heeft de juiste maat voor de meeste keukens. De vijflaagse stellingkast is gemaakt van staal en gaat dus langer mee. Decoratieve randen op de planken maken dit een coole feature om in huis te hebben. Afgezien van het functionele gebruik, is de stijl van deze vitrine populair en dus een van de bestsellers. Als je rekening houdt met het budget, zit je goed. Deze vitrine in vloerstijl met zijn grote afmetingen is precies goed voor uw huis. De zilveren kleur fleurt de kamer op en geeft hem stijl.

2. Keukenapparaatkast:

Beste ontwerpen voor keukenvitrines

Probeer deze subtiele houten vitrine voor in de keuken die je apparaten en andere items kan opbergen. De ruimte voor magnetron, oven, mixer etc is precies goed. Je kunt deze kast in elke ruimte in de keuken neerzetten. Het bewerkte hout dat voor deze vitrine is gebruikt, is duurzaam en sterk. Een mooie bruine afwerking geeft de vitrine een lichte uitstraling en kan de keuken ruim laten lijken. Kies dus voor deze prachtige vitrine voor in je keuken. Doordat de vitrine licht van gewicht is, kun je hem gemakkelijk overal in de keuken neerzetten. Dit is de ideale showcase voor jou.

3. Ontwerp van metalen keukenvitrine:

moderne keukenvitrineontwerpen

Een chique en functionele keukenkastvitrine is deze metalen vitrine die overal geplaatst kan worden. Je kunt ervoor kiezen om hem op de vloer zelf te plaatsen of je kunt hem op een kast of aanrecht plaatsen. Het drielaagse rek is gemaakt van duurzaam staal en je kunt er dus zware spullen op kwijt. De laag onder de laatste plank kan ook worden gebruikt om items op te slaan. Het strakke design van deze vitrine is wat hem onderscheidt. Dit is gemakkelijk te onderhouden en regelmatig schoon te maken met slechts een schone doek.

4. Wenge Showcase-ontwerp voor keuken:

eenvoudige ontwerpen voor keukenvitrines

Ga voor deze prachtige design-vitrinekeuken die uw huis onderscheidt van anderen. De vitrine van bewerkt hout is een glamoureus stuk dat prachtig past in stijlvolle huizen. Het heeft drie planken op het hoogste niveau om borden en bestek op te bergen en te presenteren. De middelste planken zijn perfect voor dagelijks gebruik. Er zijn weer twee lades voor bestek en daaronder zijn afgesloten kasten om keukenspullen in op te bergen. De wengé-kleurafwerking van deze vitrine is de perfecte look voor de meeste huizen. De vitrine zal opvallen in uw keuken en u een glamoureuze uitstraling geven.

5. Landelijke stijl keuken showcase ontwerp:

Ontwerpen van keukenvitrines1

Hier is een landelijke keukenvitrine die je overal in de keuken kunt neerzetten. De vitrine is gemaakt van ijzer en hout en heeft een soort kippenhok design. De vele planken zorgen voor voldoende ruimte om snuisterijen en andere items van de keuken te bewaren. Deze is gemakkelijk schoon te maken en licht van gewicht. Je kunt hem overal in je keuken plaatsen en de inrichting van je keuken naar eigen keuze veranderen. Metaal en hout zijn beide duurzame materialen en dit zal er alleen maar toe bijdragen dat je een item krijgt dat lang meegaat. Krijg dit item vandaag!

6. Ontwerp van houten keukenvitrine:

Nieuwste ontwerpen voor keukenvitrines2

Dit is een keukenwandvitrine die je aan elke beschikbare muur in de keuken kunt hangen. Het is een kast met drie planken die een vintage charme heeft. De mooie ouderwetse foto op het apparaat maakt de keuken behoorlijk stijlvol. In de schappen kun je veel spullen kwijt. Het is ook een perfect kruidenrek en kan vlak bij het gasfornuis worden opgehangen, zodat u tijdens het koken gemakkelijk bij de spullen kunt. Bruin is de kleur die in de meeste keukenmeubels wordt gebruikt, dus dit past gemakkelijk in je bestaande keukenmeubels.

7. Schrijfbord Keuken Showcase Ontwerp:

Ontwerpen voor keukenvitrines3

Probeer deze geweldige keukenvitrine voor aan de muur die wordt geleverd met een achtergrond waar je op kunt schrijven. De unit met twee planken is een van de beste keukenvitrines die we hebben gezien. De combinatie van wit en zwart van dit apparaat maakt het behoorlijk aantrekkelijk. De functionaliteit van dit stuk is geweldig en het is leuk om een ​​boodschappenlijstje op te schrijven als je eraan denkt. Dus installeer dit stuk in je keuken en zie hoe handig het je leven maakt. Gun jezelf het beste van het beste voor een mooie keukenlook.

8. Plank en wijnglas keukenvitrine:

Nieuwste ontwerpen voor keukenvitrines4

Hier is een goede keukenvitrine die kan worden gebruikt als vitrine keuken en bad. De enkele plank kan veel kleine potten en items bevatten. De wijnglashouder onder de plank is zeer functioneel en ruimtebesparend. Er kunnen veel wijnglazen in. De kastruimte is een geweldige manier om al je bestek en borden op te bergen. De glazen deur geeft je de kans om enkele van de mooie items te laten zien. Het gebruikte MDP-materiaal is duurzaam en perfect voor elke kamer in huis. Ga je gang en kies dit toestel!

9. Vintage keukenvitrineontwerp:

Nieuwste ontwerpen voor keukenvitrines6

Als je van vintage spullen houdt, dan is deze keuken- en badvitrine iets voor jou. Deze vitrine in wit en walnootkleur is gemaakt van grijze beadboard en heeft twee gesloten kasten, een rek voor borden en kleinere planken voor andere items. Deze vitrine kan aan de muur worden gehangen en bespaart u aanrechtruimte. U kunt alle items voor dagelijks gebruik op deze vitrine bewaren, zodat deze op elk moment gemakkelijk te verkrijgen is. Ruimtebesparende units zijn een groot voordeel in elk huis. Probeer dit uit voor uw keuken en zie hoe tijdbesparend het kan zijn.

10. Opslag Showcase-ontwerp voor keuken:

Nieuwste ontwerpen voor keukenvitrines7

Showcase keuken- en badontwerpen moeten trendy en stijlvol zijn. Deze bijzondere keukenvitrine is gemaakt van MDP en heeft een witte afwerking gekregen om hem op te fleuren. De vijf niveaus van deze vitrine zijn compact en je kunt er veel spullen in kwijt. Op elke plank is een barrière geplaatst, zodat items er niet gemakkelijk uitvallen. Dit is ook een onderdeel van het ontwerpelement. Dit apparaat zal zeker glamour toevoegen aan uw keuken zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Maak er vandaag nog een speciale opbergvitrine van voor je prachtige keukenartikelen.

Showcase-ontwerp voor de keuken is een prachtig meubelontwerp dat in de meeste huizen van toepassing is. Hier heb je kasten en planken die dingen en apparaten op orde houden. Je kunt potten en pannen netjes opbergen en hebt ook aanrechtruimte om te werken. Er is aparte ruimte voor specerijen en granen, schalen, kopjes en schotels. De vitrinekasten zijn ook perfect om enkele unieke items en pronkstukken met betrekking tot de keuken tentoon te stellen. Kies het beste ontwerp voor uw keuken en maak er een meesterwerk van. De keuken is de beste plek in huis en de vitrines kunnen helpen om je droom werkelijkheid te laten worden.