Het woord diamant betekent geluk voor een vrouw. Diamanten zijn ongetwijfeld de beste vriend van een vrouw. Diamanten zijn die sprankelende witte stenen met schittering en glans om altijd te dragen. Diamanten sieraden mogen niet ontbreken in je sieradencollectie. Er zijn veel sieradenopties tijdens het experimenteren met diamanten. De diamanten juwelen kunnen een solitaire steen zijn of miljoenen stenen bevatten.

indiase-diamanten-sieraden-ontwerpen

Diamanten hebben die specifieke waarde en een bijbehorende klasse. Dus het dragen van diamanten is een kwestie van trots voor een dame. De prijs kan beginnen bij enkele duizenden en kan oplopen tot enkele crores.

Nieuwste diamanten sieraden voor mannen en vrouwen:

Hier zullen we een kijkje nemen in de top 25 ontwerpen voor diamanten juwelen.

1. Delicate diamanten sieradenkettingen:

Delicate diamanten sieradenkettingen

De eerste in de rij kunnen eenvoudige diamanten kettingen zijn. Men kan een diamanten ketting cadeau doen bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften, festivals enz. Men kan een diamanten ketting voor zichzelf krijgen als cadeau vanaf het eerste salaris!! Ze kunnen er altijd zijn, want je kunt nooit fout gaan met diamanten juwelen en diamanten die uit de mode raken, gaat gewoon niet gebeuren.

2. Eenvoudige designer diamanten sieraden kettingen:

Eenvoudige designer diamanten sieraden kettingen

De elegantie en de volledige schittering van diamanten kunnen perfect worden vastgelegd in een eenvoudige diamanten halsketting. De diamanten halsketting hoeft niet erg uitgebreid te zijn ontworpen. Het kan eenvoudig maar mooi van uiterlijk zijn.

De eenvoudige diamanten halskettingjuwelen kunnen worden gemaakt met een eenvoudig patroon zoals bladeren, bloemen, sterren, vormen, abstracte ontwerpen, enz. De ketting zal een mooie val hebben omdat hij licht en eenvoudig zal zijn.

3. Eenvoudige diamanten juwelenset voor meisjes:

Eenvoudige diamanten juwelenset voor meisjes

Sieradenset bevat meestal een eenvoudige ketting en het bijpassende paar oorbellen. Indien in het geval van een diamant, hebben de hanger in het collier en de diamanten oorbellen hetzelfde design. De set wordt meestal gedragen voor eenvoudige functies, als kantoorkleding, of kan ook dagelijks worden gedragen. De hanger en oorbellen zijn zeer licht en kunnen worden opgenomen in lichtgewicht sieraden. Omdat het diamanten zijn, zullen ze opvallen, zelfs als ze worden gecombineerd met vrijetijdskleding of een eenvoudige kleding zoals een Saree.

4. Zware diamanten sieradensets voor bruiloft:

Zware diamanten sieradensets voor bruiloften

Prachtig bezaaid met diamanten in een betoverend patroon vangt ieders ogen. Zware diamanten sets doen hetzelfde. Draag gewoon een prachtige diamanten halsketting met de bijpassende zware kroonluchteroorbellen en je hoeft niet meer te versieren. De hele look is gewoon perfect.

5. Juweliers diamanten oorbellen voor meisjes:

Juweliers diamanten oorbellen voor meisjes

Het belangrijkste dat in je opkomt als je aan diamanten sieraden denkt, zijn oorbellen. Alleen een op zichzelf staande diamanten oorbel kan wonderen doen bij het veranderen van je look voor de avond of een feest. Diamanten oorbellen zijn absoluut altijd in de mode en je kunt er gewoon zeker van zijn met deze. Deze mooie oorbellen passen bijna bij elke outfit. Pas de oorbellen aan en kies volgens uw keuze. Deze kunnen voor dagelijks gebruik zijn, zoals een enkele steen, of oorbellen met patronen zoals bloemen, bloemblaadjes, ontwerpen enz.

6. Diamanten kroonluchter oorbellen:

Diamanten kroonluchter oorbellen

Schoonheid ligt in het oog van de toeschouwer en past bij een vrouw met diamanten kroonluchters op een feestje. Deze kroonluchteroorbellen zien er prachtig uit, zijn vervaardigd met uitmuntendheid en kunnen alleen worden gedragen. Draag deze met een zware Saree, zwierige avondjurk, etnische kleding, pronk met een feestje en meer heb je niet nodig. Eén enkele oorbel doet het allemaal!!

7. Nieuwste Diamonds Jhumkas voor dames:

Nieuwste Diamonds Jhumkas voor dames

Jhumka’s zijn een van de mooiste en meest elegante sieraden als het om oorbellen gaat. Jhumka’s in goud, met werk, stenen, patronen etc. zijn perfect voor die traditionele look. Ze zijn een must-have in je sieradencollectie en jhumka’s zullen nooit uit de mode raken.

Evenzo zijn jhumka’s in diamanten en edelstenen ook erg populair. Ze hebben de rijke uitstraling door de stenen die in die perfecte halve cirkel van de oorbel zijn geplaatst. De glans wordt weerspiegeld wanneer je deze perfecte diamanten jhumka’s draagt.

8. Set diamanten en saffieren kettingen:

Set met diamanten en saffieren ketting

Over diamanten gesproken en kunnen de sprankelende blauwe saffieren achterblijven? Wit en blauw zijn de klassieke kleuren van royalty’s. Evenzo is de saffier en diamanten halsketting een symbool van royalty’s om dat koningin-achtige of dat prinsessengevoel in een vrouw te krijgen. De klassieke combinatie van blauw en wit zijn de dure sieradensets die de koninginnen van weleer droegen. Deze diamanten juwelenset is hemels magisch.

9. Ketting met koninklijke parels en diamanten juwelen:

Ketting met koninklijke parels en diamanten

Koninklijke diamanten halskettingen zijn een genot om naar te kijken met die bijpassende oorbellen en die perfect geslepen diamanten. Deze met diamanten geslepen halskettingen kunnen ook met witte parels worden gezet, wat er veel groter uitziet. Deze kunnen worden gelaagd en passen perfect in de nek wanneer ze worden gedragen.

10. Designer Diamond Rose-kettingen:

Designer diamanten rozen kettingen

Diamanten en roos zijn twee mooie dingen die samenkomen in een sieraad. Deze diamanten rozenketting heeft traandruppels van diamanten die eraan hangen en een roos of set rozen die in een hoek zijn geplaatst, niet precies in het midden, perfect in evenwicht door een klein cluster van diamanten bladeren. Deze diamanten juwelensets kunnen roségoud bevatten, diamanten in de kleuren wit, roze en zwart.

11. Diamanten choker-sieraden:

Diamanten choker sieraden

Een van de duurste en mooiste sieraden is Chokers. Diamanten halskettingen en juwelen met choker zijn groots en zien er geweldig uit bij iedereen die ze draagt. Deze diamanten chokers zijn ook bezaaid met edelstenen en halfedelstenen voor extra gratie. Diamanten chokers zien er uitstekend uit op bruiden op hun trouwdag. Men heeft niets anders nodig om mee te matchen.

12. Diamanten juwelen met parels:

Diamanten juwelen met parels

Parels staan ​​prachtig bij elke vrouw met elk huidtype of huidskleur. Parels met diamanten in sieraden staan ​​symbool voor royalty, grootsheid en schoonheid. Deze mooie en zwaar bewerkte parels en diamanten sieradensets zijn er sinds de oudheid als onderdeel van de sieradencollectie van koninginnen, prinsessen en maken deel uit van koninklijk erfstuk en afstamming.

13. Diamanten enkelbandje:

Sieraden met diamanten enkelband

Enkelbanden zijn een van de meest trendy en mooiste sieradenontwerpen om benen te verfraaien. Enkelbanden zijn een belangrijk onderdeel van het ontwerpen van diamanten juwelen. Enkelbanden in zilver, goud, gemengde metalen enz. zijn populair, maar in diamanten zijn tegenwoordig ook erg in de mode. Diamanten enkelbanden zijn er in verschillende patronen en ontwerpen, werken met stenen of zelfs in Oostenrijkse diamanten. Er zijn gelaagde diamanten enkelbanden die er prachtig uitzien voor een toekomstige bruid.

14. Diamanten sieraden ringen:

Diamanten Sieraden Ringen

Het belangrijkste accessoire om vingers en handen te versieren is een vingerring. Wat is een betere manier om te pronken met die perfect verzorgde handen voor zowel mannen als vrouwen dan in een diamanten ring? Al vanaf dat we een peuter zijn, hebben we vingerringen gekregen en gebruiken we deze meest voorkomende sieradenvorm op verschillende manieren. Verjaardagen, verlovingen, bruiloften, voor dagelijks gebruik, als fashion statement etc. men draagt ​​bij bijna elke gelegenheid vingerringen. Ze zijn er in ontelbare patronen, ontwerpen, variëteiten en men kan er een of meerdere hebben, naar eigen keuze. Diamanten vingerringen zijn perfect voor verlovingen, bruiloften, jubilea, enz..

15. Zuid-Indiase diamanten sieraden:

Zuid-Indiase diamanten juwelen

Sieradenontwerpen uit Zuid-India zijn uniek en heel anders dan andere ontwerpen van gouden sieradenontwerpen. De snitten, ontwerpen, merken en patronen zijn zeer verschillend en spectaculair en je raakt gebiologeerd door alleen maar naar het sieraad te kijken. De kwaliteit van diamanten, glans, glans en het merk van het ontwerp en de sieraden zijn gewoon adembenemend en de persoon die deze sieraden draagt, ziet er prachtig uit. Deze Zuid-Indiase diamanten juwelen kunnen een erfstuk zijn en kunnen met diamanten en robijnen bezaaid zijn voor antieke waarde.

16. Indiase diamanten sieraden armbanden:

Indiase diamanten sieraden armbanden

De belangrijkste en meest elegante sieraden voor handen zijn armbanden. Die elegantie en charme komt alleen door middel van diamanten armbanden. Armbanden zijn het belangrijkst in elke vorm van sieraden. Diamanten armbanden hebben veel opties voor keuze, patronen, ontwerpen en prijs. Diamond Bangles kunnen voor dagelijks gebruik, incidentele slijtage, feestkleding, feestelijke kleding enz. Zijn. Kies ze volgens uw behoefte en u bent klaar om te gaan.

17. Zware diamanten armbanden voor dames:

Zware diamanten armbanden voor dames

Ze zijn uniek in zijn soort als het gaat om deze zware diamanten armbanden. Deze armbanden sieraden zijn zwaar en hebben meestal innovatieve ontwerpen. De diamanten hoeven ook niet in dezelfde vorm te zijn. Om het unieke karakter van elke armband vast te leggen, zijn de diamanten geslepen op manieren zoals cirkels, driehoeken, ruiten enz. Dit geeft een prachtig nieuw fris ogend diamanten sieraad.

18. Sieradensets met diamantdruppels:

Sieradensets met diamantdruppels

Diamanten druppels zijn voor die perfecte modellooks wanneer je een modetijdschrift oppakt. Deze unieke diamanten sets hebben druppelvormige diamanten die in sets zijn geplaatst in een diamanten halsketting met 18 of 22 karaats gouden kettingen. Ze worden ook geleverd met de bijpassende diamanten druppels die de diva-look compleet maken.

19. Sieraden met diamanten taillekettingen:

Sieraden met diamanten taillekettingen

Een van de meest modetrends zijn de taillekettingen, beter bekend als kamarbandh of buikband. Vrouwen pronken uitgebreid met taillekettingen in goud, zilver en zware metalen tijdens bruiloften, feesten, festiviteiten enz. Diamanten taillekettingen zijn buitengewoon stijlvol en zien er geweldig uit wanneer ze worden gedragen.

De diamanten kunnen eenvoudig van glans zijn of kunnen worden gekleurd om eruit te zien als mozaïekstukken om te worden gecombineerd met elke outfit. Diamanten buikband ziet er echt mooi uit en siert de taille bij vrouwen en benadrukt ze met perfectie. Ze kunnen ook verschillende versieringen hebben in gekleurde stenen of bedels in diamanten en edelstenen.

20. Diamanten armbanden sieraden:

Diamanten armbanden sieraden

Armbanden zijn erg in de mode met traditionele kleding, etnische kleding en Sarees, maar ook met mouwloze etnische tops met jeans. Maar diamanten armbanden zijn voor het voltooien van die bruidslook. Een mooie bruid versierd met diamanten juwelen heeft een armband nodig voor die perfecte bruidslook. Ze zien er buitengewoon verbluffend uit en je kunt het niet laten om te pronken met dit unieke diamanten juweel.

21. Sieraden met diamanten armband:

Diamanten armband sieraden

Zoals het beroemde gezegde kan een vrouw nee zeggen tegen diamanten, kan het accessoriseren van polsen met diamanten armbanden een groot ja zijn tegen een vrouw. Diamanten armbanden kunnen een meesterwerk zijn in iemands sieradencollectie en kunnen altijd het hoogtepunt van je look zijn als je hem draagt. Ze zijn misschien aan de dure kant, maar desalniettemin kunnen ze qua glans, snit en schittering niet worden vergeleken met enig ander sieraad. Ze zijn een competitie op zich en ongeëvenaard.

22. Diamanten robijn chokers:

Diamond Ruby Chokers

Chokers zijn die hemelse halskettingen van edelstenen en halfedelstenen met exclusief geslepen diamanten voor die godinnenlook. Diamanten met robijnen zijn klassiek voor chokers en de look wordt gepronkt door veel bruiden en zelfs veel beroemdheden. De glans van witte diamanten en de stijlvolle uitstraling van robijnen worden gecombineerd in één zware sieradenset.

23. Ongeslepen diamanten juwelen:

Ongeslepen diamanten juwelen

Ongeslepen diamanten, ook wel ruwe of ruwe diamanten genoemd, zijn de nieuwste nieuwkomer op het gebied van diamanten juwelen. Na de winning van diamanten worden ongeslepen diamanten met een hoge waarde en kwaliteit verzonden om te worden geslepen en tot sieraden te worden verwerkt. Maar ongeslepen diamanten zelf worden gebruikt om zware diamanten juwelen te maken voor hun waarde en ze zien er echt fantastisch uit met een heel andere afwerking in de diamanten juwelen.

24. Nieuwste diamanten Mangalsutra-sieraden:

Nieuwste diamanten Mangalsutra-sieraden

Symbolisch voor getrouwde vrouwen in India in het algemeen zijn gouden kettingen met zwarte kralen en gouden kralen die na het huwelijk worden gedragen. Ze worden ook gecombineerd met een designer diamanten hanger voor die designer look en jonge vrouwen geven nu de voorkeur aan diamanten mangalsutra’s voor mode. De zwarte kralen zijn bedoeld om de nieuwe bruid te beschermen tegen boze ogen en om ze te beschermen tegen eventuele schade.

25. Diamond Maang tikka’s voor bruids:

Diamond Maang tikka's voor bruids

Maang tikka’s of hoofdkettingen maken deel uit van de bruidslook of voor elke festivallook. Vrouwen dragen maang tikka’s tijdens de bruiloft. Deze maang tikka’s in diamanten, kundan-werk, robijnen, smaragden enz. zien er prachtig uit. Ze zien er erg groots en mooi uit voor de persoon die ze draagt. Maang tikka’s of hoofdkettingen zijn unieke sieraden en in diamanten wordt de waarde alleen maar groter.

Mensen zijn dol op sieraden kopen. Het kan in de winkel worden gekocht, cadeau worden gedaan, online worden gekocht, enz. Diamanten sieraden hebben de voorkeur vanwege de waarde en emotie die eraan verbonden zijn. De enorme en gevarieerde opties in diamanten juwelen zoals hierboven vermeld, zijn slechts een traan in de oceaan van diamanten juwelen. Experimenteer met nieuwere looks en geef de kledinggarderobe een geheel nieuwe look met bijpassende oogverblindende diamanten juwelen. Ga met ze pronken!