Zilver is een metaal dat al eeuwen wordt gebruikt. Mensen hebben gebruiksvoorwerpen, wapens en ornamenten van dit metaal gemaakt. Omdat dit metaal niet zo duur is als goud, gebruikten mensen dit metaal meer. Omdat zilver een sprankelend en verblindend zicht heeft, trekt het meer aan.

zilveren sieraden

Omdat de prijzen van goud nu enorm stijgen en het moeilijk is om gouden ornamenten te kopen, is er veel vraag naar sieraden gemaakt van zilver. Er zijn talloze en geweldige soorten zilveren sieraden beschikbaar en u kunt deze kiezen op basis van uw stijl en ontwerp dat u aantrekt.

Puur zilveren sieradenontwerpen:

Laten we eens kijken naar enkele topontwerpen van zilveren sieraden.

1. Oogverblindende zilveren ketting sieraden set:

Oogverblindende zilveren ketting sieraden set

Zilveren ketting is erg in trek vanwege het vakmanschap. Het ontwerp en het patroon kunnen je betoverd achterlaten. De zilveren set kan zowel bij speciale gelegenheden als op bruiloften worden gedragen, afhankelijk van de outfit. De zilveren set ziet er geweldig uit vanwege zijn glans en je kunt het niet laten om met deze ornamenten te pronken.

2. Puur zilveren kettingen sieraden voor beide heren & Vrouwen:

Puur zilveren kettingen sieraden voor zowel mannen & Vrouwen

Zilveren kettingen zijn erg populair en worden zowel door mannen als vrouwen gedragen. De zilveren kettingen zijn zowel in zilverkleur als in geoxideerde vorm verkrijgbaar. Er zijn verschillende ontwerpen en patronen van kettingen beschikbaar en u kunt deze kiezen op basis van de gelegenheid en uw outfit. De zilveren sieradenkettingen kunnen worden gepronkt met casual t-shirts en een spijkerbroek en zelfs met formele kleding.

3. Sieraden Zilveren Ringen voor Meisjes:

Sieraden Zilveren Ringen voor Meisjes

Zilveren ringen zien er erg glamoureus uit en zijn erg moeilijk te weerstaan. De zilveren ringen zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en designs. De zilveren sieradenringen kunnen worden geknuppeld met edelstenen zoals diamanten, parels of Swarovski. De ringen zien er erg elegant uit en laten je vingers er prachtig uitzien. Dit type zilveren ringen kan door alle vrouwen van elke groep worden gedragen.

4. Zilveren armbanden Sieraden voor heren:

Zilveren armbanden Sieraden voor heren

Mannen zijn erg bezorgd over hun uiterlijk en de accessoires die ze dragen. Zilveren sieradenarmbanden zijn over het algemeen een must in hun juwelenkistje, omdat ze er stijlvol en cool uitzien. De zilveren armband brengt een hele verandering in hun persoonlijkheid en zorgt ervoor dat ze er trendy uitzien.

5. Antieke zilveren armbanden sieraden:

Antieke zilveren armbanden sieraden

Het ontwerp en het vakmanschap van de antieke armbanden zijn altijd fantastisch. De ontwerpen op de antieke zilveren sieradenarmbanden verbeelden een tijdperk of een bepaald beeld met een enorme betekenis. Deze armbanden hebben een breed ontwerp en bedekken je pols volledig, waardoor je uiterlijk een aantrekkelijk beeld krijgt.

6. Ringen voor heren in zilvermetaal:

Ringen voor heren van zilverkleurig metaal

Ringen zijn de meest schattige sieraden, van peuters tot jongeren en ook voor mensen van middelbare leeftijd. Mannen waarderen ringen op basis van hun stijl en outfit. Jonge jongens geven de voorkeur aan funky ringen die bij de persona passen. Ringen zijn ook verkrijgbaar in geoxideerde vorm en kunnen bij elke gelegenheid worden gedragen om je cool, trendy en stijlvol te maken.

7. Zilveren oorbellen Sieraden met druppels:

Zilveren Oorbellen Sieraden met Druppels

Zilveren oorbellen zijn zeer opvallend en uniek. Omdat oren het meest zichtbare deel van het lichaam zijn, moet je zilveren oorbellen kiezen waardoor je er anders uitziet. Zilveren sieradenoorbellen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, zoals in studs, of hangers, jhumka’s en je kunt het kiezen op basis van je stijl. Deze oorbellen kunnen dagelijks worden gedragen, er kan niets mis mee gaan.

8. Enkelbanden in zilver voor vrouwen:

Enkelbanden in zilver voor dames

Enkelbandjes zijn de meest trendy accessoires van deze tijd. Meisjes en vrouwen dragen het liefst zilveren enkelbandjes omdat het hun enkel een nieuwe look geeft. In de Indiase traditie is het verplicht om enkelbanden te dragen bij gunstige gelegenheden en ook op bruiloften. Het is verkrijgbaar in verschillende stijlen en patronen en u kunt kiezen en kiezen op basis van uw smaak en comfort.

9. Designer zilveren armband voor meisjes:

Designer zilveren armband voor meisjes

In de loop van de tijd hebben ontwerpers zilveren armbanden een nieuwe look gegeven. De zilveren armband heeft zeer bekwame ingewikkelde ontwerpen en tussen de stenen is gegraveerd om het uiterlijk van de armband en je pols te verbeteren, waardoor je er anders uitziet in de menigte.

10. Sterling zilveren paardenbedelhanger:

Sterling zilveren paard bedel hanger

De zilveren hangers hebben een bijzondere charme en laten je uniek en stijlvol overkomen. Deze zilveren hanger is ontworpen in de vorm van een paard en je kunt er een fonkelende zilveren sieradenketting naar keuze aan hangen. Dit soort hangers worden over het algemeen gedragen door personen die gepassioneerd zijn door sport en altijd dromen en graag sportieve dingen dragen.

11. Sieraden zilver Stijlvolle Pendanten:

Sieraden Zilver Stijlvolle Hangers

Hangers zijn erg in trek bij zowel mannen als vrouwen. Zilveren hangers zijn verkrijgbaar in verschillende designs en patronen en staan ​​je stijlvol. De meisjes en jongens van tien jaar dragen ze om een ​​stijl voor hun vrienden te markeren en een indruk op hen te maken. Dus pak een zilveren hanger en zie er cool uit.

12. Snake Design zilveren armbanden voor dames:

Snake Design Zilveren Armbanden voor Dames

Zilveren armbanden zijn erg in de mode en passen goed bij elke outfit die je draagt, zoals casual of traditioneel. De armbanden geven je armen een bijzondere uitstraling, waardoor je een middelpunt wordt. Het zorgt ervoor dat je er uniek uitziet en je kunt ze ook op feesten en bruiloften dragen. De armbanden met zilveren sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en je kunt kiezen afhankelijk van de gelegenheid.

13. Puur zilveren armbanden sieraden voor meisjes:

Puur zilveren armbanden sieraden voor meisjes

Armbanden zijn het meest elegante ornament dat vrouwen aan hun handen dragen. De trillingen en het geluid dat uit de armband komt, is altijd positief en rustgevend. Meisjes zijn altijd kieskeurig over de aankleding en het uiterlijk, dus armbanden met zilveren sieraden zijn de geweldige match om ze mooi en mooi te laten lijken.

14. Zilveren teenringen voor bruids:

Zilveren teenringen voor bruids

In de hindoeïstische cultuur is het belangrijk om teenringen te dragen voor getrouwde vrouwen. Tijdens bruiloften is het een cultuur voor de bruidegom om zilveren teenringen te dragen. Tegenwoordig dragen zelfs jonge ongehuwde meisjes teenringen als mode en stijl. Er zijn verschillende patronen van teenringen beschikbaar om je uiterlijk op te fleuren!.

15. Sterling zilveren ketting met hangers:

Sterling zilveren ketting met hangers

Sterling betekent puur en we houden er allemaal van om dingen te dragen die gemaakt zijn van puur zilver. Deze juwelen zijn voor bijna 99 procent puur van aard. De sterling kettingen en hangers accentueren altijd je looks wanneer je ze draagt.

Zilver is een metaal dat zowel bij dagelijks gebruik kan worden gedragen als een goede kantoorkleding. De sieraden van zilver zijn hard van aard en je kunt ze dragen zonder bang te zijn dat ze slecht of kapot gaan. De zilveren sieraden zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen en zelfs voor kleine meisjes, dus je kunt de accessoires kiezen die bij je persoonlijkheid en mode passen en er flamboyant, stijlvol en anders uitzien dan anderen. Pak een zilveren sieraad en pronk ermee.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.