Het mooiste element voor zowel mannen als vrouwen is goud en goudtinten. Alles in goud en goud verbetert het uiterlijk van de persoon volledig. Het woord goud staat voor zuiverheid, gunstige gelegenheden, festivals enz. Uitgebreid en exclusief gebruikt bij het maken van alle gouden sieradenontwerpen, of het nu kettingen, ringen, oorbellen, kettingen enz..

gouden sieraden

Goud wordt als gunstig beschouwd en wordt daarom gebruikt bij bruiloften en speciale gelegenheden. Men kan veilig zijn met alle gouden sieraden voor de kleur, glans, uitstraling en waarde. De waarde neemt alleen maar toe. Het dragen van goud is ook erg goed om gezondheidsredenen.

Nieuwste gouden sieradenontwerpen:

Er zijn talloze innovatieve ontwerpen in gouden sieraden en je kunt echt uit je dak gaan met de opties in sieraden die je krijgt. Hier zullen we een kijkje nemen in de top 25 traditionele gouden sieradenontwerpen.

1. Modieuze gouden kettingen:

Modieuze gouden kettingen

Gouden kettingen zijn heel gewoon en door mensen van elke leeftijdsgroep en geslacht, ongeacht het verschil. Omdat goud wordt beschouwd als het veiligste metaal en het wordt door beide vrouwen gedragen en maakt het dagelijks zonder enige angst, omdat het een hardste metaal is. De kettingen zijn te vinden in vele ontwerpen en patronen en je kunt degene kiezen die past bij de gelegenheid en het festival. Goud is metaal dat nooit verouderd kan raken en altijd in de mode zal blijven.

2. Nieuwe mode gouden ketting sieraden:

Nieuwe mode gouden ketting sieraden:

De elegantie en het uiterlijk van goud kunnen perfect worden vastgelegd in een eenvoudig gouden kettingontwerp. De ketting hoeft in dit geval niet erg uitgebreid te zijn ontworpen. Het kan gewoon een eenvoudig patroon zijn zoals een blad, bloem, abstract ontwerp enz. De ketting kan een beetje dik zijn voor de gouden ketting, waardoor het patroon opvalt.

3. Eenvoudige gouden sieradensets:

Eenvoudige gouden sieradensets

Een gouden set bevat meestal een eenvoudige gouden ketting en een paar oorbellen. De hanger in de ketting en de oorbellen hebben hetzelfde design. De set wordt meestal gedragen voor eenvoudige functies, kantoren of kan ook dagelijks worden gedragen. De hanger en oorbellen hoeven niet heel zwaar te zijn. Ze kunnen delicaat, lichtgewicht zijn of ook bezaaid zijn met diamanten of enkele edelstenen.

4. Kundan-sieradensets goud:

Kundan Sieradensets Goud

Kundan is erg populair en een belangrijk sieraad in gouden ontwerpen voor bruiloften en andere traditionele gelegenheden. Kundan-sieraden zijn werk van dure stenen in groen, kastanjebruin of rood en wit in goud. Kundan gouden sieraden maken de bruidslook compleet met de kettingen, halskettingen, handkettingen, armbanden, oorringen, hoofddeksel enz. Ze zien er heel groots en mooi uit voor de persoon die ze draagt. Het zijn unieke, handgemaakte sieraden en zien er ook prachtig uit met eenvoudige kleding zoals een sari.

5. Koninklijke gouden kettingen set:

Koninklijke gouden kettingen set

Royalty en sieraden gaan hand in hand. Koninklijke gouden sieradenontwerpen weerspiegelen klasse, erfgoed en zijn enorm en groots. Koninklijke halskettingen van goud, Kundan-werk met dure stenen, diamanten enz. zorgen ervoor dat ze opvallen en scheiden ze van de massa. Deze gouden kettingen zijn zwaar en zijn gelaagd voor die val in de nek.

6. Sieraden gouden oorbellen:

Sieraden Gouden Oorbellen

Het belangrijkste dat bij je opkomt als je aan trendy sieraden denkt, zijn oorbellen. Draag een oorbel die helemaal in de mode is en je bent klaar om te gaan. Gouden oorbellen passen bijna bij elke slijtage. Het kunnen studs, snuisterijen, ophangingen, lange, designer, patronen met stenen enz. zijn. Gouden oorbellen kunnen naar eigen keuze worden aangepast en ontworpen. Deze geweldige collecties gouden oorbellen kunnen door iedereen worden gepronkt.

7. Laatste gouden Jhumka’s:

Nieuwste gouden Jhumkas

Jhumka’s zijn een van de mooiste en meest elegante in gouden sieraden als het gaat om oorbellen. Jhumka’s in goud, met werk, stenen, patronen etc. zijn perfect voor die traditionele look. Ze vormen een belangrijk onderdeel van iemands sieradencollectie en Jhumkas zijn dat specifieke sieraad dat nooit uit de mode zal raken.

8. Zware gouden bruidskettingen:

Zware gouden bruidskettingen

Dit is een van de beste ontwerpen van bruidssieraden. Als u denkt aan goud en alles wat goudkleurig is, kunnen puur gouden kettingen dan worden achtergelaten? Zware gouden kettingen zijn een must voor festivals, bruiloften enz. De pure glans en glans in dit gouden sieraadontwerp maakt het uniek en geeft het een grootse uitstraling. De halskettingen sieren de hals op een prachtige manier. Omdat deze zwaar en groots in orde zijn, kunnen ze ook de uiteindelijke look van een bruid compleet maken.

9. Gouden chokers sieraden:

Gouden Chokers Sieraden

Een van de duurste en grootste gouden sieraden is Chokers. Choker gouden kettingen en sieraden zijn groots en zien er schitterend uit bij iedereen die ze draagt. Deze gouden sieraden zien er fantastisch uit vanwege de gouden elementen erin en ook voor de ongeslepen edelstenen en halfedelstenen, indien aanwezig voor die extra schittering.

10. Queen Pearl gouden sieraden:

Queen Pearl gouden sieraden

Parels staan ​​prachtig bij een vrouw. Parelgouden sieraden zijn een symbool van royalty en schoonheid. Parels en gouden sieradensets zijn er al sinds de oudheid om de uitzet van koninginnen en prinsessen te versieren. Ze maakten deel uit van gouden sieraden die nu in de volksmond bekend staan ​​als Queen Pearl Gold-sieradensets.

11. Gouden enkelbanden sieraden:

Gouden enkelbanden sieraden

Enkelbanden zijn een van de meest trendy sieradenontwerpen. Enkelbanden maken ook deel uit van gouden sieradenontwerpen. Enkelbandjes in andere metalen zijn populair, maar in goud zijn tegenwoordig ook erg in zwang. Gouden enkelbandjes in verschillende patronen, ontwerpen, lagen zijn ook erg in trek, omdat mensen deze liever meer dragen.

12. Gouden sieraden vingerringen:

Gouden sieraden vingerringen

Het belangrijkste accessoire om je vingers te versieren zijn vingerringen. Al sinds we een peuter zijn, hebben we vingerringen gekregen en gebruiken we deze meest elegante, veelvoorkomende gouden sieraden op verschillende manieren. Verjaardagen, verlovingen, bruiloften, voor dagelijks gebruik, als fashion statement etc. men draagt ​​bij bijna elke gelegenheid gouden vingerringen. Ze zijn er in ontelbare patronen, ontwerpen, variëteiten en je kunt er een of meerdere hebben, naar eigen keuze.

13. Zuid-Indiase gouden sieradenontwerpen:

Zuid-Indiase gouden sieradenontwerpen

Gouden sieradenontwerpen uit Zuid-India zijn uniek en heel anders dan andere ontwerpen van gouden sieradenontwerpen. De snitten, ontwerpen, merken en patronen zijn zeer verschillend en spectaculair en men wordt onder de indruk van één blik op het sieraad. De kwaliteit van goud, de glans, glans en het merk van het ontwerp en de sieraden zijn gewoon adembenemend en de persoon die deze sieraden draagt ​​is gewoon adembenemend mooi.

14. Traditioneel gouden Kangans-ontwerp:

Traditioneel gouden Kangans-ontwerp

Gouden kangans zijn dikke gouden armbanden die in een set van twee worden gedragen, elk aan beide handen. Gouden sieraden zoals in Kangans zijn gunstig bij bruiloften en belangrijke functies. Dit zijn rijkere en mooiere versies van traditionele armbanden. Kangans worden gecombineerd met armbanden voor een rijke uitstraling aan de handen.

15. Gouden armbanden sieraden:

Gouden armbanden sieraden

Het belangrijkste en meest elegante sieraad voor een hand is een armband. Die sierlijke en elegante look voor handen is alleen door een armband. Armbanden zijn het belangrijkst in gouden sieraden. Ze hebben een gevarieerde optie voor keuze, patronen, ontwerpen en prijs. Armbanden kunnen voor dagelijks gebruik, occasioneel gebruik, feestkleding, feestelijke kleding enz.

16. Gouden sieraden gevederde kettingen:

Gouden sieraden gevederde kettingen

Gevederde gouden kettingen zien er stijlvol uit bij vrouwen omdat ze verschillen van de eenvoudige gouden kettingen. Deze kettingen laten je er stoer uitzien en kunnen bij elke door jou gewenste gelegenheid gedragen worden. De twee veren van sprankelend goud geven de drager een elegante uitstraling en zijn ideaal om te dragen voor feestjes, rondhangen met vrienden.

17. Ontwerpen van gouden teenringen:

Gouden teenringen ontwerpen

Teenringen zijn betekenis van getrouwde vrouwen. Getrouwde vrouwen in de hindoeïstische cultuur dragen teenringen in zilver en goud. Teenringen worden nu zelfs door jongeren en tieners als modeaccessoire gedragen. Gouden teenringen zien er prachtig uit met mooie nagels bij een vrouw. Pronken met die teenringen is tegenwoordig helemaal in.

18. Mooie gouden taillekettingen:

Mooie gouden taillekettingen

Een van de meest in de modetrends zijn de taillekettingen, beter bekend als kamarband. Vrouwen pronken uitgebreid met taillekettingen tijdens bruiloften, feesten, festiviteiten enz. Ze zien er echt mooi uit om de taille van vrouwen te versieren en te benadrukken. Ze kunnen versieringen hebben in edelstenen, diamanten, bedels, snuisterijen, hangende kettingen enz.

19. Gouden armbanden sieraden:

Gouden armbanden sieraden

Armbanden zijn erg in de mode met traditionele kleding, maar ook met mouwloze etnische tops met jeans. Ze zien er echt cool uit wanneer ze op de armen worden gedragen en kunnen het uiterlijk van de persoon onmiddellijk volledig veranderen en kunnen ook het uiterlijk van de kleding verbeteren.

20. Mode gouden armbanden:

Mode gouden armbanden

Perfect voor de pols en delicate handen zijn gouden armbanden in verschillende vormen, ontwerpen en patronen. Ze zijn zo trendy dat ze kunnen worden gebruikt voor dagelijks gebruik, feestkleding, feestelijke kleding, funky kleding enz. Pak een paar gouden en één is goed om elke stijl te rocken. Gouden armbanden zullen nooit uit de mode raken.

21. Tempelontwerpen in gouden sieraden:

Tempelontwerpen in gouden sieraden

Tempelontwerp gouden sieraden zijn de nieuwste en nieuwe toetreder in gouden sieradenontwerpen en deze hemels uitziende sieraden hebben iedereen stormenderhand veroverd. Mensen pronken met gouden sieraden met tempelontwerp in armbanden, kettingen, armbanden, kettingen, enz. Ze zijn prachtig gemaakt met precisie voor die godinnenlook in elke vrouw die deze draagt.

22. Gouden sieradenontwerpen voor dans:

Gouden sieradenontwerpen voor dans

Dans, cultuur, traditie, waarden en erfgoed hebben allemaal goud gemeen. Verschillende dansvormen zoals Bharatnatyam, Odissi, Kuchipudi, Kathak etc. maken uitgebreid gebruik van gouden sieraden samen met de danskostuums. Deze hebben vele soorten gouden sieraden die van top tot teen gedragen kunnen worden tijdens het uitvoeren van een dans.

23. Thali Design gouden sieraden:

Thali Design gouden sieraden

Dit type gouden ketting wordt speciaal in het zuiden van India gedragen door getrouwde vrouwen. Deze kettingen zijn anders dan de gebruikelijke omdat ze alleen door getrouwde vrouwen gedragen moeten worden en tussen de kettingen wordt een kleine godin opgehangen volgens de gebruiken en rituelen. Deze kettingen zijn te vinden in vele ontwerpen en patronen en het is gekozen volgens de cultuur. De Thali is alleen gemaakt in het gele metaal omdat het als gunstig wordt beschouwd en het is een teken van zuiverheid.

24. Gouden Mangalsutra-sieraden:

Gouden Mangalsutra-sieraden

Symbolisch voor getrouwde vrouwen in India in het algemeen zijn gouden kettingen met zwarte kralen en gouden kralen die na het huwelijk worden gedragen. Ze worden ook gecombineerd met een designer diamanten hanger of een eenvoudige gouden kraal hanger. Over het algemeen kunnen mangalsutra’s als korte of ook als lange worden gedragen. De zwarte en gouden kralen mogen niet ontbreken in dit gouden sieraad. De zwarte kralen zijn voor het beschermen van de nieuwe bruid tegen boze ogen en voor bescherming tegen eventuele schade.

25. Kubieke Zirkoon (CZ) gouden sieraden:

Kubieke Zirkoon (CZ) gouden sieraden

De laatste nieuwkomer in de gouden competitie zijn de CZ of kubieke zirkoonstenen. Dit zijn helder ogende, scherp geslepen stenen met die bling en schittering erin en CZ-stenen staan ​​bekend om hun glans en glans. Het dragen van gouden sieradenontwerpen met CZ is een stijlstatement op zich, aangezien de stenen spreken over de sieraden.

Mode is symbolisch geworden voor zowel mannen als vrouwen en ze nemen de tijd om hun modedagboek altijd up-to-date te houden. Iedereen is tegenwoordig druk bezig met het pronken van nieuwe looks. Dus pronken met mooi uitziende gouden sieraden kan de beste oplossing zijn voor mode. Experimenteer en maak je klaar om nieuwere opties te ontdekken in de nooit uit de mode rakende sieradenontwerpen in puur goud en rock het stijlstatement van jou. Tweak in die saaie garderobe kan een hele nieuwe set gouden sieraden zijn. Ga bling!!