Ben je dol op het verzamelen van alle artistieke en mooie dingen? In plaats van ze op vreemde plekken in je huis te proppen, breng je ze allemaal samen met goed geplande vitrineontwerpen voor de hal. Dit helpt niet alleen om elk stuk in de schijnwerpers te zetten, maar ook om de esthetiek van uw hal te verbeteren.

Nieuwste showcase-ontwerpen voor hal

Van kleine beeldjes tot delicaat glaswerk, televisietoestellen en zelfs trofeeën kunnen nu de individuele aandacht krijgen die ze verdienen met een vitrine. Opgewonden? Lees dan verder om enkele van de beste showcase-ontwerpen voor hal met foto’s te ontdekken.

Beste showcaseontwerpen voor hal in India:

Laten we eens kijken naar enkele van onze favoriete moderne vitrineontwerpen voor hal, die een geweldige uitstraling aan uw huis geven.

1. Cement Showcase-ontwerp voor hal:

Cement Showcase-ontwerpen voor hal

Het gebruik van vitrines van cement en beton voor de hal is ideaal voor diegenen die er niet veel geld aan willen uitgeven. Er wordt een ruwe schets op de muur gemaakt en er worden concentraatplaten gelegd om de basisstructuur te creëren. Eenmaal geplaatst, worden de muren gladgemaakt met stopverf en afgewerkt met glanzende verf. Voeg onderaan wat houten kasten toe om je snuisterijen te verbergen en het zou moeilijk te raden zijn dat dit prachtige stuk echt met cement is gemaakt!

2. Zaal Showcase Meubelontwerp:

Meubelontwerp voor halvitrine

Als het gaat om het kiezen van een ontwerp voor een hal, moet u letten op hoe het past bij de rest van het kamerthema. Hier is zo’n idee te zien waarbij een donker en licht gekleurd laminaat op de houten planken wordt gebruikt. De grote unit biedt plaats aan een televisie en biedt plaats aan veel kleine units om uw favoriete items te plaatsen.

3. Zwevend wandvitrineontwerp voor hal:

Zwevend wandvitrineontwerp voor hal

Als je niet dol bent op een permanente structuur aan de muur, probeer dan dit idee voor zwevende planken. Het eenvoudige vitrineontwerp voor de hal kan worden gemaakt met wandplanken in verschillende maten en vormen. Je kunt ze gewoon aan je favoriete muur hangen in elk willekeurig ontwerp dat je wilt. Het beste gedeelte? De posities kunnen worden verschoven om nieuwe patronen te creëren die bij je stemming passen!

4. Gelamineerd vitrineontwerp voor hal:

Gelamineerd vitrineontwerp voor hal

Fleur je interieur op door een vleugje kleur toe te voegen met dit moderne vitrineontwerp voor de hal! Het compacte patroon zorgt vanaf het woord ‘go’ voor de juiste impact op uw gasten! Het basismateriaal is hout waarop een gekleurd laminaat is aangebracht. Het kiezen van felle kleuren zoals geel, oranje, groen enz. kan een positieve sfeer in de kamer brengen.

5. Hall Corner Showcase-ontwerp:

Hall Corner Showcase Ontwerp

Waarom de hoeken van je kamer verspillen? Verberg de lelijke muurvoegen en verander die ruimte in een kunstgalerij met deze houten vitrine in de hoekhal. De halfronde unit kan gemakkelijk in een hoek van uw kamer worden geplaatst om uw kostbare artefacten te tonen. De spiegels die aan de achterkant van de planken zijn geïnstalleerd, creëren een illusie van een grote ruimte.

6. TV Modulair Wall Showcase-ontwerp voor hal:

Tv modulair wandvitrineontwerp voor hal

Hier is een van de meest gewilde showcase-ontwerpen voor de hal met een uniek textuurpatroon op de achtergrond. De hout- en vezeleenheid is groot genoeg voor een aan de muur bevestigd televisietoestel en andere elementen. Het ziet er niet chaotisch uit en heeft slechts een paar planken om de kamer een strakke en verfijnde uitstraling te geven.

7. Modern Home Hall Showcase-ontwerp:

Modern Home Hall Showcase-ontwerp

Hier is een eigentijds vitrineontwerp in een hal die heel eenvoudig en toch chic is. Het ontwerp omvat zwevende planken die aan de muur worden geplaatst. De lange dunne tafel onder de unit is zeer verfijnd. Het is ideaal voor degenen die de voorkeur geven aan een opgeruimde uitstraling in hun hal. Als minimalisme het thema van je kamer is, zou dit heel goed kunnen passen in de beschrijving.

8. Fancy House Hall Showcase-ontwerp:

Fancy House Hall Showcase Design

Dit hal-vitrine-ontwerp kan een eenvoudige hal omtoveren tot een chique uitziende binnenruimte. De hele unit is gemaakt met multiplex als basismateriaal en een glanzend laminaat erop. De focus ligt uiteraard op het tv-punt in het midden dat een groter deel van de unit inneemt. In de zijkasten met glazen deuren passen je favoriete glaswerk.

9. Houten vitrineontwerp voor hal:

Houten vitrineontwerp voor hal

Een van de nieuwste vitrineontwerpen voor de hal is deze eenvoudige houten vitrine. Het ontwerp heeft een ‘G’-achtig patroon dat er futuristisch uitziet. Maar laat je niet misleiden door dit bescheiden ontwerp, want er passen gemakkelijk een middelgroot tv-meubel, opstellingsdoos, boeken, bloemenvazen, kranten en nog veel meer in. Als onconventioneel zijn jouw manier van leven is, ga dan voor zo’n creatief idee.

10. Minimaal showcaseontwerp voor hal:

Minimaal showcaseontwerp voor hal

Hall showcase-modellen zoals deze kunnen zeer verfijnd en modern zijn. Deze zwevende planken geven een strakke en elegante uitstraling. Het kiezen van een rustiek houten oppervlak kan een textuur toevoegen zoals een effect op de verder eenvoudige achtergrondmuur. Het grootste voordeel van dit ontwerp is dat u de plaatsing en het aantal eenheden kunt aanpassen.

11. Traditioneel houten showcaseontwerp voor hal:

Traditioneel houten vitrineontwerp voor hal

Hier is een traditioneel ontwerp van de halvitrine dat is gemaakt van hout. De unit heeft gesloten kasten op het onderste rek en open planken aan beide uiteinden. In het midden kan een tv worden geplaatst om te bekijken. De ruimtes aan de rechterkant bieden plaats aan lichtgewicht pronkstukken. De omvang van deze unit maakt hem ideaal voor een grote hal.

12. Modern showcaseontwerp voor hal:

Modern vitrineontwerp voor hal

Verander je saaie hal in een artistieke ruimte met dit hal-vitrine-ontwerp. De boxy structuur van dit toestel geeft een interessante hoek aan uw kamer. De massieve dozen zijn eigenlijk verborgen kasten, terwijl de open kasten werken als planken. Op deze manier kun je ervoor kiezen om te laten zien wat je wilt en je geheimen erin verborgen te houden!

13. Designer showcase-ontwerp voor hal:

Designer Showcase-ontwerp voor hal

Ben je dol op dit idee van volledig zwart vitrineontwerp voor de hal? We wedden dat je dat bent! Dit Instagram-waardige apparaat is een geweldige manier om die glanzende, gloednieuwe led-tv weer te geven. Je kunt zelfs wat boeken, artistieke elementen, glaswerk enz. toevoegen. Het apparaat, gemaakt met zwart getint glas, staat echter in de schijnwerpers en doet zijn naam echt eer aan de “vitrine”!

Deze kleine houten designvitrine is perfect voor kleine ruimtes. De houten vitrine heeft negen planken die gebruikt kunnen worden om dingen op te plaatsen. De vitrine is plat en kan in kleine kamers worden bewaard. Deze showcase-ontwerpen voor de hal zijn een goede keuze voor een kleine muur waar je kunt passen met een comfortabele uitstraling. Het is een populaire hallenvitrine bij Indiase huizen en maakt deel uit van hun aantrekkelijke interieur.

14. TV-showcase-ontwerp voor hal:

Woonkamer Tv Showcase Ontwerp

Kijk eens naar dit zwart-witte vitrineontwerp voor de hal, dat is ronduit verbluffend en spectaculair. Elk detail van dit toestel schreeuwt om luxe en verfijning. Als je een grote hal hebt en op zoek bent naar een manier om de hoofdmuur op te fleuren, kan dit een geweldig idee zijn. Door LED-verlichting toe te voegen, creëer je de perfecte sfeer voor een mooie avond!

15. Chique showcase-ontwerp:

Chique vitrineontwerp

Hier is een mooi ontwerp van een boekenkast annex vitrine met een muur bedekt met planken. De vitrine heeft open kasten die geïnspireerd zijn op de complexiteit van geometrie. Het interessante aan deze unit is het spel met kleuren en texturen van de units. De rustieke, grove textuur van de bovenkast accentueert de glans van de onderkast en geeft uw kamer een edgy uitstraling.

We hopen dat deze showcase-ontwerpen voor de hal u hebben geïnspireerd om er een bij u thuis te laten maken. Als je eenmaal een beslissing hebt genomen, praat je gewoon met een ontwerper om de beschikbare ruimte, het patroon, de kleuren en het materiaal te analyseren dat het beste bij de woonruimte past. Sorteer ze snel om te genieten van je persoonlijke kunstgalerij annex televisie-uitkijkpunt waar je alleen maar van kon dromen!