Maansteen valt onder een variëteit van orthoklaas veldspaat en albiet die de chemische samenstelling heeft van kaliumaluminiumsilicaat, waardoor het anders is dan de andere edelstenen. maansteen gebied is beroemd om zijn kleur die wordt tentoongesteld onder de hoeveelheid licht vereist. De naam maansteen is te danken aan de glans van licht die wordt tentoongesteld en die lijkt op de witachtig blauwe tintkleur die lijkt op de kleur van de maan. Ooit geloofde de hindoeïstische mythologie dat maansteen die op een dag met volle maan in de mond wordt gehouden, je toekomst verlicht. Maanstenen zijn ook de geboortesteen voor mensen die in de maand juni zijn geboren.

maanstenen

Deze prachtige maansteen is gevonden in India, Madagaskar, Sri Lanka, Australië, de VS en in Birma om in het kort meer over de maanstenen te weten te komen..

Mooie en stijlvolle maanstenen sieraden voor dames in trend:

Hier zijn de top 15 kleuren van maanstenen en de voordelen ervan worden in dit artikel gedeeld.

1. Regenboog Maansteen Ring:

Regenboog Maansteen Ring

Regenboogmaansteen deelt een kleurrijke adularescentie die onder de veldspaatgroep valt. De steensoort die de kleuren van de regenboog uitstraalt kan ook wel meerkleurige steen genoemd worden. Het is de steen die de energie verhoogt en de verlangens en kracht van de vrouwelijke energie.

2. Blauwe maansteen ketting:

Blauwe Maansteen Ketting

Deze glanzende blauwe reflecterende kwaliteit van de steen maakt hem nog specialer, deze steen wordt ook wel Chandrakant mani genoemd volgens het Hindi schrift. Dames dragen graag een juweel in een stralende kleur, een daarvan is de blauwe maansteen ketting. deze glanzende edelsteen geeft een vrouwelijke overvloed aan vrede en sereniteit.

3. Zwarte maansteen ketting:

Zwarte Maansteen Ketting

Het is de gladde edelsteen en glijdt van onze handen door zijn gladde afwerking. Het verbetert het innerlijke welzijn van het vrouwelijke en helpt dames hun emotionele gevoelens te begrijpen. De gekleurde straling wordt de Chatoyancy genoemd die wordt veroorzaakt door het licht dat valt in de lagen van de chemische structuur die de albiet en orthoklaas zijn.

4. Transparante maansteenring:

Transparante maansteen ring

Wanneer deze echt gekleurde edelsteen wordt geschonken als teken van liefde tijdens een dag met volle maan, is het paar gezegend met de overvloedige hoeveelheid liefde die hen overlaadt met geluk, inspiratie. Deze inspirerende ring zal dames zeker helpen een nieuw en zinvol leven te leiden met alle sterke hulp en ondersteuning.

5. Groene maansteen oorbellen:

Groene maansteen oorbellen

Deze groene kristalsteen heeft een soortgelijk effect als de andere maansteen, maar de toegevoegde factor is dat deze steen, in combinatie met yoga, helpt om het hart te behouden door de hartchakra te verlichten. Maar deze gekleurde edelsteen is niet zo bekend als de andere stralende gekleurde edelsteen.

6. Maansteen witte en gouden kralenketting:

Maansteen ketting met witte en gouden kralen

Witte edelsteen brengt zonde-verbinding tussen Godin en de heldere ronde vorm van de maan. Deze edelsteen helpt bij het reguleren van de ovulatieperiode voor dames. Deze steen, in combinatie met felgele gouden kralen, is zeker een opvallende combinatie.

7. Paarse maansteenring:

Paarse Maansteen Ring

Paars is een andere kleur die uitstraalt wanneer het licht op de maansteen valt. Deze kleur is levendig en maakt het leven als een kleurrijke verf. Omdat de maan op een positieve manier verbonden is met dames, gebruiken dames deze graag vaker als feng shui-energiegerelateerde bemiddeling.

8. Hanger met witte maansteendruppel:

Witte Maansteen Drop Hanger

Deze design hanger van witte steen en diamant is beslist charme en schoonheid die op zichzelf spreekt. De subtiele kleur van de steen samen met stralende diamanten rond op een spiraalvormige manier die een hangende hanger in de vorm van een druppel vormt.

9. Oranje maansteen hanger:

Oranje Maansteen Hanger

Dit is een echte maansteenvariëteit die helpt om de vrouwelijke godinnenkracht te verbinden met het genezende vermogen en de kracht die in het vrouwelijke lichaam wordt gegenereerd. Deze steen is gemaakt van orthoklaas mineraal.

10. Perzik Maansteen Ring:

Perzik Maansteen Ring

Perzikmaansteen is gerelateerd aan het zeechakra. Het helpt bij het genezen van spijsverteringsstoornissen en ook bij het oplossen van menstruatiestoornissen. Dit voordeel kan door dames worden gewaardeerd als ze deze steen in hun dagelijks leven als sieraden gebruiken.

11. Roze maansteen armband:

Roze Maansteen armband

Sri Lanka staat bekend om zijn maansteenproductie, die lijst valt de gebroken gekleurde maansteen die roze van kleur is. De kleur van roze verschilt van lichtroze tot fel snoeproze wat afhankelijk is van het licht dat door de steen gaat.

12. Cambria Maansteen hanger:

Cambria Maansteen hanger12

Dit is een strandsteen die aan de oevers wordt gevonden. Deze steen is samengesteld uit het mineraal Chalcedoon, een vorm van silica. Deze steen wordt gevormd door waterdruppels die in steen veranderen doordat water in contact blijft met de aarde.

13. Grijze maansteen hanger:

Grijze Maansteen hanger

Hangers zijn altijd populaire accessoires voor sieraden. Dat ook als het een maansteen is, vinden dames het zeker leuk vanwege de enorme positieve effecten in hun dagelijks leven. Deze steen helpt bij het reguleren van de visionaire zintuigen en helpt het echte leven te begrijpen. Het helpt om je meer gestaag op je leven te concentreren en leidt een begeleid pad.

14. Oranje-blauwe maansteenring:

Oranje-blauwe Maansteen ring

Deze combinatie van twee stralende kleuren versterkt de innerlijke rust en kracht van vrouwen om te vechten tegen al het kwaad. Deze steen is gevormd door licht in verschillende diktes door te geven, oh de minerale laag die een oranjeblauwe kleur uitstraalde.

15. Cats-Eye maansteenring:

Kattenoog maansteen Ring

De combinatie van Adularescence, die niets anders is dan de gloeiende glans die verschijnt van het onderoppervlak van de maansteen, die helderheid en een chatoyancy-effect geeft dat een heldere lijn vormt in het midden van de steen die lijkt op een kattenoog, is een eigenaardige lichtreflectie. Wanneer van deze steen een ring wordt gemaakt, kan dit zeker het statement-sieraad worden genoemd.

Het gebruik van deze kleurrijke maanstenen heeft enorme voordelen, waarvan sommige fysieke voordelen zijn, zoals het elimineren van maagaandoeningen, het vasthouden van vocht, hormonale onbalans. Emotiegerelateerde problemen zoals depressie. Geestesziekte en spiritueel welzijn. De beste manier om deze voordelen te bereiken, is door direct contact te maken met uw huid door ze te dragen als oorbellen, ringen, de armband die niet alleen uw gezondheid ten goede komt, maar er ook uitziet als een stijlstatement. Maanstenen worden niet aanbevolen voor dagelijks gebruik, omdat deze stenen moeten worden beschermd tegen krassen en extreme druk. Het is het beste om ze tijdens elke gelegenheid te dragen en ze op een veilige plaats te bewaren, gevouwen in een zachte gevoerde doek. Om ze schoon te maken, kun je het beste een eenvoudige zeep en een zachte doek gebruiken en geen druk uitoefenen tijdens het schoonmaken.